[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Oroszország kordában tartásához megfelelő méretű hadseregre és erős gazdaságra lenne szükség. Azonban az EU egyikből sem áll túl jól, na és ebből következően amíg ez nincs meg addig az USA sem fogja tisztelni semmilyen módon Európát. Szóval marad a lassú erózió, aminek isten tudja mi lesz a vége (talán az EU blokkokra esik szét?).
Mindkettőből jobban áll mondjuk mint az oroszok...

• Hűha
Reactions: cirqle
Ügyesen felmondtad a leckét. Magyarországgal szemben Kina semmilyen ellenséges fellépést nem tanúsított, soha.
Ellentétben kb tucatnyi európai országgal, beleértve az EU vezetését is.
Ügyesen felmondták a leckèt.

Kínaval szemben Magyarország semmilyen ellensèges fellèpèst nem tanusított soha.

Ellenben kb tucatnyi Európait beleèrtve EU vezetèsèt is.:D;)

Ügyesen felmondták a leckèt.

Kínaval szemben Magyarország semmilyen ellensèges fellèpèst nem tanusított soha.

Ellenben kb tucatnyi Európait beleèrtve EU vezetèsèt is.:D;)
Ok-okozat.
A magyar történelem valaha volt egyik legnagyobb tragédiájának európai megálmodóit ma egyesek szövetségeseknek tekintik.

Szomorú világ lesz itt április 12 után. Bárki nyer, szembe jön a pénzügyi valóság. Gyorsan 400 ft felett lehet az euro. Legfeljebb az EU források hazahozatala jelenthet valami gyógyírt. Már ha azok győznek, akik ezt ígérik, hogy ők bizony meghozzák azt a sok pénzt. Mármint ezt ígérik, bocs ha ez lemaradt a végéről....

Szomorú világ lesz itt április 12 után. Bárki nyer, szembe jön a pénzügyi valóság. Gyorsan 400 ft felett lehet az euro. Legfeljebb az EU források hazahozatala jelenthet valami gyógyírt. Már ha azok győznek, akik ezt ígérik, hogy ők bizony meghozzák azt a sok pénzt. Mármint ezt ígérik, bocs ha ez lemaradt a végéről....
Sokkal rosszabbtol tartok.....
Igazábol mi qrvanagy xarban vagyunk.

Ez a dráma tagozat minden választás előtt elhangzik.

Mai dollár 4 ft-al jobb mint 4 éve.
Úgy hogy infláción, haborús energiaválságon túl vagyunk.

mai euro egy 20assal rosszabb. De 2 éves csúcson van.

Szerintem Ti
Sokkal rosszabbtol tartok.....
Igazábol mi qrvanagy xarban vagyunk.
óriási félreértésben vagytok. Papirin vagyunk szar helyzetben, Valójában annyi a lééé hogy el sem lehet képzelni..Ha nem lenne minden 3x-5x tólárazva, (és az unio innentől a 20-25 Mrd eurojat feldughatja a seggébe) mo már 30 éve full gazdag.lenne, és az is amugy...kurva sok penz van..aranyban,ezustben, értékpapirban,stb..a um nemzei vagyon dupla..mint 10 éve, ugy hogy ennek felét ellopták. és ez nem vicc...

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Giskard and Negan
Ez a dráma tagozat minden választás előtt elhangzik.

Mai dollár 4 ft-al jobb mint 4 éve.
Úgy hogy infláción, haborús energiaválságon túl vagyunk.

mai euro egy 20assal rosszabb. De 2 éves csúcson van.

Én a választások utáni kormányzati lépésekre gondolok, amikor úgy érzem, a Ft romlani fog, az eurohoz és a dollárhoz képest is. Megszorítások esetén biztos hogy romlani fog. Persze előre semmit nem látunk, ez is igaz. Én erre a lehetőségre gondoltam viszont.

• Vicces
Reactions: tomcat1
Szerintem Ti

óriási félreértésben vagytok. Papirin vagyunk szar helyzetben, Valójában annyi a lééé hogy el sem lehet képzelni..Ha nem lenne minden 3x-5x tólárazva, (és az unio innentől a 20-25 Mrd eurojat feldughatja a seggébe) mo már 30 éve full gazdag.lenne, és az is amugy...kurva sok penz van..aranyban,ezustben, értékpapirban,stb..a um nemzei vagyon dupla..mint 10 éve, ugy hogy ennek felét ellopták. és ez nem vicc...
Ugyan az a házam.5x annyit ér mint 10 éve.5x gazdagabb lettem-papiron......
Nincs iparunk,nincs mezőgazdaságunk,nincs közoktatásunk,nincs,csak a csupasz seggünk.A társadalom szétesett,nincs nemzeti összetartozás,a fiatalok húznak ki a picsába ebből a xarrakatbol.Az államszervezet egy hányadék hulladék kontraproduktiv xar.
Qrva nagy xarban vagyunk.Pont.

Ugyan az a házam.5x annyit ér mint 10 éve.5x gazdagabb lettem-papiron......
Nincs iparunk,nincs mezőgazdaságunk,nincs közoktatásunk,nincs,csak a csupasz seggünk.A társadalom szétesett,nincs nemzeti összetartozás,a fiatalok húznak ki a picsába ebből a xarrakatbol.Az államszervezet egy hányadék hulladék kontraproduktiv xar.
Qrva nagy xarban vagyunk.Pont.
Pont az ellenkezőjét látom.
Nem elmennek hanem haza jönnek..
A mezőgazdaságunkat nem tudom mennyire ismered, de netto exportőr.És folyamatosan javul.
A közoktatást a demszki féle "zsidó" meg magyar bálint féle (szintén zsidó)társaság tette tönkre..Meg előtte a hüje Kádár..Lásd Lázár vs cigány duma...Ezen beszélhetünk, de nincs miről...

ui: ha a nemzeti összvagyon nő..azt TE hogyan értékeled? Visszavették ferihegyet. pl...az is bűn ..Nem az volt a bűn hogy eladták?
Van a nemzeti vagyon alakulásárol kimutatásod? ha igen ozd meg légyszives.
de ne felejtsd ki a mindent eladó medgyesit meg az egész bandáját. Szerinted pl az emlitett gazember miert kapott FRANCIA lovagrendet?

Pont az ellenkezőjét látom.
Nem elmennek hanem haza jönnek..
A mezőgazdaságunkat nem tudom mennyire ismered, de netto exportőr.És folyamatosan javul.
A közoktatást a demszki féle "zsidó" meg magyar bálint féle (szintén zsidó)társaság tette tönkre..Meg előtte a hüje Kádár..Lásd Lázár vs cigány duma...Ezen beszélhetünk, de nincs miről...

ui: ha a nemzeti összvagyon nő..azt TE hogyan értékeled? Visszavették ferihegyet. pl...az is bűn ..Nem az volt a bűn hogy eladták?
Van a nemzeti vagyon alakulásárol kimutatásod? ha igen ozd meg légyszives.
de ne felejtsd ki a mindent eladó medgyesit meg az egész bandáját. Szerinted pl az emlitett gazember miert kapott FRANCIA lovagrendet?
No,erről beszéltem.Üléspontod határozza meg,hogy mit látsz.És az bizony egy rózsaszin NERvilág,amit látsz.
És most lepődj meg,de aki rühelli a NERt,az egyáltalán nem feltétlenül baloldali.Én ugyanúgy rühellem az "elmúltnyocévet" is.
36 év rohadása omlik egyre jobban a fejünkre-de ebből a 24 évig "jobb oldali" kormányzás volt,és 20 évig a vajda vezette kormányzás.Ezt azért tény.
Szerintem meg 89ben lett ebaxva,mikor nem lett leváltva,se elszámoltatva a kommunista államszervezet.Minden más ennek a következménye.

No,erről beszéltem.Üléspontod határozza meg,hogy mit látsz.És az bizony egy rózsaszin NERvilág,amit látsz.
És most lepődj meg,de aki rühelli a NERt,az egyáltalán nem feltétlenül baloldali.Én ugyanúgy rühellem az "elmúltnyocévet" is.
36 év rohadása omlik egyre jobban a fejünkre-de ebből a 24 évig "jobb oldali" kormányzás volt,és 20 évig a vajda vezette kormányzás.Ezt azért tény.
Szerintem meg 89ben lett ebaxva,mikor nem lett leváltva,se elszámoltatva a kommunista államszervezet.Minden más ennek a következménye.

A Tisza is alapvetően jobb oldali párt. A 3. hétvégi igazolás, a rossz nyelvek szerint Vitézi Dávid lesz. Nem tudom igaz-e, de ezt hallani. Eddig a 2 igazolás, alapvetően jobb oldali, mi több a kormány egykori sztár emberei voltak. Magyar Péter is jobb oldali, alapjában, echte volt Fidesz tag.

A Tisza is alapvetően jobb oldali párt. A 3. hétvégi igazolás, a rossz nyelvek szerint Vitézi Dávid lesz. Nem tudom igaz-e, de ezt hallani. Eddig a 2 igazolás, alapvetően jobb oldali, mi több a kormány egykori sztár emberei voltak. Magyar Péter is jobb oldali, alapjában, echte volt Fidesz tag.
Ha nem lesz végre rendszerváltás,akkor ez is csak egy gengszterváltás lesz-bár legalább nem egy ilyen bitang gengszter lesz hatalmon.

• Tetszik
Reactions: fishbed and bel
Szia Negan, Bár nem ismerjük egymást de pár dolgot szeretnék megjegyezni. Te folyamatosan NER világról beszélsz. Vajdázol...magyarán cigányozol. Döntsétek már el légyszives. MI a baj? Náci vagy cigány? Ugyanezen kelepistinek-is. mi a baj? aza baj hogy cigány? vagy az a baj hogy náci?mind a 2 nem lehet..ugy nem lehet beszélni hogy nektek 1x náci 1x meg komcsi..1x meg cigány.1x mindenkinek fel kell vállalnia mi is..hajrá

Status
Not open for further replies.