Esetleg még az áldozatot megbüntethették volna... meg az életmentő beavatkozások kiszámlázni neki (az áldozatnak).420 ezer bünti, meg 3 év vadászattól eltiltás? Mi a fasz.... egy embert egy életre megnyomorított...
Esetleg még az áldozatot megbüntethették volna... meg az életmentő beavatkozások kiszámlázni neki (az áldozatnak).420 ezer bünti, meg 3 év vadászattól eltiltás? Mi a fasz.... egy embert egy életre megnyomorított...
Lehet, hogy bizonyos foglalkozási kategóriákban be kéne tiltani a vadászatot, mint hobbit. Bírók, rendőrök (tőlem akár a politikusok is).. Kicsit visszavetné a lobbit.420 ezer bünti, meg 3 év vadászattól eltiltás? Mi a fasz.... egy embert egy életre megnyomorított...
Lehet, hogy bizonyos foglalkozási kategóriákban be kéne tiltani a vadászatot, mint hobbit. Bírók, rendőrök (tőlem akár a politikusok is).. Kicsit visszavetné a lobbit.
Alkérdés, hogy jutottunk el oda, hogy 40 plusszos buzi magyarázza fiatal lányoknak (ne felejtsük el, a fészbúkon 12 év a regisztrációs korhatár), hogy nyomd csak fel a netre a pucér képeidet, ne törődj az esetleges következményekkel? Hogy lett a nők számára autentikus szakértő a kérdésben egy se nem fiatal, se nem nő, se nem heteroszexuális egyén? Hogyan?
Steiner Kristóf.Kire célzol?
Jó eséllyel egyik sem, de ha ismer olyan bírót, aki vadászik, lécci, légy jó arc, majd keresünk neked egy fasza bikát.. A vadász lobbi kva erős, nagy pénzek mozognak, mindenki ismer mindenkit...Miért, ez melyik volt?
amelyik ügyvéd nem vadászik, az nem is jó ügyvéd ...Jó eséllyel egyik sem, de ha ismer olyan bírót, aki vadászik, lécci, légy jó arc, majd keresünk neked egy fasza bikát.. A vadász lobbi kva erős, nagy pénzek mozognak, mindenki ismer mindenkit...
A vadászat "társadalmi esemény" a tehetősebb ffiak legálisan piálhatnak/ qrvázhatnak...meg kapcsolatot építhetnek.amelyik ügyvéd nem vadászik, az nem is jó ügyvéd ...
Hogy az angoloknak mennyi baja van...
![]()
Újabb pofon: a bíróság szerint a nőknek együtt kell fürödniük biológiai férfiakkal - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Mármint mennyi nincsen ott? A populáció 15 százaléka volt 2023ban négy év alatti.@Kurfürst
Érdemes megnézni előbb a pali korfát, és felméréseket.
Akkor nem osztanál meg olyan bugyutaságot, mint https://forum.htka.hu/threads/biztpol-kozel-kelet.578/post-1869628
Mindösszesen nincs Gazaban annyi 5 éven aluli gyerek például![]()
Miért most?Eltávolította az uniós zászlókat az agrártudományi egyetemről a rektor
![]()
Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora az intézmény pénteki diplomaosztóján közölte, hogy eltávolították az uniós zászlókat az intézményből, amiért az alapítványi egyetemek hallgatóit és kutatóit (még 2023 elején) kizárták a Horizont és Erasmus+-programokból, számolt be a Hír TV.
Kis komcsicska
Csak nem azért, mert állami egyetemeket privatizáltak, politikai vezetőket tettek a kuratóriumi és egyetemi alapítványi vezetői pozíciókba, ahol semmi munkaért szép pénzeket kaptak a kis fidesznyikok? Itt egy pár példa:A hrtv csak az okokat felejtette ki, hogy miért nincs Horizont+Erm
![]()
Hivatalosan kimondták, nem megfelelő az Erasmus-ügy kezelésére a kormány módosítója
A magyar jogszabály nem kezeli megfelelően az összeférhetetlenségi kockázatokat a közérdekű vagyonkezelő alapítványok kuratóriumaiban, állapította meg az Európai Bizottság.telex.hu
DDa Neumann ügyről, helyiként tudnék mesélni.Csak nem azért, mert állami egyetemeket privatizáltak, politikai vezetőket tettek a kuratóriumi és egyetemi alapítványi vezetői pozíciókba, ahol semmi munkaért szép pénzeket kaptak a kis fidesznyikok? Itt egy pár példa:
Látom már elfelejtettük, amikor a Neumann János Egyetem Alapítványa 127,5 milliárd forint közpénzt helyezett el az Optima Befektetési Zrt.-nél, amely az MNB-alapítványi körhöz, Matolcsy Ádám üzleti köréhez köthető. Casanovas geci... kis chipsz szar
- Palkovics László – Széchenyi István Egyetem – kuratóriumi elnök
- Varga Judit – Miskolci Egyetem – kuratóriumi elnök (ő több mint
- Csák János – Budapesti Corvinus Egyetem – kuratóriumi tag
- Navracsics Tibor – Pannon Egyetem – kuratóriumi tag
- Stumpf István – Tokaj-Hegyalja Egyetem – kuratóriumi elnök
- Matolcsy György – Neumann János Egyetem – közvetett kapcsolat (MNB-alapítványi befektetések)
DD
Ugyanebbe a mintába illik, amikor Rogán Antal kormánytagként állami intézményektől kap jelentős jogdíjbevételt egy szabadalom után (évi 300MFt kb), ez klasszikus összeférhetetlenségi kockázat, még akkor is, ha formálisan jogszerű (hivatalosított lopás). Kilenc év alatt már 2 milliárd forintnál is többet vehetett fel ezen a címen....
És ugyanezért nincs pénz a Norvég Alapból sem: mert a kormány nem volt hajlandó elfogadni a független pénzosztást és ellenőrzést. Nem politikai bosszú ez, hanem bizalmi kérdés...
De már csak kevesebb mint 69 (nice) nap...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..