Tudomásom szerint direktben a NUROL-tól vettük a Gidránt...Eddig lehetett direktben a gyártótól venni?
Tudomásom szerint direktben a NUROL-tól vettük a Gidránt...Eddig lehetett direktben a gyártótól venni?
Inkább a HT-divisionon keresztülTudomásom szerint direktben a NUROL-tól vettük a Gidránt...
Lehetett volna csak nàlunk.az nem szokásEddig lehetett direktben a gyártótól venni?
Tök egyszerű.A magyar piacon?
Oké, ez a 4iG bebetonozása kormányváltás esetére illetve szokás szerint egy lenyúlási mutyi beépítése a rendszerbe. Eddig lehetett direktben a gyártótól venni, most már muszáj a 4iG sápját is megfizetni.![]()
Nem a NER teremtett hadiipart, hanem a magyar állam, ami adóforintunkból!Tök egyszerű.
Amit a NER teremtett hadiipart, azt a 4iGba szervezi.
Ha jön más és teremt hadiipart, gründolhat egy másik céget.
És akkor lesz itthon két erős hadiipari komplexum, mint máshol. 8-10 év múlva aztán piaci alapon versenyezhetnek egymással az állami hadiipari pénzekért.

na erre inkább nem írok semmit mert még a végén pihenőre küldenek....Tök egyszerű.
Amit a NER teremtett hadiipart, azt a 4iGba szervezi.
Ha jön más és teremt hadiipart, gründolhat egy másik céget.
És akkor lesz itthon két erős hadiipari komplexum, mint máshol. 8-10 év múlva aztán piaci alapon versenyezhetnek egymással az állami hadiipari pénzekért.
Nem örömködtem. Leírtam, mi történik.Nem a NER teremtett hadiipart, hanem a magyar állam, ami adóforintunkból!
Ez passzolták le a haveroknak, aki szintén adóforintokból lettek létrehozva, feltápolva!
Megkárosítják az államot, minket adó fizetőket, te meg ennek örömködsz!
Ezek a csávók piaci alapon egy fillért nem képesek kitermelni: sehol nem lennének a lenyúlt adóforintok nélkül!
Nem kell felkapni mindig a vizet.na erre inkább nem írok semmit mert még a végén pihenőre küldenek....

Személy szerint visszavenném állami kézbe ami onnét jött, hogy az állam a lehető legnagyobb mértékben önmagától vásároljon - ahogy a 4iGbe átjátszás előtt volt.Nem örömködtem. Leírtam, mi történik.
Meg mit lehet egy rezsimváltásnál csinálni.
Lehet az is, megpróbálod beszántani és gründolni másokkal mást. De arra nem elég 4 év.
Már kifújtam magam és úgyis tudod mit mondanék.Nem kell felkapni mindig a vizet.
Fölösleges is.
Küldj el privátba a picsába!![]()
Ez is egy megoldásSzemély szerint visszavenném állami kézbe ami onnét jött, hogy az állam a lehető legnagyobb mértékben önmagától vásároljon - ahogy a 4iGbe átjátszás előtt volt.
Szóval egy új kormány helyében én adnék egy visszautasíthatatlan ajánlatot nekik: ha akarnak még állami megrendeléseket és nem akarnak ellehetetlenítést, akkor szépen visszaadják a korábban állami vagyonelemeket vagy azoknak értékben megfelelő részvénycsomagot.
Ezt értem.Már kifújtam magam és úgyis tudod mit mondanék.
Elég ha annyit tudsz, hogy minden közvetítő cég emeli az árakat ahhoz képest mintha közvetlenül szerződnènk. A 4ig is ilyen már most. A ceruza meg jó vastag...
Dehogy kaparnak.... előre le van zsírozva minden...Itt legalább mki magának kapar. Lehet hatékonyabb is.
Most itthon, jah .Dehogy kaparnak.... előre le van zsírozva minden...
) is van már százmillió eurós védelmi ipari szerződése.Ami azt illeti nemigen vettünkDe vettünk mi a NER alatt közvetlenül is a gyártóktól

Ezt lenne jó kitalálni, hogy ez mi lehet és kivel...Vmilyen NATO országgal (nem mi) is van már százmillió eurós védelmi ipari szerződése.
Észak-Macedónia sztem.Ezt lenne jó kitalálni, hogy ez mi lehet és kivel...
Milyen idős is vagy, kedves @SilvioD ?Most itthon, jah .
De piacvezető a távközlésben Montenegroban, Albániában, Macedoniában. Vmilyen NATO országgal (nem mi) is van már százmillió eurós védelmi ipari szerződése.
Egyiprom-Albániát összekötő tengeralatti kábelprojektet visz.
Szal kaparnak ők.
És ne legyen itthon monopolhelyzetben!! Az nem jó!! Legyen riválisa. Fel lehet azt is építeni. Akár részben a 4iG rovására is.
Én több értelmét látom, mint hatalomváltásoknál rombolni, temetni, újat építeni. Ezzel sztem csak körbejárunk, de nem előre.
De tőlem be is lehet szántani. Nekem attól se több, se kevesebb. Biztos okozna sokaknak elégtételt. Az is lehet szempont.
kicsit sok az a 400 darab... Ezekből kinézem, hogy ez lesz a BTR-váltótípus!Átfutottam a török híreket a tegnapi megállapodásról.
Tovabbra is kitartóan híresztelik, hogy 400 verdát akarunk Győrben jövő évtől legyártani.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..