akkoris
![]()
Akkor is:
Amúgy vannak nála szebb zsidó lányok is, pl. Eva Green vagy Kat Dennigs

akkoris
![]()

legalább nem fogunk összeveszni rajtaAkkor is:
Amúgy vannak nála szebb zsidó lányok is, pl. Eva Green vagy Kat Dennigs![]()

Pár Fast and Furius filmben is szerepelt.Wonder woman.
Nekem az első rèsz kimondottan tetszett.
Aztán a dc-s Snideres filmekben láttam mèg
Akkor is:
Amúgy vannak nála szebb zsidó lányok is, pl. Eva Green vagy Kat Dennigs![]()
Akivel én vagyok így az Zendaya, szerintem a Dűnében egyáltalán nem megyőző az alakítása.A legrosszabb az benne hogy gyakorlatilag tök ugyanazzal a hangszínnel teljesen laposan csak elmondja a szöveget, amit azért nem lehet az akkcentusra / idegen nyelvre fogni. Elég gyenge szegény színésznek.
Jó, hát Svarcit sem b.sztattuk a színészi képességei meg akcentusa miatt (gonoszkodás). Ő másfajta 'eyecandy' volt (értsétek jól).A legrosszabb az benne hogy gyakorlatilag tök ugyanazzal a hangszínnel teljesen laposan csak elmondja a szöveget, amit azért nem lehet az akkcentusra / idegen nyelvre fogni. Elég gyenge szegény színésznek.
Más: nekivágjak az Alapítvány sorozatnak, vagy woke f.s lett?
Azt hallottam, hogy voltak karaktercserék.
A feka színész nem zavar annyira (Witcher nagyon szar lett a diverz falvakkal), a gender-swap inkább, de van, ahol jól sült el korábban is. Köszi.Kimondottan jó lett. A feka színészek is a jobb fajtából, angol behozatalból vannak.
Tényleg, kérdés: a Banshee-vel hogy vagytok? Nekem nagy kedvencem és fura mód Job (Suck my tit) az egyik kedvenc karakterem benne, mert nem kvóta-szivárvány, hanem zseniális karaktert írtak neki....mondjuk ott mindenkinek azt írtak. Nézegettem angol fórumokat, a totál anti-woke emberek is ezen a véleményen vannak, kiváló színész és kiválóan megírt karakter.
A legrosszabb az benne hogy gyakorlatilag tök ugyanazzal a hangszínnel teljesen laposan csak elmondja a szöveget, amit azért nem lehet az akkcentusra / idegen nyelvre fogni. Elég gyenge szegény színésznek.

Kb olyan ezerarcú mint steven seagalKözepesen jó nő, borzasztó színészi képességekkel. Csapni való színésznő.
Kb olyan ezerarcú mint steven seagal
Nekem az 1-2 évad tetszet, de többi már nem annyira.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..