Azt remélem tudod hogy most lényegében újra feltaláltad a CR-X-et, te, anyák megszomorítója.![]()
Igen
Sajnos ma már nem gondol az autóipar ilyen fantasztikus dolgokra

Azt remélem tudod hogy most lényegében újra feltaláltad a CR-X-et, te, anyák megszomorítója.![]()

0:35-től kb.
A kérdésem az lenne, hogy nem lehetne modernizálni ezeket az átjárókat?
Lehetne három szín, sárga, ha csak feszültség alatt van a lámpa, de nem működik, fehér hogy fesz alatt van ÉS minden diagnosztika szerint megfelelően működik az átjáró, meg a harmadiknak maradna a piros, hogy jön a vonat.
Elég lenne betartani a KERSZ szabályait...0:35-től kb.
Lehetne három szín, sárga, ha csak feszültség alatt van a lámpa, de nem működik, fehér hogy fesz alatt van ÉS minden diagnosztika szerint megfelelően működik az átjáró, meg a harmadiknak maradna a piros, hogy jön a vonat.
the-zone.hu
Ez menő, de legalább annyira semmi értelme![]()
Hatalmas luxus-pickupot készítettek az Unimogból
A Mercedes egyedi teherautók gyártásával foglalkozó Special Trucks részlege készítette el az Unimog hosszú kabinos luxusváltozatát. A típuscsalád megjelenésének 2026-ban lesz a 80. évfordulója, erre az alkalomra alakították ki ezt a hat méter hosszú és tíz tonnás pickupot az U 4023-as alapjaira...the-zone.hu

Az ilyen puccos SUV-okkal ellentétben ez tényleg elmegy árkon-bokron át!Ez menő, de legalább annyira semmi értelme![]()

Persze, de a sima is. Akkor miért megvenni 10x annyiért?Az ilyen puccos SUV-okkal ellentétben ez tényleg elmegy árkon-bokron át!![]()
Ha befizetsz egy félmilló eurós Safaira akkor nyilván nem UAZ-ban akarsz zötykölődni!Persze, de a sima is. Akkor miért megvenni 10x annyiért?

Azoknak nincs ízlésükHa befizetsz egy félmilló eurós Safaira akkor nyilván nem UAZ-ban akarsz zötykölődni!
Gazdag unatkozó emberek lehet a célpiac.
Én ezt tudom, de ha közlekedtek manapság akkor eléggé látszik, hogy az emberek nem tudják (leszarják) a KRESZ-t...Elég lenne betartani a KERSZ szabályait...
teljesen empirikus, hogy pár hét alatt többen akarják megölni az embert Bp-en (bringázok), mint X-hónap alatt kvázi háborús övezetbenÉn ezt tudom, de ha közlekedtek manapság akkor eléggé látszik, hogy az emberek nem tudják (leszarják) a KRESZ-t...

Nem lehet, hogy a bringáddal van valami baj?teljesen empirikus, hogy pár hét alatt többen akarják megölni az embert Bp-en (bringázok), mint X-hónap alatt kvázi háborús övezetben![]()

Mert ez itt egy minimum 100 tonnás szerelvény, ami sínen közlekedik, a fizikát pedig nem lehet megszexualizálni. Itt nincs az, hogy majd megáll. Ha jön a vonat, és te ott vagy, azt azzal bűnteti, hogy mehetsz megbeszélni a purgi panaszkezelésre, hogy a menyország recepción, vagy a pokolmányablakban kell-e tovább folytatnod a beszélgetést.0:35-től kb.
Mond neki, hogy lehet vannak kibaszott nagy jogaid,,,,,,,de. Van amikor már nem érdemes hangoztatni, max posztumusz. Bár az már csak a paraziták bosszúja.Mert ez itt egy minimum 100 tonnás szerelvény, ami sínen közlekedik, a fizikát pedig nem lehet megszexualizálni. Itt nincs az, hogy majd megáll. Ha jön a vonat, és te ott vagy, azt azzal bűnteti, hogy mehetsz megbeszélni a purgi panaszkezelésre, hogy a menyország recepción, vagy a pokolmányablakban kell-e tovább folytatnod a beszélgetést.
Ezért nem lehet azt mondani, hogy ha fehér nem jön semmi. Tudod, a kockázat, ami miatt a dohánytermékekre is rá van írva, hogy halált okozhat, pedig egy jó gumiégetős falusi téli este valójában mérgezőbb. Ezt kéne végre felfogni. A közlekedés veszélyes üzem, de a kamaznak van esélye közlekedési jelző hiba esetén megállni, a bzmotnak nem. És még ebben az ütközésben sem a kamaz az esélyes.
Azt hiszem abban az is benne van, hogy indokolatlanul lassan menni nem szabad... Ezt többen sz@rjál le.Én ezt tudom, de ha közlekedtek manapság akkor eléggé látszik, hogy az emberek nem tudják (leszarják) a KRESZ-t...
Mármint honnan tudod, hogy indokolatlan? Nem hagy 50 es táblánál 90el csapatni?Azt hiszem abban az is benne van, hogy indokolatlanul lassan menni nem szabad... Ezt többen sz@rjál le.
Nem, megy lakott területen 45-el aztán a lakott terület vége után ugyanúgy tovább... Lehet nem látszik, de elég szabálykövető és udvarias (bár ez utóbbiból kezdenek kigyógyítani a "szupervágtázók") vagyok az autóval.Mármint honnan tudod, hogy indokolatlan? Nem hagy 50 es táblánál 90el csapatni?
BIztos hogy nem látszik, az összes hszedből süt, hogy pedálos moszkvicsot se lenne szabad vezetned. Most is, indokolatlanul lassan haladó. Honnan tudod hogy nem a terhes nagymamáját viszi a törékeny fúrógéppel a sebészetre?Nem, megy lakott területen 45-el aztán a lakott terület vége után ugyanúgy tovább... Lehet nem látszik, de elég szabálykövető és udvarias (bár ez utóbbibópl kezdenek kigyógyítani a "szupervágtázók") vagyok az autóval.
Hát bakker, ha lakott területen "mer" menni 45-el, akkor nem.BIztos hogy nem látszik, az összes hszedből süt, hogy pedálos moszkvicsot se lenne szabad vezetned. Most is, indokolatlanul lassan haladó. Honnan tudod hogy nem a terhes nagymamáját viszi a törékeny fúrógéppel a sebészetre?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..