Megérkeztünk a turul alakú kínai alföld bizonyító erejéhez...
Te csak kösd be a fekete bakkancsodat, s sétálj ki a mezőre hasalj le s hallgasd a fű növését és igyál. Kb ennyi közöd van az őstörténethez.
Ugye neked úgy se mond semmit a Han dinasztia. Hol található? Minek mentek oda ahol letelepedtek?
Nem mond neked semmit: Vuhan, Huangsi, Vuhu, Hangcsou, Hungcsiang. Miért is mondana valamit, nem német ugye?

Akkor már nem érdekel ugye! Ez a szemellenzős nézeted. Na de ez a te dolgod, csak én nem hangoztatnám!
- Megnézve ezt az Aladdin által elhelyezett videót volt ami tetszett volt ami nem.
Én értem azt hogy ők mint hivatalos régész S genetikus csak azt mondhatja amit ugye kirégészkedtek. Ám nem lehet ezt lezárni hogy más nem lehet. Mindig csak az uráli régióban mutatunk. Mikor már régen tovább kellene lépni keletebbre s jóval.
A. Hunok az Amur s a Szungari medencéjébe telepedtek le. Ezt az északabra bányászot arany kincsek alapján tudjuk.
Itt ketté vált a Hun társadalom. Az egyik társadalom lett a kinti sztyepes hunok, a másik hun csoport pedig a kínaiakhoz nősült be. Majd a sztyepes hun társadalom indúlt el a Kárpát medencébe. A másik csoport Kínában maradt. Mi magyarok pedig a Tiensan lábainál telepedtünk le.
Igaz először a Turáni alföldön volt a hadiszálás!
Most nézzük meg hol éltek őseink:
Mezopotámia: Tigris-Eufrátes köze!
Turáni alfőld: Szír-darja - Amu-darja köze!
Kína: Sárgafolyó - Jangce köze!
Hunok : Amur - Szungari köze köze!
Nyugat szibér: Írtisz Tóból köze!
Urál nyugat: Káma - Volga!
Kárpátok: Duna - Tisza!
Tavak! Van tó, Balhas tó, Bajkál tó, Balaton
Lehet látni hogy aki kicsit is ért az állattartáshoz, rögtön látja hogy nagy állattartók telepednek le csak így, hogy két oldalukon víz legyen. Ugyanakkor a folyók védelmet nyújtanak az idegen támadások ellen. Pont ezért haragszok azért ha térképeken pacák vannak népek elhelyezésére. Útálom. Az ősnépeket a folyók választották el. Ebből adódtak a konfliktusok ha átmentek a másik területére.
- Visszatérve a videóhoz, örültem hogy ki lett mondva hogy Juliánusz barát legendája valós alapokon alapszik. Meg kell csak nézni az útvonalait hogy hajón ment! Így nem is lehetett a nagy folyókon való átkeléseiről leírás.
Körbement a Fekete - tenger Déli, keleti részén gondolom ahol kikötött a hajó érdeklődöt, majd felmentek a volgához ahol találkozott a magyar hölgyel. Aki útbaigazította. Ennyi.
- Mások már többet mondanak a genetikával kapcsolatosan vagyis már messzebb járnak, keleten.
Én úgy gondolom hogy nagyon sok feladat vár még a genetikusokra és a régészekre válvetve hogy ezt a körfutást bebizonyítsák. A mondáink sokkal biztosabb lábakon álnak mint azt a történészek megalkották a középkorban.
Elvetni valamit nagyon könnyű, ám előbb utóbb minden kideerűl, mint a hazugságnál!