A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Na gondold el ezt akkor a román tálalásban hogy fogjak előadni. Na és hogy velünk fogjak összehasonlítani az öveiket. Tehát ha lynx akkor azt fogjak harsogni, hogy jobb konstrukciót kaptak mint mi és jobb és nagyobb gyárat. Ezt borítékolni lehet.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy sikerül-e túllépniük a fóbiáikon vagy inkább csakazértis másfelé mennek. Főleg hogy a GDELS már egy gyárral bent van így az ASCOD 2 is simán beugorhat.

• Tetszik
Reactions: Pogány and Loken
Ezeket hagyták jóvá.

Belgium, Bulgária, Dánia, Spanyolország, Horvátország, Ciprus, Portugália és Románia

Ebben egy nagy tétel van, a román.

Közepes A belga, bolgár, portugál.

Kicsi a spanyol, horvát, ciprusi

Mini a dán.

• Tetszik
Reactions: Aladeen
Ezeket hagyták jóvá.

Belgium, Bulgária, Dánia, Spanyolország, Horvátország, Ciprus, Portugália és Románia

Ebben egy nagy tétel van, a román.

Közepes A belga, bolgár, portugál.

Kicsi a spanyol, horvát, ciprusi

Mini a dán.

Jött egy meglepő megjegyzés a hitelekhez, ez a jóváhagyott terveket is érinti.

Megjegyzés: Ez a táblázat nem tükrözi a 2025. november 30-án beérkezett nemzeti terveket, ami befolyásolhatja a bemutatott információk pontosságát.

Azaz. Az augusztusban jóváhagyott hitelkérelmekhez képest, mások lehetnek a novemberben beadott nemzeti tervek, így ezek azl fenti összegek, nem pontosak.

Nekem volt mikor hallgattam/olvastam mit nyomtak be es mi maradt ki.
Elegge nyugodt ember vagyok csak neha akarok verekedni az utcan random de ezek a hirek ugy felbasztak hogy muszaj volt otthon megvernem a csaladot utana.
Biztosan ők is megértik ezt. Egyébként is jót tesz olykor-olykor jól berúgni és elgyepálni a szeretteidet. Ki ne tenne ilyet?