Ma a Kuzmi elérte ciprust holnapra belép a szír vizekre.Nekem meg az jutott eszembe, mi van ha az a vontató nemcsak hajót tud vontatni, hanem valami nagyon spéci szonart is ki tud engedni és vontatni az aljából, és most nyugat felől figyeli a Kuznyecov-csoporthoz esetleg közelítő NATO-tengókat?!
Hát én nagyon csodálkoznék ha a szíriai felségvizekről, annyira partközelből kezdene aktív harctevékenységbe egy repülőgéphordozó!! Szerintem ha van eszük, akkor azért a parthoz képest a horizont alatt maradnak, és minimum látótávolságon túlról akcióznak.Ma a Kuzmi elérte ciprust holnapra belép a szír vizekre.
![]()
Igaz, ez amolyan költői dolog akart lenni a részemről....a lényeg,hogy holnapra képbe kerülnek.Hát én nagyon csodálkoznék ha a szíriai felségvizekről, annyira partközelből kezdene aktív harctevékenységbe egy repülőgéphordozó!! Szerintem ha van eszük, akkor azért a parthoz képest a horizont alatt maradnak, és minimum látótávolságon túlról akcióznak.
A törököket 15+ km választja el és talán egy falu.Nem beszélve arról,hogy az iszlám államos állatok szívesen kooperálnak velük.Még akár át is adhatják.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..