Kis érdekesség. Sojgu szavai szerint orosz hajóköteléket "Basztion" rendszer védi partról.
A BM-et vettem alapul.A DZ még korlátozottabb hisz nincs sem R-77-1 sem R-73.A BM változata sem? Igaz abból jelenleg nagyon kevés van, de elvileg az nem alkalmas rá?
A cikkben olvasva azért kicsit vicces:
"orosz légi és kozmikus erők nagyszabású harci műveleteket kezdtek"
Erről ez jutott eszembe:
De hogy ne legyek teljesen offtopic, néhány kérdés: a Kalibr mennyire pontos, milyen fejet használnak most rajta, és mik lehetnek olyan célpontok, ami ellen ezt kell bevetni, és nem elég odaküldeni néhány vadászbombázót?
Kuznyecov topicban erről volt szó tegnap. Nézd meg a 708-709 hszt.Bombák már nem fértek el? Oroszok arról írták, hogy Szu-33 bombázott.....
Annyira nem. Utólag berobbant ott valami.Mai találatok.... A harmadik kalibr nagyon mellé ment.... : http://tvzvezda.ru/news/forces/content/201611151608-xub2.htm
Bat, én tudom, hogy nem bírja.....csak hogy orosz miniszter azt mondta a Putyinnak, hogy Szu-33 csapást mértek.....Kuznyecov topicban erről volt szó tegnap. Nézd meg a 708-709 hszt.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..