[HUN] Leopard 2

Akkor, ha az 56-ból mindet, folyamatosan használod, nem? Na nálunk ilyen sose lesz. Ha nincs 56 személyzeted, ha csak pl 20-at használsz, akkor csak annyit kell tankolnod, "lőszerezned" ?
Ezért is kérdeztem, mennyi a reális.
De gondolom ha csak a felét használjuk, akkor is van a többinek fenntartási költsége. A 12 db A4 is volt Münchenben karbantartáson (vagy vmi modernizáción is?), tehát vitte a pénzt, attól még, hogy nem használtuk.

Nem tudom milyen lehet a harckocsizászlóalj feltöltöttsége, de elvileg a szintén tatai tüzérosztályt a toborzással meg a kiemelt bérezéssel sikerült feltölteni.
Szal ha az ment, akkor a harckocsizóknál is lehet azt 50% fölé vinni.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
De gondolom ha csak a felét használjuk, akkor is van a többinek fenntartási költsége. A 12 db A4 is volt Münchenben karbantartáson (vagy vmi modernizáción is?), tehát vitte a pénzt, attól még, hogy nem használtuk.

Nem tudom milyen lehet a harckocsizászlóalj feltöltöttsége, de elvileg a szintén tatai tüzérosztályt a toborzással meg a kiemelt bérezéssel sikerült feltölteni.
Katonai Logisztikában jelent meg tanulmány a Lynx várható fenntartási költségeiről-hát nem olcsó.

A harckocsikra is fizetni kell a sulyadot es egyeb kotelezot szoval ha egy metertse ment akkor is kolteni kell ra valamennyit.
Hát ez most annyira nem jó tipp…sajnos továbbra is szar a feltoltottseg leopard terén de az egész hm küszködik jovore meg a lynxesek nagyrésze is pattani fog belső felmérés alapján és nem is ez a baj mert legalább tartalékos erőt erősítik utána ha vissza hívás van éles helyzetben hanem inkább az a baj nem jön helyettük fele annyi emberse, és azok is hát nem valami élesek a kések között de kanalak közt is elég laposak.

• Tetszik
Reactions: J.G.