[BIZTPOL] Szíriai helyzet

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 876
32 233
113
Tudom g.ci vagyok, de talán egy-két légicsapás, ordítozó-nyakazgatós kannibál, meg tengeri vihar addigra megritkítja őket.
Aki a Moszul - Rakka - Al.Babba - Aleppo - Líbia útvonalat túléli, abból olyan sok már nem fog megérkezni Németországba. Igaz volt egy japán férfi, aki bizonyítottan túlélte a hiroshimai és a nagaszakii atombombát is, pechére kifogta mindkettőt, 93 évesen halt meg rákban. Szóval mindenhol lehetnek túlélők.

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 322
3 315
113
Most olvastam, érdekesség, ha igaz:
General Suhel al-Hasan formally appointed chief leadership of the Armed Forces chief of Syria to liberate the town of al-Bab.

Ez alapján tehát a szír kormány is benevez az aleppói műveletek mellett az Al-Babért folyó versenybe, mégpedig a Tigris vezetésével.
Azt a sok tankot biztosan nem az Alepoi utcai harcokhoz vonták össze.

• Tetszik
Reactions: Kukorica János

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113

• Tetszik
Reactions: mirella

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 869
86 234
113
Tegnap masszív helikopteres támadást intéztek az oroszok Homsz tartományban (a kényszerleszállt és megsemmisult Mi-35M kornyékén)

Eloszor Mi-28N -ek támadtak utána Ka-52 és Mi-24, majd Mi-8AMTS-ek fejezték be.

mpP6ef4YggY.jpg

1kCgGgGcAmQ.jpg

KbSB7XVzh2k.jpg

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113
Tegnap masszív helikopteres támadást intéztek az oroszok Homsz tartományban (a kényszerleszállt és megsemmisult Mi-35M kornyékén)

Eloszor Mi-28N -ek támadtak utána Ka-52 és Mi-24, majd Mi-8AMTS-ek fejezték be.

mpP6ef4YggY.jpg

1kCgGgGcAmQ.jpg

KbSB7XVzh2k.jpg

Bombázást vártam, de sejthető volt valamilyen retorzió.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113

Siedonn

Active Member
2016. szeptember 5.
121
112
43
Buta ez az orosz:

1. a nyugati koalíciós erőknek csak precíziós okos bombái vannak, amik vagy kikerülik a civileket, vagy nem robbannak fel körülöttük! Ergo civilek, ártatlanok halála elképzelhetetlen - pontosan ezért nincsenek áldozatok - minden ezzel ellentétes infó orosz dezinfó!

2. az ostromlók pedig mind napfény veretes dicső lovagok, akiknek a gaz ellen nem állhat ellent, s a jók közül egy sem vész el!

http://index.hu/kulfold/2016/11/06/ez_nem_ostrom_ez_meszarlas/

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
A barnamaci biztos lefolyt a bokájukra... :-D

Most őszintén a tied nem lenne ott? Én férfiasan bevallom, szerintem nem lenne olyan egérlyuk amibe ne tudnék belebújni egy ilyen szituációban. Ez a videó tökéletesen prezentálta azt, hogy az oroszok nagyon is jól csinálják, amit csinálnak. Az elrettentésre épülő stratégiájuk működik. Ha a kormánycsapatok támadásából, vagy védekezéséből hiányzik az a plusz ami a sikert garantálná, csak megjelennek a gépeik és ugyebár szaros bokával nincs győzelem. Gondolom a kormánycsapatokra ellentétes előjelű hatást gyakorol, a gépek láttán lesz igazán nagy a kolbász :) Az enyém is nagy lenne ha szu 34-esek fedeznének :D

mirella

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
174
269
63
Most őszintén a tied nem lenne ott? Én férfiasan bevallom, szerintem nem lenne olyan egérlyuk amibe ne tudnék belebújni egy ilyen szituációban. Ez a videó tökéletesen prezentálta azt, hogy az oroszok nagyon is jól csinálják, amit csinálnak. Az elrettentésre épülő stratégiájuk működik. Ha a kormánycsapatok támadásából, vagy védekezéséből hiányzik az a plusz ami a sikert garantálná, csak megjelennek a gépeik és ugyebár szaros bokával nincs győzelem. Gondolom a kormánycsapatokra ellentétes előjelű hatást gyakorol, a gépek láttán lesz igazán nagy a kolbász :) Az enyém is nagy lenne ha szu 34-esek fedeznének :D

Természetesen én is besz*rtam volna.Csak annyi különbséggel,hogy nekem nincs kedvem terroristásat játszani.

• Tetszik
Reactions: rappali_

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 943
73 250
113
SAA km re AL-Babtól?
Khan Al-shih. 70+ jihadi fiú fűbe harapott Gútánál.
Murtah domb 1070 mellett felszabadult Aleppóban. Nuszra és társai vonulnak ki.
Deir Ezzorban a Jaffra kerületnél heves összecsapások a SAA és az Isis közt.