Pontositanék, hogy félreértés ne essék: a román SAFE program lesz nyilvános a jövő héten, bemutatásra kerül mint a román politika nagy sikere.Szaftos lesz ha tenyleg nyilvanos lesz mindenkinek.
Pontositanék, hogy félreértés ne essék: a román SAFE program lesz nyilvános a jövő héten, bemutatásra kerül mint a román politika nagy sikere.Szaftos lesz ha tenyleg nyilvanos lesz mindenkinek.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy IFV fronton merre mennek.Pontositanék, hogy félreértés ne essék: a román SAFE program lesz nyilvános a jövő héten, bemutatásra kerül mint a román politika nagy sikere.
Ha nagy siker a román politikának, akkor lynx csak akkor lesz náluk, ha a RM gyárat is ad nekik. Amennyiben nem akkor marad dél koreai csoda.Nagyon kíváncsi vagyok, hogy IFV fronton merre mennek.
Az RM mindenkinek ad gyárat.Ha nagy siker a román politikának, akkor lynx csak akkor lesz náluk, ha a RM gyárat is ad nekik. Amennyiben nem akkor marad dél koreai csoda.
A román kormány szemszögéből nézve maga a 16,68 milliárd euró óriási siker. A többi csak részlet.Ha nagy siker a román politikának, akkor lynx csak akkor lesz náluk, ha a RM gyárat is ad nekik. Amennyiben nem akkor marad dél koreai csoda.
Na gondold el ezt akkor a román tálalásban hogy fogjak előadni. Na és hogy velünk fogjak összehasonlítani az öveiket. Tehát ha lynx akkor azt fogjak harsogni, hogy jobb konstrukciót kaptak mint mi és jobb és nagyobb gyárat. Ezt borítékolni lehet.Az RM mindenkinek ad gyárat.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy sikerül-e túllépniük a fóbiáikon vagy inkább csakazértis másfelé mennek. Főleg hogy a GDELS már egy gyárral bent van így az ASCOD 2 is simán beugorhat.Na gondold el ezt akkor a román tálalásban hogy fogjak előadni. Na és hogy velünk fogjak összehasonlítani az öveiket. Tehát ha lynx akkor azt fogjak harsogni, hogy jobb konstrukciót kaptak mint mi és jobb és nagyobb gyárat. Ezt borítékolni lehet.
Mindenki megkapta és annyit amennyit kert, a kérdésben mi a siker? Persze ez csak költői kérdés volt.A román kormány szemszögéből nézve maga a 16,68 milliárd euró óriási siker. A többi csak részlet.
Ez a fóbia a prolik szokása, nem a stratégiai tervezőké. Tudatosan üzletelnek a partnereinkkel.Csak arra vagyok kíváncsi, hogy sikerül-e túllépniük a fóbiáikon vagy inkább csakazértis másfelé mennek.
Mivel nem kapta meg mindenki és nem annyit amennyit kértMindenki megkapta és annyit amennyit kert, a kérdésben mi a siker? Persze ez csak költői kérdés volt.

Hat ursula nem ezt mondja. Mivel túl foglaltak lesz második kibővített kor is.Mivel nem kapta meg mindenki és nem annyit amennyit kért![]()
Te olvass már körbe ezzel kapcsolatban.... (hordod ide a bulvár hülyeséget)Hat ursula nem ezt mondja. Mivel túl foglaltak lesz második kibővített kor is.
Ott valamit félreértettek, inkább adminisztrációs hiba lehetett görög lazaság számlájára írom.Te olvass már körbe ezzel kapcsolatban.... (hordod ide a bulvár hülyeséget)
A görögök pályázatával mi lett ?
csontig pakolták izralei cuccal.....Ott valamit félreértettek, inkább adminisztrációs hiba lehetett görög lazaság számlájára írom.
Az is benne van, de tudtak volna nagyon sok mindent Európából is venni pl francia vadászok.csontig pakolták izralei cuccal.....
Ember, a pályázatba nem rakták bele, amit beraktak nem felelt meg így első körben nem kaptak pénzt.Az is benne van, de tudtak volna nagyon sok mindent Európából is venni pl francia vadászok.

Jött egy meglepő megjegyzés a hitelekhez, ez a jóváhagyott terveket is érinti.
Nekem volt mikor hallgattam/olvastam mit nyomtak be es mi maradt ki.Lesz szekunder szégyenérzet? Nem igazán gondolták ezt át a színház téren.
Biztosan ők is megértik ezt. Egyébként is jót tesz olykor-olykor jól berúgni és elgyepálni a szeretteidet. Ki ne tenne ilyet?Nekem volt mikor hallgattam/olvastam mit nyomtak be es mi maradt ki.
Elegge nyugodt ember vagyok csak neha akarok verekedni az utcan random de ezek a hirek ugy felbasztak hogy muszaj volt otthon megvernem a csaladot utana.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..