Ez korrekt, bár a lemondásos rész a végén tol bele egy kis magyarosch szürreált. De azért mindig ott motoszkál a kisördög és az egyik kedvenc jelenetem e témakörben a hüllőagyam mélyén: "Békével jöttünk!" (Tim Burton: Támad a Mars!)
Ez korrekt, bár a lemondásos rész a végén tol bele egy kis magyarosch szürreált. De azért mindig ott motoszkál a kisördög és az egyik kedvenc jelenetem e témakörben a hüllőagyam mélyén: "Békével jöttünk!" (Tim Burton: Támad a Mars!)
Az már megvan.Netán vállalod-e egy brutális életszínvonalesést, munkanélküliséget, elszegényedést, ha kilépnénk az EU-ból ?
Konkrétan a ballibbant pesti ismerőseimen kívül nem tudok a környezetemben olyanról, aki utálná a ruszkikat.Reális lehet a mérés. Már nem utálják úgy az emberek az oroszokat, mint amikor én voltam fiatal, a 80-as években. Azonban ma is még eléggé elutasító a társadalmi többség velük szemben. Látva miként kezelik az Ukrajnával kialakult nézetletéréseiket, ez az álláspont nem hinném hogy változni fog itthon.
Igen, elképzelhető, az nem képzelhető el, amit egyesek hadováltak, h direkt mást fordított, h kicsesszen a Orbánccal, vagy hogy direkt mást fordított, mert a vidékiek úgyse jönnek rá, h mást fordított.![]()
Suntory Time! - Lost in Translation (1/10) Movie CLIP (2003) HD | Tímea Csató
ELVESZETT JELENTÉS Két okból is ezt a címet adtam ennek a posztnak. Először is azért, mert a magyar szinkron világában az egyik leginkább elrontott címek között tartják számon, bármennyire is követi Sophie Coppola filmjének eredeti címét: Lost in Translation. Nem jó a cím, mert ez a...www.linkedin.com
"Aki dolgozott tolmácsként, az pontosan tudja, át tudja érezni, milyen rendkívül szerencsétlen helyzetek alakulhatnak ki, és van, amikor a tolmácsnak nincs lehetősége jelezni, hogy SEMMIT nem hallok.
Ha megnézzük a felvételt, a hölgy teljes testtartása, arckifejezése azt tükrözi (előre dől, feszülten figyeli az elnök száját) hogy nem érti tisztán az elhangzottakat. Putyin híres arról, hogy nagyon halkan beszél - és ugye ő nem az akinek menet közben odavakkanhatunk, hogy te Vologya nyisd már ki a szád és artikulálj! Továbbá a protokolláris ültetés miatt nem volt lehetősége közelebbre sem ülnie."
Mielőtt demenciát feltételezne valaki, lehet csak a hallása romlott meg. Vagy más sem hallotta volna jól.
Ez csak a narancs unorthodox gazdaságpolitika :/Az már megvan.
Hát nem tudom önszántából ki akarna Orbánon kívül a keleti diktátorok puszipajtija lenni. Ellenben egy erős gazdasági szövetség az EU és Oroszország között kellett volna, de nagyon úgy néz ki, hogy ez az ukrán kaland ennek a lehetőségét végleg elsöpörte.Konkrétan a ballibbant pesti ismerőseimen kívül nem tudok a környezetemben olyanról, aki utálná a ruszkikat.
Ezt azért ne nevezzük reprezentatívnak a magyar társadalomra nézve. Hány ismerősöd van aki nyugatra és hány aki az oroszokboz ment boldogulni?Konkrétan a ballibbant pesti ismerőseimen kívül nem tudok a környezetemben olyanról, aki utálná a ruszkikat.
Mondjuk én kurvára nem vagyok baloldali és pont ugyanúgy nem szeretem a ruszkikat mint az amcsikat. Pont a helyükön kell kezelni öket. Mindegyik le se szar minket, a kutyáját fontosabbnak tartja mint minket. Ugyanígy a kínaiak. Ezt nyugodtan mindig feltételezheted velük szembenKonkrétan a ballibbant pesti ismerőseimen kívül nem tudok a környezetemben olyanról, aki utálná a ruszkikat.
Azért egy korcsoportok szerinti megoszlást még megnéztem volna...
Mennyivel egyszerűbb lenne mondjuk esetleg megfelelni ezeknek a jogállamisági elvárásoknak?![]()
Hidvéghi Balázs
Kaja Kallas most azzal fenyegeti Magyarországot, hogy jogállamisági fenntartások miatt elveszíthetjük az EU SAFE-programjából hazánknak jutó, védelmi képességek növelésére fordítható forrásokat. Azt...www.facebook.com
Hogy is volt a reklámba? Ja meg van! Apa Kezdődik....
Ui: valahogy sejtettem...
Nem tudnak neki megfelelni, mert az egész egy faszság már bocsánat... bármennyire is nem szeretem a fideszt, de ezt az EU részéről arról szól, hogy megbuktassák a fideszt legjobb példa erre Lengyelország tuskó megnyerte a választást még be se ült a hivatalba, de már eltörölték a lengyel jogállamisági mechanizmust.... A Fideszenek abban van szerintem kurva nagy sara, hogy hagyta idáig elfajulni ezt az egészet...Mennyivel egyszerűbb lenne mondjuk esetleg megfelelni ezeknek a jogállamisági elvárásoknak?
Mennyivel több cash lenne, mennyivel egyszerűbb lenne az élet...
Pedig pl az eu-i ügyészség sem lenne baromság.Nem tudnak neki megfelelni, mert az egész egy faszság már bocsánat... bármennyire is nem szeretem a fideszt, de ezt az EU részéről arról szól, hogy megbuktassák a fideszt legjobb példa erre Lengyelország tuskó megnyerte a választást még be se ült a hivatalba, de már eltörölték a lengyel jogállamisági mechanizmust.... A Fideszenek abban van szerintem kurva nagy sara, hogy hagyta idáig elfajulni ezt az egészet...
Mennyivel egyszerűbb lenne mondjuk esetleg megfelelni ezeknek a jogállamisági elvárásoknak?
Mennyivel több cash lenne, mennyivel egyszerűbb lenne az élet...
Szerintem az EU ügyészséget nem kértekPedig pl az eu-i ügyészség sem lenne baromság.
Meg azért akad még jó pár
most is jogállam vagyunk, csak jogállami problémákkal küzdünkA jogállamiság azt jelenti,hogya jog,a törvény urlkodik a hatalom felett is.
Nálunk viszont a hatalom uralkodik,a kénye kedve szerint változtatott törvényekkel.
Mi még soha a büdös életben nem voltunk jogállam.
Helyezzük kontextusba![]()
A magyarok többsége elutasítja az orosz közeledést, és a nyugathoz akar tartozni
Az elmúlt években tapasztalt növekvő oroszpártiság 2025-ben megtorpant a magyar társadalomban a Policy Solutions kutatása szerint. Az ország háromnegyede a NATO-t tartja a biztonság zálogának.telex.hu
Mindezt Kaja Kallas kéri, akinek a hivatalát a héten túrta fel a rendőrség korrupciós ügyekben.![]()
Hidvéghi Balázs
Kaja Kallas most azzal fenyegeti Magyarországot, hogy jogállamisági fenntartások miatt elveszíthetjük az EU SAFE-programjából hazánknak jutó, védelmi képességek növelésére fordítható forrásokat. Azt...www.facebook.com
Hogy is volt a reklámba? Ja meg van! Apa Kezdődik....
Ui: valahogy sejtettem...
Kár hogy az Unióban köpnek a jogra.A jogállamiság azt jelenti,hogya jog,a törvény urlkodik a hatalom felett is.
Nálunk viszont a hatalom uralkodik,a kénye kedve szerint változtatott törvényekkel.
Mi még soha a büdös életben nem voltunk jogállam.
Mert ez az egyhangúság egy hülyeség.Oda vezet,hogy az EU képtelen fejlődni,mert mindig lesz egy lefizetett valaki,mint a vajda,ki EUn kivüli hatalom érdekében akadályozza az EU fejlődését.Kár hogy az Unióban köpnek a jogra.
Csak 1 példa. Az Uniós orosz szanciókhoz eddig egyhangúság kellett és a hosszabításukhoz is. Most éppen azon dolgoznak nagyon jogállamian, hogy ehhez ne kelljen egyhangúság már a jövőben és többségi döntést ugénylő, pénzügyi, gazdasági szabályozásnak hazudva hosszabítsanak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..