Majd nezzuk ahogy a tobbiek kozott szet dobjak az igenyelt keretunketCsak a magyar közbeszerzési szabályok vizsgálata után döntenek arról, megkaphatjuk-e az EU-s óriáshitelt
"Piotr Serafin költségvetésért felelős EU-biztos azt mondta, nehéz elképzelni, hogy aláírják a támogatási szerződést, amennyiben úgy ítélik meg, hogy a védelmi iparra vonatkozó közbeszerzési szabályok nem felelnek meg az uniós elvárásoknak."

És Orbán erre nem számított mi?Majd nezzuk ahogy a tobbiek kozott szet dobjak az igenyelt keretunket![]()

Nem, mert, ha számított volna akkor be sem lett volna adva az igény.... Bár ha szokásosan csak a lopás volt az összes projektbe akkor tök mindegy, hogy megkapjuk-e vagy sem....És Orbán erre nem számított mi?![]()
Ugy mondod mitha egy felisten lenne aki 15lepessel brusszel elott lenne.És Orbán erre nem számított mi?![]()
És biztosan azért szavaztak le egyedül ezt az egész SAFE közös hitelfelvételt. És akkor látjátok miért adtak be olyat amilyet .Be mondod mitha egy felisten lenne aki 15lepessel brusszel elott lenne.
Ha látta volna akkor szabalyosan nem ilyen feltunoen kuldet be ngm-el jo par projektet amit a tanacsak az elso kurva kave szunet elott mar lehuzott es kurvajot rohogott rajtunk.
DehogynemÉs Orbán erre nem számított mi?![]()
indítjuk a zrínyi 2405 programot 
Most ezt nem ertem kerlek fejsd ki bovebbenÉs biztosan azért szavaztak le egyedül ezt az egész SAFE közös hitelfelvételt. És akkor látjátok miért adtak be olyat amilyet .
Ha egy betűt is láttál volna abból a szarból nem írnál ekkora kreténségeket.És biztosan azért szavaztak le egyedül ezt az egész SAFE közös hitelfelvételt. És akkor látjátok miért adtak be olyat amilyet .

Putyini mesterterv 2.0Most ezt nem ertem kerlek fejsd ki bovebben
Azért szavazták le mert tetszett a nyugdíjasoknak.És biztosan azért szavaztak le egyedül ezt az egész SAFE közös hitelfelvételt. És akkor látjátok miért adtak be olyat amilyet .
Kárpátok újdonsült géniuszaUgy mondod mitha egy felisten lenne aki 15lepessel brusszel elott lenne.

Orbán leszavazta a SAFE közös hitel programot. https://index.hu/kulfold/2025/07/31...agy-marton-fegyverbeszerzes-haderofejlesztes/Most ezt nem ertem kerlek fejsd ki bovebben
Qrvára nem erről szól.Nem, mert, ha számított volna akkor be sem lett volna adva az igény.... Bár ha szokásosan csak a lopás volt az összes projektbe akkor tök mindegy, hogy megkapjuk-e vagy sem....
Azért mert nem akartak újabb közös hitelt. Sok közös hitel vége a közös monetáris politika, azaz, ami Berlinnek jó.Azért szavazták le mert tetszett a nyugdíjasoknak.
Elenk a fantaziadOrbán leszavazta a SAFE közös hitel programot. https://index.hu/kulfold/2025/07/31...agy-marton-fegyverbeszerzes-haderofejlesztes/
Amikor persze megszavaztak trollkodasbol kertünk egy jó nagy összeget, és erre írtak egy olyan programot amilyet. Mivel Orbán két lépéssel előttük jár tudta, hogy majd jól próbálják ezzel zsarolni a szokásos faszsaggal jogállamiság ugye. Ezért írtam júniusban hogy nem gondolta ezt komolyan( vissza keresem ha akarod ) ezért írtam zsido fegyverek jönnek majd.
Itt jelenleg a politikai alkudozas megy valamit valamiert elv.Hét elején még pozitív visszajelzéseket kaptunk. egyébként. Az infra egy részén kívül (ami nagyon pofátlan volt)
Fasza, vállaljunk tulorat?És nincs B tervünk egyébként.
Ha nem kapunk erre hitelt nincs pénze az országnak.
Ami lesz azt viszi a HIMARS aztán azon kívül imádkozunk hogy ami most még bejön fenn tudjuk tartani...
Valóságban meg teljesen lényegtelen mert bár én sokat nem nézek ki egyik miniszterből sem, de annyira talán nem hülyék, hogy a saját nevükre lopják a közvagyont, hanem olyan emberekére akiknek nem kell vagyonnyilatkozatot tenni aztán majd ha nem lesznek miniszterek akkor szépen lassan átcsorog hozzájuk így-úgy....Van a képviselői vagyonynyilatkozati törvény. Nost ezt is kifogásolta az EU anno. A kormány 1 az 1ben átvette az EP szabályozást. A Bizottság nem fogadta el, elutasította és kérte állítsuk vissza a régi szabályokat.
Miért? A magyar képviselők és miniszterek vagyonynyilatkozata nyilvános, az európai parlamenti képvisrlelők és a Bizottság tagjainak vagyonnyilatlozata titkos.
Hát gondolom nagyrészt olyan programokkal van bajuk amik infra vagy egyedül csináljuk ott foghatott nagyon nagyon vastagon a cerka...Itt is hadovált a csávó.
Először ezt mondta.
nehéz elképzelni, hogy aláírják a támogatási szerződést, amennyiben úgy ítélik meg, hogy a védelmi iparra vonatkozó közbeszerzési szabályok nem felelnek meg az uniós elvárásoknak
Ez még mondjuk úgy a tárgyhoz tartozik.
De aztán megint idekevert mindent.
a közbeszerzésekre, az ügyészségre, az egyetemi alapítványokra és a korrupcióellenes intézkedésekre vonatkozó magyar szabályok érdeklik a Bizottságot, ezek megváltoztatását kérik a magyar kormánytól..
De adott magának egy kiskaput.
ha a testület át is engedné a magyar kormány igényét, akkor is lehetősége van az Európai Bizottságnak a hitelszerződésbe az átláthatóságról szóló garanciákat beépíteni.
Sztem egyébként ez utóbbi lesz. Csemegézni fognak és próbálnak zsarolni.
Nem szokott szívbajos lenni a Bizottsag, ha a saját szabályait köpi szembe, de mondjuk egy Skyranger-Mistral, Tatra több országgal közös beszerzés esetén, milyen közbeszerzési akadály lehet, ahol a magyar nem jó, a román jó......
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..