Filmek és sorozatok

akkoris :P
6yYcMAlyfGEO4CGMBLKGq79I1snNzll87m7HVzIhK4w.jpg

Akkor is:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Amúgy vannak nála szebb zsidó lányok is, pl. Eva Green vagy Kat Dennigs :rolleyes:

Ez miből van?

Akkor is:

Amúgy vannak nála szebb zsidó lányok is, pl. Eva Green vagy Kat Dennigs :rolleyes:

A legrosszabb az benne hogy gyakorlatilag tök ugyanazzal a hangszínnel teljesen laposan csak elmondja a szöveget, amit azért nem lehet az akkcentusra / idegen nyelvre fogni. Elég gyenge szegény színésznek.

A legrosszabb az benne hogy gyakorlatilag tök ugyanazzal a hangszínnel teljesen laposan csak elmondja a szöveget, amit azért nem lehet az akkcentusra / idegen nyelvre fogni. Elég gyenge szegény színésznek.
Jó, hát Svarcit sem b.sztattuk a színészi képességei meg akcentusa miatt (gonoszkodás). Ő másfajta 'eyecandy' volt (értsétek jól).

• Tetszik
Reactions: SirHiggins
Más: nekivágjak az Alapítvány sorozatnak, vagy woke f.s lett?
Azt hallottam, hogy voltak karaktercserék.

Más: nekivágjak az Alapítvány sorozatnak, vagy woke f.s lett?
Azt hallottam, hogy voltak karaktercserék.

Kimondottan jó lett. A feka színészek is a jobb fajtából, angol behozatalból vannak, úgy hogy nem olvastam a könyvet nekem nem tűnt erőltetettnek vagy zavarónak semmi változtatás. Kifejezett jó színészi játék és történetvezetés van benne.

• Tetszik
Reactions: 2ndt
Tényleg, kérdés: a Banshee-vel hogy vagytok? Nekem nagy kedvencem és fura mód Job az egyik kedvenc karakterem benne, mert nem kvóta-szivárvány, hanem zseniális karaktert írtak neki....mondjuk ott mindenkinek azt írtak. Nézegettem angol fórumokat, a totál anti-woke emberek is ezen a véleményen vannak, kiváló színész és kiválóan megírt karakter.

• Tetszik
Reactions: Loken
Tényleg, kérdés: a Banshee-vel hogy vagytok? Nekem nagy kedvencem és fura mód Job (Suck my tit) az egyik kedvenc karakterem benne, mert nem kvóta-szivárvány, hanem zseniális karaktert írtak neki....mondjuk ott mindenkinek azt írtak. Nézegettem angol fórumokat, a totál anti-woke emberek is ezen a véleményen vannak, kiváló színész és kiválóan megírt karakter.

• Tetszik
Reactions: Loken

Igen, tragikusan szar szegény.
A magyarok ebből keveset vesznek észre , mert jó a magyar szinkronja, de angolul kriminális szegény.
Mondjuk annyi pénzt kereset vele, hogy kár sajnálnom.
E mellet azt tisztelem benne, hogy a karrier mellet 4 saját gyereket is össze hozott. Ez szép tőle :cool:

Kb olyan ezerarcú mint steven seagal

Te jó ég! Az mekkora Bullshido master XD
Külön youtube csatornák szólnak csak arról, hogy mekkora kókler színész és "harcművész".
És milyen igazuk van. Én már gyerekként se értettem azt a csávót...

Ha már ajánló, ez valami eszetlen jó volt.

Érdekes hogy a Netflix amellett hogy sok darálni való szemetet csinál az animációk terén művészi szempontból is rendkívül színvonalas alkotásokat is felkarol, mint ez, a Castlevania, vagy a Love, Death & Robots.