[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Gyerek most komolyan?

Ebből jön az le hogy ennyivel különbek az oroszok mint a jenkik most komolyan! Melyik jenki parancsolná ezt meg hogy engedjenek el 200 SAA katonát?
Én pl a pilóta fia lennék (ha van neki) akkor azt kérném hogy én szemem láttára végezzék ki azt a 170 mocskot Sőt némelyiknek én csapnám le fejét

Értékként kezelték a holtesteket a lelövés utáni hepaj végeztével. Készültek egy ellentételezett cserére... Na , de ennyit? Itt megint látszik a galád Asszad rezsim mennyire humánus, ahelyett rég felakasztották volna őket, még istápolják is a fé...t.

Gyerek most komolyan?

Ebből jön az le hogy ennyivel különbek az oroszok mint a jenkik most komolyan! Melyik jenki parancsolná ezt meg hogy engedjenek el 200 SAA katonát?
Én pl a pilóta fia lennék (ha van neki) akkor azt kérném hogy én szemem láttára végezzék ki azt a 170 mocskot Sőt némelyiknek én csapnám le fejét
Nekem meg az, hogy lesz pár megfordított kettősügynök átküldve, ezen felül kb. 140 lábonlőtt vagy végtagveszett hadifogyoly és orosz presztizs nyereség.

Mi ez az elmebaj? A dögtetemek értéktelenek, míg százhatvankilenc terrorista viszont egy kisebb offenzívához is elég! Ezek megőrültek???
Az utolsó börtönkoszt valószínűleg ricines-polóniumos kecskepörkölt volt. A pilóták maradványaira meg biztosan igényt tart a családjuk, hogy rendesen eltemethessék őket.

• Tetszik
Reactions: szegcsab
Cr0cYODWEAAQDfA.jpg:large

https://www.almasdarnews.com/article/russian-airstrikes-propel-syrian-army-southern-aleppo-2/

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hátha ezek tényleg használható, jól kiképzett katonák.

Orosz kaja osztás, ez valami nyugodtabb hely lehet, mert nem sokan vannak, vagy még csak most kezdődött.

Embedded media from this media site is no longer available

Ramouseh bombázása

Ramouseh

Mit szólnátok hozzá ha a testvéreteké lenne az a "dögtetem"vagy a tietek ha már ipyen szépen fogalmaztatok?

Ha meghalok és oszlásnak indulok, akkor holttestem dögtetemmé rothad, majd idővel csak a belső váz és némi műanyag és fém ruhaalkatrész marad utánnam.

Az utolsó börtönkoszt valószínűleg ricines-polóniumos kecskepörkölt volt. A pilóták maradványaira meg biztosan igényt tart a családjuk, hogy rendesen eltemethessék őket.
Egy szír gesztus az oroszok felé.Az elesett katonákat hazájukban kell eltemetni. A barbárok remélhetoleg likvidálva lesznek, kár etetni oket a bortonokben....

Ez egy elmebeteg gesztus. Egyetlen holt sem ér annyit, mint egy élő, aki még ölhet! Mi lesz azokkal a szír, libanoni, iráni, orosz harcosok családjával, akiket ezek fognak megölni, csak azért, mert néhány holtat nem tudtak nyugodni hagyni ott, ahol megholtak!

Nos szerintem két NATO tagország együttműködésének valahol egyértelműnek kéne lennie. Mindenesetre remélhetőleg lesz is valami belőle a szóhadjáraton kívül. Már csak a kurdok helyzete lesz kétséges. Kerry legutóbbi nyilatkozata alapján lassan egyedül marad az SDF.