Csak úgy mint eddig...Remélem, hogy mindegyik cégtől veszünk sokat!

Csak úgy mint eddig...Remélem, hogy mindegyik cégtől veszünk sokat!

Mindegyiktől egy-egy papírt! Régen adtak kis maketteket is! Már az sem jár!Remélem, hogy mindegyik cégtől veszünk sokat!

„Az első perctől világossá tettem, hogy két dolgot akarok megreformálni a Magyar Honvédségben. A logisztikát és a személyügyet, mert hiszem, hogy ez a kettő alapvetően meghatározza a katonák szolgálatát és képességét a szolgálatra. Ebben önöknek kiemelt szerepük van” – mondta dr. Böröndi Gábor.
MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár parancsnoki beosztás átadás-átvételi ünnepség
![]()
Új parancsnok, elhivatott állomány
„A parancsnok személye változik, de az alakulat küldetése állandó. Nem különálló feladatok összessége, hanem egyetlen elvárás megnyilvánulása. A Magyar Honvédség minden helyzetben megbízhatóan, felkészülten és méltó módon jelenjen meg a nemzet előtt. A méltóság, amelyet ez a dandár képvisel, nem...honvedelem.hu
Katonai Rendészeti Ezred parancsnoki beosztás átadás-átvételi ünnepség
![]()
Parancsnokváltás és fejlődés
„Önök adják az arcát és képét a Magyar Honvédségnek. A katonai rendész képesség további építése érdekében most új követelmények tükrében új vezetői szemlélet is érkezik önökhöz” – fogalmazott dr. Böröndi Gábor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke az Katonai Rendészeti Ezred parancsnoki...honvedelem.hu
Miért, már döntöttek a magyar igényről? Kormányinfón állítólag azt mondták hogy majd ezen a héten lesz döntés.Semmi széf pletyka?
hát tudom én azt? nobody tells me nothing....Miért, már döntöttek a magyar igényről?
Gyaníthatóan mint a fiatalítás során... kevés macera.Egyik esetben sem írták le, hogy a régi parancsnokkal mi lesz...
Ez is milyen okos? És mi történne ha a ideér? Elköltik 2 hónap alatt? És mi történik ha nem ér ide? Csődbe megy a Fidesz? Kb arra jó ez ha valóban visszatartják hogy lehet szidni az uniót. Ha meg ilyen a folyamat akkor is. Kb értelmetlen acikk![]()
Hiába vár a magyar kormány 1000 milliárdot, Brüsszelben keresztülhúzzák a magyar terveket
A választásokig nem érkezik meg a SAFE-hitel előlege Magyarországra: a Válasz Online értesülései szerint a 16,2 milliárd eurós magyar keret 15 százalékos, akár 930 milliárd forintos előfinanszírozásának jóváhagyása biztosan nem zárul le időben. Bár hivatalos döntés még nincs a magyar tervről, a...www.portfolio.hu
Azért ez lényeges:![]()
Hiába vár a magyar kormány 1000 milliárdot, Brüsszelben keresztülhúzzák a magyar terveket
A választásokig nem érkezik meg a SAFE-hitel előlege Magyarországra: a Válasz Online értesülései szerint a 16,2 milliárd eurós magyar keret 15 százalékos, akár 930 milliárd forintos előfinanszírozásának jóváhagyása biztosan nem zárul le időben. Bár hivatalos döntés még nincs a magyar tervről, a...www.portfolio.hu
1 perc után elbaszódik a hang szóval nézhetetlen...HadERŐ „Hazámat szolgálom!” - 2026.02.03-i adás
![]()
hadERŐ - Hazámat szolgálom!, 2026.02.03-i adás
mediaklikk.hu
A tiszti hivatás szépségei mellett a repülőműszakiak szolgálatáról, a helikopterdandár fejlesztéseiről és a dróntechnológia honvédségi használatáról, valamint a magyar katonák külszolgálatáról szólt az M1 „HadERŐ – Hazámat szolgálom!” műsora február 3-án.
![]()
HadERŐ: várják a jövő honvédtisztjeit
Február 15-ig lehet jelentkezni hazánk egyetlen katonai felsőoktatási intézményébe, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karára. „Ez egy gyönyörű, de rengeteg kihívással járó hivatás” – mondta dr. Lippai Péter dandártábornok, az egyetemi kar dékánja a katonai...honvedelem.hu
Én simán végignéztem, nem vettem észre semmit.1 perc után elbaszódik a hang szóval nézhetetlen...
Ez olyan mint ha biztosítást kötnél: akkor is fizeted az éves díjat ha nem ég le házad vagy nem törik össze az autód. Aztán a ráköltött díj ellenére baromira örülsz hogy nem kellett használnod!Azon gondolkodom, hogy 3-5 év múlva lefutnak a mostani hitelprogramok, meg a többi amit közben még felvesz az EU. A mostanival szemben 3-szor, 6-szor több katona fog űlni készenlétben, rövidebb hosszabb kötelező szolgálatban. Az ipar legyárt hatalmas mennyiségű újratermelést nem szolgáló ipari terméket, kivon legjobb korban, karban lévő embertömeget a termelésből.
Minden kész lesz, és ez a "szemét" Putyin nem támad.

Ezt egyszer már eljátszottuk, a Hidegháború készletei érintetlenül megmaradtak. Aztán pár évtized alatt lokális konfliktusokban elfogytak, most fordul a "ciklus".Azon gondolkodom, hogy 3-5 év múlva lefutnak a mostani hitelprogramok, meg a többi amit közben még felvesz az EU. A mostanival szemben 3-szor, 6-szor több katona fog űlni készenlétben, rövidebb hosszabb kötelező szolgálatban. Az ipar legyárt hatalmas mennyiségű újratermelést nem szolgáló ipari terméket, kivon legjobb korban, karban lévő embertömeget a termelésből.
Minden kész lesz, és ez a "szemét" Putyin nem támad.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..