[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
Ez ugye nem az újabb orosz tár?


FJQwNK8.png
Nem az, de még a fegyver sem AK.
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 968
11 853
113
Csak ugy hullanak a moderaltak es kevesbe moderaltak parancsnokai Alepponal:

1. Jaish al-Islam parancsnoka "Abo Ahmad Dbghan",
2. JFS parancsnok Abo Omar al-Shami,
3. Al-Zinki commander Bassam Hamoud Halwani,
4. Jaish al-Islam commander of 10th Brigade Ahmad Sanda,
5. FSA Liwa al-Huriya al-Islami commander Mahmoud Ibrahim,
6. Abo Younes al-Irani a JFS parancsnoka...

Osszegyulik a sok szemet, aztan csak hullanak, hullanak, hullanak...
 

monster

Well-Known Member
2016. február 21.
2 315
10 741
113
Sot twitter forrasok szerint visszafoglaltak a Dahiyat Al Assad keruletet is.
CwB1KMpXgAQb30-.jpg

Ezügyben még úgy tűnik, hogy azért nincs nagy egyetértés, de már zajlik a területek visszafoglalása, ez biztosnak látszik. Nem volt túl sikeres a torzonborzok mostani offenzívája jelen állás szerint:
CwB9tFOXgAAN9q3.jpg
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 169
67 382
113
500 fő körülire teszik csak a Nuszra veszteségét. A támadás második fázisa bebukott, a szír hadsereg szedi vissza a területeket Aleppóban.
Ezt a negyedet pedig a Hezbollah hozta vissza a lefejezősök támadása előtti állapotba.
CwCdbBLXYAQRYSm.jpg
 
  • Tetszik
Reactions: bat77

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 311
10 244
113
Déli Daraa tartományban dübörög a szabadságharc.
500 fő körülire teszik csak a Nuszra veszteségét. A támadás második fázisa bebukott, a szír hadsereg szedi vissza a területeket Aleppóban.
Ezt a negyedet pedig a Hezbollah hozta vissza a lefejezősök támadása előtti állapotba.
CwCdbBLXYAQRYSm.jpg

Mindkét oldal mást mond, ami tuti hogy a mai támadás vissza lett verve, Minyanban és Assad keleti részén folynak a harcok, teljesen biztos nem szerezték még vissza.

Viszont délen dübörög a felkelés, ezt a bázist támadták http://wikimapia.org/#lang=en&lat=32.772156&lon=36.177635&z=15&m=b

https://pbs.twimg.com/media/CwCsTFnXgAMIERF.jpg