Ihhhh akkor nalatok ezt nem lehet.Nem, mert pl amikor bevezették az új rendszert én pl többet kerestem, mint a hadnagyok, főhadnagyok és a századosok egy része.
Ihhhh akkor nalatok ezt nem lehet.Nem, mert pl amikor bevezették az új rendszert én pl többet kerestem, mint a hadnagyok, főhadnagyok és a századosok egy része.
A térség meghatározó lufihadereje lehetnénk saját gyártással? Teljesíthetőnek tűnik, csak a gépeket kell megvenni Kínából meg az alapanyagot meg mindent.Kissé eltérve az eddigiektől.....
Kevés jó nehézfegyverünk van. Ebből az apropóból, nem kellene a HM részéről komolyabban foglalkozni csali célok gyártásával, készíttetésével ? Dögivel kellene szerintem készíttetni felfújható Leopárdot, Lynxet, PZH 2000 harcjárműveket. Mit itt ezek a lufik, cseh gyártásban.
![]()

Felkerült Bob-Böröndi rendszeres èves bizottsági meghallgatásának leirata az ogy. honlapjára.
Néhány érdekesség.
Izraelt is kiszolgálják akár taktikai óvóhelyek gyártásával,miközben Magyarországon nincsenek lényegében óvóhelyek...
Na 2/3-dal talán lehetne olyan szabájokat hozni, hogy igazolatlanul nem lehet távol maradni, ilyen ülèsektől.Sztem azért nem ülnek ott, mert lexarják, csak a bizottsági zsét veszik fel. Dolgozni, kérdéshez információt gyűjteni, előkészíteni, lusták
mert lexarják
krisss már leírta a mièrtjètViszont az meglepett, hogy az Embert a vasra alakulatok feltöltöttsége ilyen jó maradt, Gondolom ezekről beszélt Bob
Sztem oda ne jussunk már el, hogy a Fidesz hibája, hogy az ellenzék nem jár bizottsági ülésekre.Na 2/3-dal talán lehetne olyan szabájokat hozni, hogy igazolatlanul nem lehet távol maradni, ilyen ülèsektől.
AKi így tesz, annak ugrik a bizotsági fizu.
Èn sem kapok fizetèst ha csak úgy nem megyek be a munkahelyemre.
Amúgy nem csodálkozzunk hogy ezèrt sok èrtelme nincs bemenni.
Tudod most is volt egy rendkívüli ülès a parlamentben.
Èjszaka 2 órára rakva. Valahogy nem sok fideszes jelent meg.
krisss már leírta a mièrtjèt
De ha marad ez a fizu a következő szerződèsre szerintem olyan nagy arányú lemorzsolódas nem lessz.
Bár nálunk inkább a külszolgálat volt egy bizonyos megtartóerő, az mostanában nem annyira acèlos.
Az már, hogy milyen a règebbi állomany morálja, az más kèrdès.
Na ne röhögtess!Sztem oda ne jussunk már el, hogy a Fidesz hibája, hogy az ellenzék nem jár bizottsági ülésekre.
Ha úgy gondolják nincs értelme, akkor ne vegyenek részt benne, de a zséért se tartsák a markuk, úgy korrekt.
De lapozzunk, mert amúgy nem lényeg, csak vicces
Azt' hogy? Kölcsönkértek a maharttól /már ha még van/ pár embert v miMagyarország törzstisztekkel vesz részt a vörös-tengeri EUNAVFOR Aspides, illetve a földközi-tengeri EUNAVFOR MED IRINI haditengerészeti missziókban is.
Értem, hogy az ellenzéki képviselők élete, nemcsak játék és mese. De ez az éves, egyszeri miniszteri meghallgatás volt. Előre lehet ismerni az időpontot. Ha szted rendben, hogy nem mentek el és amúgysem aktívak, akkor oké.Na ne röhögtess!
Hány bizottsági ülést bojkottált az ellenzék, és mennyit a kormánypártok?
Konkrétan szinte minden olyan ülést bojkottál a FIDESZ-KDNP, amit az ellenzéki pártok kezdeményeznek! Ez alól talán 1-2 MiHazánkos előterjesztés a kivétel, amiben előre tudható, hogy egy véleményen vannak.
És több esetben bírósági végrehajtást kell kérni közérdekű adatok kiadására, amit még a végrehajtás elrendelése után is akadályoznak!
A másik pedig az, hogy ha az utolsó pillanatban kapja az ellenzék, a különböző előterjesztésekről a dokumentációt, akkor annak megismerése nélkül teljesen természetes, hogy érdemben nem lehet az ülésekre felkészülni, így felelősen szavazni, dönteni!
Persze a dokumentumok késői benyújtása, éppen e célt szolgálja!
Èn annak is örülnèk ha egyszer eljutnánk oda, hogy objektíven gondolkodsz a kormánypártokról.Sztem oda ne jussunk már el, hogy a Fidesz hibája, hogy az ellenzék nem jár bizottsági ülésekre.
Ha úgy gondolják nincs értelme, akkor ne vegyenek részt benne, de a zséért se tartsák a markuk, úgy korrekt.
De lapozzunk, mert amúgy nem lényeg, csak vicces
Őszintèn szólva szerintem ezért nem járnak... egy értelmes választ nem láttam mèg eddig egy meghallgatásról sem leìrva.Itt debillkedés helyett értelmesen kellene válaszolni.
Hasonlóan gondolom fordítva.Èn annak is örülnèk ha egyszer eljutnánk oda, hogy objektíven gondolkodsz a kormánypártokról.
Meg sem említettem Gyurcsányékat, semmi nem elmúltnyolcéveztem,Odaírtam, hogy ha valaki nem jár be, ne kapjon èrte pènzt.
Más tèszta, hogy ez mièrt nincs szabályozva, mint bármilyen munkahelyen. A lassan 16 èv kormányzás alatt gondolom legalább ez nem a kretèn Gyurcsány sara.
Amúgy meg hány èvig elmúlt 8 èveztetek. Gondolom akkor nem problèma ha páran meg elmúlt 16 èvezünk.
Kezdenek a fideszpárti megjegyzèseid trollkodásba átcsapni.
Olyan könnyen felmentitek őket.Őszintèn szólva szerintem ezért nem járnak... egy értelmes választ nem láttam mèg eddig egy meghallgatásról sem leìrva.
Amikor oda jutsz hogy nehogymár a fidesz hibája hogy nem járnak be.Hasonlóan gondolom fordítva.
Meg sem említettem Gyurcsányékat, semmi nem elmúltnyolcéveztem,
Ami van most az a Fidesz mutatványa. Jóval, rosszal.
Nekem sosem probléma a fidesz fika. Páran nehezen viselIk rá a reakciót,
hát konkrétan se a hjk-r es kérdésekre nem érkezett válasz se semmire a flegmázáson meg a mellébeszélésen kívül.Olyan könnyen felmentitek őket.
zraelt is kiszolgálják akár taktikai óvóhelyek gyártásával,miközben Magyarországon nincsenek lényegében óvóhelyek...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..