Filmek és sorozatok

Még hónapokkal ezelőtt találtam egy francia sci-fi sorozatot. A címe Section Zero, a jövőben játszódik, a Földön egy nagyon komoly háború után. A főszereplők rendőrök.
Egyetlen hibája, hogy franciául van,ami persze nem meglepő. Egy részt láttam belőle, abból 8 mondatot értettem meg, mert az oroszul volt. Akkor sajnos semmiféle feliratot nem találtam hozzá,így jegeltem. Most megnézem, hogy változott-e a helyzet. Aki tud franciául annak valószínűleg nem kell felirat.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: antigonosz

Csütörtöktől a magyar mozikban az Érkezés.

Kíváncsi vagyok tényleg oylan jó-e, mint a trailerek alapján tűnik.magyar

• Tetszik
Reactions: fip7

A szó pozitív értelmében beteg film. Abszolút nem mindenkinek ajánlott.

Alapvetően a South Parkhoz hasonló agymenés, a poénok milyenségére az alkotók korábbi munkásságaiből lehet következtetni.

A szó pozitív értelmében beteg film. Abszolút nem mindenkinek ajánlott.

Alapvetően a South Parkhoz hasonló agymenés, a poénok milyenségére az alkotók korábbi munkásságaiből lehet következtetni.
Igen, beteg, és nem mindenkinek való. De üde színfolt a többi film között és a nem hiperérzékenyek / PC-k számára jó szórakozást nyújthat.

Nekem is, a trailer alapján egy vidám kis animációra számítottam, akár gyerekeknek valóra. :D Aztán az első pár percben kezdett gyanús lenni a dolog, de pozitívan csalódtam.

Szerintem a klasszikus 1994 -es feldolgozása lesz, több jelenetet is láthatunk belőle.

CxIC9V4W8AAWUjJ.jpg

http://tass.ru/kultura/3779508?utm_...m_medium=social&utm_campaign=smm_social_share

• Tetszik
Reactions: tarzaan and Pocok75
Már vártam a hosszabb trailer megjelenését de egy kicsit csalódást okozott a 91 meséhez képest.

pl a szörny túl emberi formát ölt, Gaston nem elég izmos de a film régi zenét használva eléggé nézhető.

1:12 től megmondaná valaki a zene címét? Többször halottam már rádióban de elfelejtetem :)