Humor

Új filmsorozat indul nem sokára "Petya a fronton" címmel

CNyuFLpJjxw.jpg

0mF0QCz8_X8.jpg

nAlnF3-d_sM.jpg

• Tetszik
Reactions: boki and ehnaton
Ez egy nagyon jól sikerült videó :D :D :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: beta
Ez egy nagyon jól sikerült videó :D :D :D

Már tudják, hogy akik a korrupciós jelentést állítják össze azok közül kiket lehet lefizetni. :D

Annak alapján, ami eljut hozzám, a DNA a mostani vezető csajjal az élen (nem jut eszembe a neve most) azért eléggé odateszi magát, legalábbis nekem úgy tűnik innen. Vagy ez csak önfényezés lenne?

Annak alapján, ami eljut hozzám, a DNA a mostani vezető csajjal az élen (nem jut eszembe a neve most) azért eléggé odateszi magát, legalábbis nekem úgy tűnik innen. Vagy ez csak önfényezés lenne?
Kövesi Laura Codruta. Igen, próbálkoznak, nekimentek a belúgyminiszternek is, a parlament nem engedte, most másodszorra kiváncsi vagyok megpróbálják-e, mert talán nem lesz mentelmi joga. Egyik ismerősömet is behívták egy kis beszélgetésre 1-2 éve, azt mondja egészen profik. De nem tudom a háttérben mennyire van megkötve a kezük vagy mennyire irányítják őket.

Kövesi Laura Codruta. Igen, próbálkoznak, nekimentek a belúgyminiszternek is, a parlament nem engedte, most másodszorra kiváncsi vagyok megpróbálják-e, mert talán nem lesz mentelmi joga. Egyik ismerősömet is behívták egy kis beszélgetésre 1-2 éve, azt mondja egészen profik. De nem tudom a háttérben mennyire van megkötve a kezük vagy mennyire irányítják őket.

Á, köszi. Ha már egy belügyminiszternek is nekimennek, akkor azért csak komolyan gondolják. Hát, drukkolok nekik.

Bunkó: Hé, Vész! Mit akarunk csinálni ma éjszaka?

Vész: Ugyanazt, amit minden éjjel, Bunkó! ...Meghódítjuk az egész világot!

avagy:

"
Feltételezem a nyugati politikusok felbátorodásának az alapja a hírszerző ügynökségük által továbbított egyértelmű információ amit titokban már mindenki látott a számokból: Oroszország végletesen elgyengült, és valóban az atomütőerejének jó ha 1-10%-a van bevethető állapotban.
Egyébként Kína a kulcs, el kell érni hogy bevonuljon Oroszországba és átvegye a hatalmat. Az teljesen mindegy hogy puszta területszerzés, vagy kölcsönös elvtársi segítségnyújtás miatt, ha bevonul, bevonul.
Ezek után időt nyer mindenki, hisz Kína elsőrendű prioritása Kelet-Ázsia mindig is, nem Kelet-Európa."