Én egyiket se, nekem ilyen nagy platós izé nem kell, de megmondták a nálam progresszívebbek hogy akinek a Golf/Octavia/Focis/Mégane kombi nem jó, annak teherautót kell vennie.
Ez pedig teherautó. Hát akkor egye rosseb, inkább ez, mint az Octavia!
Hát jó!
Most már az e-Golf helyett egy fostalicska Octaviával járok, s nem azért fostalicska, mert Octavia (mondjuk az a rövid váltó végáttételezés és/vagy fokozatszám egy vicc az 1.6 ideges motorral), hanem mert 15 éves, 400 ezer kilométeres (szétkopott motor) és egy időben mindenki kapcarongya volt...
Azzal együtt, hogy prekoncepcióim miatt rühellem a VW konszern termékeit, abszolút értem azokat akik ilyet vettek.
Ha magyar forgalmi közmorálhoz(köz khm. neveléshez) teherautó, akkor ZiL, Ural, KrAZ

, csak semmi buziskodás cicapikápokkal!
Egy munkatársnőm mindennap beszámol a Miskolc-Sajószentpéter közötti reggeli-délutáni dzsihádélményeiről

.
Mondtam neki a felsorolt típusokat:
- Ezekkel pont le fogod s.. sajnálni a körülötted zsizsegő forgalmat. Minden relatívé fog válni

.
Eléggé hitetlenkedett, hát behívtam a lassan 40 éve (
tehát már elég frusztráltságot összegyűjtött) autósokat oktató (B, C, D, + E) rokonomat, s lelkesen ecsetelte, hogy azokkal (légfék késedeleeem, programozottan gyűrődő első-hátsó lökhárítóóó, kisebbségi komplexust okozó üléspozícióó) nem lenne gondod a munkába/ból járó pattanásig feszültek kezelése