Az elmutl tiz evben szerintem minden Orban-Putyin talalkozon o lehetett a tolmacs a kepek/videok alapjan.
Ajaj. Akkor csak félre fordítás volt, hogy Putyin nekünk adja Kárpátalját?Az elmutl tiz evben szerintem minden Orban-Putyin talalkozon o lehetett a tolmacs a kepek/videok alapjan.

A nyilt esemenyeken o tolmacsolt mint most is de a szemelyes negyszemkoztire nem mehtett be csak Putyin tolmacsa volt ott.Az elmutl tiz evben szerintem minden Orban-Putyin talalkozon o lehetett a tolmacs a kepek/videok alapjan.
Ha ez igaz, akkor az elég nagy gáz szerintem.A nyilt esemenyeken o tolmacsolt mint most is de a szemelyes negyszemkoztire nem mehtett be csak Putyin tolmacsa volt ott.
Waaat? Ez most komoly?A nyilt esemenyeken o tolmacsolt mint most is de a szemelyes negyszemkoztire nem mehtett be csak Putyin tolmacsa volt ott.
Forrás: Trust me bro...Waaat? Ez most komoly?
Hát ja, erre azért egy forrás jó lenne.. mert ez elég meredek.Forrás: Trust me bro...
Ez nem csak most volt igaz de Orban 2009 es Szentpetervari Putyin talalkozoja ota igy van. Mas magyar ember nem lehet ott csak a orosz es aki toluk fugg.Ha ez igaz, akkor az elég nagy gáz szerintem.
Itt egy video. Tenyek vannak benne amik leellenorizheto es amit ezek a tenyek mutatnak az nem csak felhaborito de felemetes is.A nyilt esemenyeken o tolmacsolt mint most is de a szemelyes negyszemkoztire nem mehtett be csak Putyin tolmacsa volt ott.
Mondjuk tények keverve ellenőrizhetetlen pletykákkal.Itt egy video. Tenyek vannak benne amik leellenorizheto es amit ezek a tenyek mutatnak az nem csak felhaborito de felemetes is.
Valamiért egy sanda gyanúm van, hogy valamilyen módon ebből is Ukrajnát akarják finanszírozni. Persze lehet hogy az alusipkát le kellene vennem..Valszeg egyes tételeket kihúznak, mások átmennek. Civil EU-s pályázatok is ilyenek és szinte mindig van legalább egy hiánypótlásra lehetőség.
Pláne azok lehetnek esélyesek ahol több országgal együtt pályázunk egy adott fegyverrendszerre. Itt a fegyvergyártók megtámogatása a lényeg: az a cél hogy minél több megrendelést kapjanak és kapacitás bővítsenek. Szóval az EB a pénz kiosztásában érdekelt, ezért szinte biztos, hogy fog lehetőséget biztostani a korrekcióra.
Remélem azért van pár tartalék ajánlat bekészítve, ha a 4iG Lölö2050 típusú "nagyon fejlett" tankjait elutasítja az EB, mert 100 Leopard2A8 árába kerül darabja...![]()

részben igen, de rajtunk kívül van még néhány ország aki csak magának vesz cuccokat a SAFEből.Valamiért egy sanda gyanúm van, hogy valamilyen módon ebből is Ukrajnát akarják finanszírozni. Persze lehet hogy az alusipkát le kellene vennem..![]()
Azért egy korcsoportok szerinti megoszlást még megnéztem volna...![]()
A magyarok többsége elutasítja az orosz közeledést, és a nyugathoz akar tartozni
Az elmúlt években tapasztalt növekvő oroszpártiság 2025-ben megtorpant a magyar társadalomban a Policy Solutions kutatása szerint. Az ország háromnegyede a NATO-t tartja a biztonság zálogának.telex.hu
Nyilván adna valami infót, gondolom megjelenne a generációk közötti különbség. (<30, 30-60, >60)Azért egy korcsoportok szerinti megoszlást még megnéztem volna...
Lemondasz-e az EU-n belüli szabad utazgatásról és vámmentességről azért, hogy beintsél (a szemét) Brüsszelnek?
Azért egy korcsoportok szerinti megoszlást még megnéztem volna...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..