Akarat kérdése, a fegyverzeti részen kívül bármit legyártatsz hozzá itthon.Sztem nem éri meg: nincs hozzá alkatrész és egyre kevésbé lesz...
Akarat kérdése, a fegyverzeti részen kívül bármit legyártatsz hozzá itthon.Sztem nem éri meg: nincs hozzá alkatrész és egyre kevésbé lesz...
Vagy a legjobb választás a tatra osszeborulas után a pandúr Evo lett volna. Saját gyártás es egy része ténylegesen saját gyártás.Otokar amra I egy alsesan toronnyal. Szerintem ez lenne a legjobb választás nekünk... Vagy ha már itt van a SAFE akkor AMV-t is lehetett volna venni
motort váltót is?Akarat kérdése, a fegyverzeti részen kívül bármit legyártatsz hozzá itthon.
Alvázat is lehet jobbat heggeszteni, ha már csak az maradna meg belőle.motort váltót is?
1-2 millió euróért van tök új török 6x6 - nem érdemes BTR-rel pöcsölni sztem....
ennyi erővel nulláról csinálhatnánk egy APC-t....Alvázat is lehet jobbat heggeszteni, ha már csak az maradna meg belőle.
Simán. De ezt se kell újonnan feltalálni.motort váltót is?
Ha már ennyit mindent cserélünk, miért nem fejlesztünk és gyártunk újat?Simán. De ezt se kell újonnan feltalálni.

Mert az átalakításhoz megveszed az off-the-shelf cuccokat és záros határidőn belül végzel a programmal, nem kell túllihegni.Ha már ennyit mindent cserélünk, miért nem fejlesztünk és gyártunk újat?![]()
Ha török licencet vagy kész járgányt veszünk, az még gyorsabb és nem 10 évre megoldás hanem 30-40re...Mert az átalakításhoz megveszed az off-the-shelf cuccokat és záros határidőn belül végzel a programmal, nem kell túllihegni.
Mi van 1-2 millióért?motort váltót is?
1-2 millió euróért van tök új török 6x6 - nem érdemes BTR-rel pöcsölni sztem....
Vegyünk (a gyártást hagyjuk) szerintem is, csak az alkatrészek utángyártásáról volt szó.Ha török licencet vagy kész járgányt veszünk, az még gyorsabb és nem 10 évre megoldás hanem 30-40re...
Észteknek a 6x6os ARMA kb. ennyire jött ki fapadosan felszerelve 2025ben...Mi van 1-2 millióért?
Akarod mondani, hogy nemhogy fegyver, de még rádió sem volt a vételárban, mert ezeket külön intézték, természetesen nem ingyen...Észteknek a 6x6os ARMA kb. ennyire jött ki fapadosan felszerelve 2025ben...
Tornyon kívül?Nem tudom feltűnik-e valami furcsaság a képnen....
APC-nek jobb mint a Gidrán, a felszereltség meg igény szerint változtatható. A rádiókat eddig is itt szerelték be a török járgányokba.Akarod mondani, hogy nemhogy fegyver, de még rádió sem volt a vételárban, mert ezeket külön intézték, természetesen nem ingyen...
Arról meg ne is beszéljünk, hogy az észtek helyében az első lámpavasra húznám fel azt, aki 2025-ben APC-re egy nyitott emberes tornyot rak amiben a nehéz-géppuska irányzása manuális.
Ezekre még költeni kell. Ennyire egyszerű.APC-nek jobb mint a Gidrán, a felszereltség meg igény szerint változtatható. A rádiókat eddig is itt szerelték be a török járgányokba.
Nekem Fuchs EVO vagy a Patria 6x6 is jó lenne APC-nek - BTR-nél bármelyik jobb. Ezeket simán lehetne SAFE-ből venni, ha török irány nem megy át...
ha meg igaz akkor az kellemetlen lehet valakinek.
má nincs az 2022-23 voltmotort váltót is?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..