Társadalmi folyamatok

Alkérdés, hogy jutottunk el oda, hogy 40 plusszos buzi magyarázza fiatal lányoknak (ne felejtsük el, a fészbúkon 12 év a regisztrációs korhatár), hogy nyomd csak fel a netre a pucér képeidet, ne törődj az esetleges következményekkel? Hogy lett a nők számára autentikus szakértő a kérdésben egy se nem fiatal, se nem nő, se nem heteroszexuális egyén? Hogyan?

Kire célzol?

Ide teszem, mert, ha itt is sikerülne a drog megítélését liberalizálni akkor olyan mocsár világgá züllesztenék az országot, amit csak évtizedek alatt lehetne konszolidálni, már ha lehetne. A fiatalabb korosztálynak mondom( 40 alatt) a drog elterelés is milyen siker sztori volt. Elég volt azt mondani, hogy ezután jó leszek, megyek elterelésre, rehabra. Aztán pazar dílerkedés ment az elterelés alatt. Jó ideig bűntetlenűl

Hogy az angoloknak mennyi baja van...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Pogány and fip7
Eltávolította az uniós zászlókat az agrártudományi egyetemről a rektor

d_mtz20250711024-e1769943345727-1024x575.jpg

Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora az intézmény pénteki diplomaosztóján közölte, hogy eltávolították az uniós zászlókat az intézményből, amiért az alapítványi egyetemek hallgatóit és kutatóit (még 2023 elején) kizárták a Horizont és Erasmus+-programokból, számolt be a Hír TV.

Kis komcsicska

@Kurfürst
Érdemes megnézni előbb a pali korfát, és felméréseket.
Akkor nem osztanál meg olyan bugyutaságot, mint https://forum.htka.hu/threads/biztpol-kozel-kelet.578/post-1869628
Mindösszesen nincs Gazaban annyi 5 éven aluli gyerek például :D
Mármint mennyi nincsen ott? A populáció 15 százaléka volt 2023ban négy év alatti.
Amúgy gyerek halál és röhögő fej egy posztban nagyon nem oké.

@alali77 vmiért nem tudok válaszolni arra.
Nyilván nem gyerekhalálon röhögök, hanem azon, hogy minden fasságot be sikerül nyelni,
ami passzol egyesek beállítottságának, ugyanakkor ugyan ezek, a legtriviálisabb állítást is
képesek megkérdőjelezni, ha nem passzol nekik.

Eltávolította az uniós zászlókat az agrártudományi egyetemről a rektor

d_mtz20250711024-e1769943345727-1024x575.jpg

Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) rektora az intézmény pénteki diplomaosztóján közölte, hogy eltávolították az uniós zászlókat az intézményből, amiért az alapítványi egyetemek hallgatóit és kutatóit (még 2023 elején) kizárták a Horizont és Erasmus+-programokból, számolt be a Hír TV.

Kis komcsicska
Miért most?
Három év alatt a logikája mentén bármikor felmerülhetett volna ez a lépés…

• Tetszik
Reactions: fishbed and 2ndt
A hrtv csak az okokat felejtette ki, hogy miért nincs Horizont+Erm
Csak nem azért, mert állami egyetemeket privatizáltak, politikai vezetőket tettek a kuratóriumi és egyetemi alapítványi vezetői pozíciókba, ahol semmi munkaért szép pénzeket kaptak a kis fidesznyikok? Itt egy pár példa:
  • Palkovics László – Széchenyi István Egyetem – kuratóriumi elnök
  • Varga Judit – Miskolci Egyetem – kuratóriumi elnök (ő több mint
  • Csák János – Budapesti Corvinus Egyetem – kuratóriumi tag
  • Navracsics Tibor – Pannon Egyetem – kuratóriumi tag
  • Stumpf István – Tokaj-Hegyalja Egyetem – kuratóriumi elnök
  • Matolcsy György – Neumann János Egyetem – közvetett kapcsolat (MNB-alapítványi befektetések)
Látom már elfelejtettük, amikor a Neumann János Egyetem Alapítványa 127,5 milliárd forint közpénzt helyezett el az Optima Befektetési Zrt.-nél, amely az MNB-alapítványi körhöz, Matolcsy Ádám üzleti köréhez köthető. Casanovas geci... kis chipsz szar :DDD

Ugyanebbe a mintába illik, amikor Rogán Antal kormánytagként állami intézményektől kap jelentős jogdíjbevételt egy szabadalom után (évi 300MFt kb), ez klasszikus összeférhetetlenségi kockázat, még akkor is, ha formálisan jogszerű (hivatalosított lopás). Kilenc év alatt már 2 milliárd forintnál is többet vehetett fel ezen a címen....

És ugyanezért nincs pénz a Norvég Alapból sem: mert a kormány nem volt hajlandó elfogadni a független pénzosztást és ellenőrzést. Nem politikai bosszú ez, hanem bizalmi kérdés...

De már csak kevesebb mint 69 (nice) nap...

Csak nem azért, mert állami egyetemeket privatizáltak, politikai vezetőket tettek a kuratóriumi és egyetemi alapítványi vezetői pozíciókba, ahol semmi munkaért szép pénzeket kaptak a kis fidesznyikok? Itt egy pár példa:
  • Palkovics László – Széchenyi István Egyetem – kuratóriumi elnök
  • Varga Judit – Miskolci Egyetem – kuratóriumi elnök (ő több mint
  • Csák János – Budapesti Corvinus Egyetem – kuratóriumi tag
  • Navracsics Tibor – Pannon Egyetem – kuratóriumi tag
  • Stumpf István – Tokaj-Hegyalja Egyetem – kuratóriumi elnök
  • Matolcsy György – Neumann János Egyetem – közvetett kapcsolat (MNB-alapítványi befektetések)
Látom már elfelejtettük, amikor a Neumann János Egyetem Alapítványa 127,5 milliárd forint közpénzt helyezett el az Optima Befektetési Zrt.-nél, amely az MNB-alapítványi körhöz, Matolcsy Ádám üzleti köréhez köthető. Casanovas geci... kis chipsz szar :DDD

Ugyanebbe a mintába illik, amikor Rogán Antal kormánytagként állami intézményektől kap jelentős jogdíjbevételt egy szabadalom után (évi 300MFt kb), ez klasszikus összeférhetetlenségi kockázat, még akkor is, ha formálisan jogszerű (hivatalosított lopás). Kilenc év alatt már 2 milliárd forintnál is többet vehetett fel ezen a címen....

És ugyanezért nincs pénz a Norvég Alapból sem: mert a kormány nem volt hajlandó elfogadni a független pénzosztást és ellenőrzést. Nem politikai bosszú ez, hanem bizalmi kérdés...

De már csak kevesebb mint 69 (nice) nap...
a Neumann ügyről, helyiként tudnék mesélni.
arról is, hogy mennyire nem csak a NER, Fidesz nyúlta le azt a pénzt.
sajnos
persze erről van nagy hallgatás (Alter féle Kecsup meg végképp nem fog róla beszámolni)