[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Itt is 9 kmt ír. Nincs az olyan messze.

Cwp94EhXUAA-nYo.jpg:large

Aleppot lehet érni hagyni. Csak bent kell tartani a gilisztákat.
Meg indulhatnak Al Bab felé. Ott gyorsabban nagyobb területet szakíthatnak. Elég szellős rész.

Aleppot lehet érni hagyni. Csak bent kell tartani a gilisztákat.
Meg indulhatnak Al Bab felé. Ott gyorsabban nagyobb területet szakíthatnak. Elég szellős rész.

Vajon mennyire szellős?Északról a török-fsa támadás egy színház.Amint indul egy támadás a SAA részéről,vajon hova kell majd visszacsoportosítani ez esetben?Hamaba?Azt ne felejtsük el,hogy volt már egy RAKKA offenzíva.Persze ott a hosszúra nyúlt utánpótlásvonalak miatt volt felejtős.De ezt az Iraki milíciák megoldották most könnyen.Az a baj,hogy okoskodunk miközben nem látunk bele szinte semmibe.Nem ismerünk semmi erőviszonyt vagy csapatmozgást.

Biztos megunta. Új helyzetben a vontató Nyikolaj Chiker.

CwrBuC6WEAAIZOt.jpg

Eszembe jutott, mikor dzsunkával a rádiót elvitték és adták a hívójelet egészen máshonnan. :p.

Rejtő Jenő: Az elveszett cirkáló

http://mek.oszk.hu/01000/01028/01028.htm :):)
Nekem meg az jutott eszembe, mi van ha az a vontató nemcsak hajót tud vontatni, hanem valami nagyon spéci szonart is ki tud engedni és vontatni az aljából, és most nyugat felől figyeli a Kuznyecov-csoporthoz esetleg közelítő NATO-tengókat?!

• Tetszik
Reactions: jani22
U.S. Army Chief: a koalíciós erők nem mennek tovább Rakka felé amíg a törökök és szempontjaik nem kerülnek be a tervekbe.

Ha ez igaz, akkor eddig tartott a rakkai művelet. És még ez is több mint amire számítottam.

Lövészek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lövészek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

kinek, melyik felnek a videoja ez? Nekem ugy tunik eleg sokszor civilre lonek, pl. ruhat teregeto ferfira, meg civil polos emberekre... Persze nem tudhatjuk a korulmenyeket, sokszor latni civil oltozekben is gepfegyverrel hadonaszo alakokat.