Nekünk gyártják a szlovákok a BMP tha nem akarsz karácsony elott agyvérzést kapni akkor nem akarod tudni…

Nekünk gyártják a szlovákok a BMP tha nem akarsz karácsony elott agyvérzést kapni akkor nem akarod tudni…

Az tegyük össze a kezünket, de marha vicces lenneNekünk gyártják a szlovákok a BMP t![]()

Legalább új lenne és hatra szállnatok ki.Az tegyük össze a kezünket, de marha vicces lenne![]()

Hat mar huztak le a listarol par olyat amire azt mondtak hogy volt merszunk![]()
Nem eleget.Hány álmatlan éjszakát okoztak a kardoskútiaknak?
Lehet csak látták a ghánai jövőt és már tervezik itt is.Currus végre megcsinálhatja a Mbombe projektet!

A ghánai - általuk komolyan gondolt - fejlesztési ötlet átkerült a humor topicba....Basszus. Most akartam elsütni.![]()

Ejj ejj, hát te nem tudod hogy kell innoválni.Eztán űrhadviselési nagyhatalom leszünk lézerágyúkkal meg Halálcsillaggal is, miközben ott nem tartunk, hogy egy gépkarabélyt tudjunk sorozatban gyártani.
Mi pénzt el fognak már megint költeni.
Tudom én, csak nem akarom csinálni, mert szerintem nem etikus.Ejj ejj, hát te nem tudod hogy kell innoválni.

Mondom hogy 4 lábúvagy egyik sem!![]()

Mondom hogy 4 lábú![]()
Higgyétek el: tényleg ló fogja váltani a BTR-t!
Remélem nem!Higgyétek el: tényleg ló fogja váltani a BTR-t!
Negatív volt a jele az oviban.Te olyan negatív vagy...![]()
Minusz egy volt a száma, sorakozónál is külön sorban állt..Negatív volt a jele az oviban.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..