[HUN] Kerekes páncélozott harcjárművek beszerzése

Ha török licencet vagy kész járgányt veszünk, az még gyorsabb és nem 10 évre megoldás hanem 30-40re...
Vegyünk (a gyártást hagyjuk) szerintem is, csak az alkatrészek utángyártásáról volt szó.
Figyi, azt próbáld megérteni, hogy minden BTR-es mókolás egy pénzt, időt és darabszámot kisegítő áthidaló megoldás és nem több.

• Tetszik
Reactions: Aladeen and Kávé
Észteknek a 6x6os ARMA kb. ennyire jött ki fapadosan felszerelve 2025ben...
Akarod mondani, hogy nemhogy fegyver, de még rádió sem volt a vételárban, mert ezeket külön intézték, természetesen nem ingyen...
Arról meg ne is beszéljünk, hogy az észtek helyében az első lámpavasra húznám fel azt, aki 2025-ben APC-re egy nyitott emberes tornyot rak amiben a nehéz-géppuska irányzása manuális.

Nem tudom feltűnik-e valami furcsaság a képnen....
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Akarod mondani, hogy nemhogy fegyver, de még rádió sem volt a vételárban, mert ezeket külön intézték, természetesen nem ingyen...
Arról meg ne is beszéljünk, hogy az észtek helyében az első lámpavasra húznám fel azt, aki 2025-ben APC-re egy nyitott emberes tornyot rak amiben a nehéz-géppuska irányzása manuális.
APC-nek jobb mint a Gidrán, a felszereltség meg igény szerint változtatható. A rádiókat eddig is itt szerelték be a török járgányokba.
Nekem Fuchs EVO vagy a Patria 6x6 is jó lenne APC-nek - BTR-nél bármelyik jobb. Ezeket simán lehetne SAFE-ből venni, ha török irány nem megy át...

• Tetszik
Reactions: bel and arcas
APC-nek jobb mint a Gidrán, a felszereltség meg igény szerint változtatható. A rádiókat eddig is itt szerelték be a török járgányokba.
Nekem Fuchs EVO vagy a Patria 6x6 is jó lenne APC-nek - BTR-nél bármelyik jobb. Ezeket simán lehetne SAFE-ből venni, ha török irány nem megy át...
Ezekre még költeni kell. Ennyire egyszerű.