[BIZTPOL] Magyarország

Műtéti osztályt írtam, nem intenzívet vagy baleseti sebészetet.

Balesetnél is az a lényeg, hogy a mentő/mentőorvos minél előbb kiérjen.
Oke, akkor neked sincs fogalmad a dologrol.
A baleseti sebeszeten szerinted nincsen muto? Azt hiszed megmenekultel ha mar latotavolsagba kerult egy akarmilyen egeszsegugyi dolgozo? Van barmi elkepzelesed a kulonbozo mentok szemelyzeterol, felszereleserol es kepessegeirol? Tudod te egyaltalan mit csinalnak egy intenziven? (A radiologiai hatteret is emlitsd meg es a labort, korhazi gyogyszertarat is, stb, stb.)

Hagyjátok már a picsába!
Ez mindenhez ért és ti mindnyájan vagytok a debilek. Miután le hazaárulózta az egész nemzetet, csodálkozom, h van aki még válaszol neki!

Itt mindenki más is mindenhez ért, ha ezt jeletni neked a véleménnyilvánítás mint olyan, hiszen vitában vesz részt ezekről a dolgokról! Miért pont az én véleményem zavar? :D

Ez a lényege a dolognak! A biztosító jelenti a biztosítást a feljebb vázolt esetre, amikor olyan kezelésekre lenne szükséged, amit magad már nem tudnál kifizetni a saját pénzedből! Van mondjuk száz ember, aki rendesen fizeti a biztosítás díját és lesz majd tíz közüllük, akiknek erején felül kell kifizetni. Az a tíz veszteséges ügyfél lesz a biztosítónak, de összességében a száz ügyfelét nyereséggel zárja majd.

Oke, akkor neked sincs fogalmad a dologrol.
A baleseti sebeszeten szerinted nincsen muto? Azt hiszed megmenekultel ha mar latotavolsagba kerult egy akarmilyen egeszsegugyi dolgozo? Van barmi elkepzelesed a kulonbozo mentok szemelyzeterol, felszereleserol es kepessegeirol? Tudod te egyaltalan mit csinalnak egy intenziven? (A radiologiai hatteret is emlitsd meg es a labort, korhazi gyogyszertarat is, stb, stb.)

A mentőorvos ismerősömnek tippem szerint van.

Nem műtőszobáról beszéltem, hanem komplett osztályokról.

http://ripost.hu/cikk-fontos-pert-nyert-a-ripost-vona-gaborral-szemben/?source=share

620x0.jpg

lol

Pár napja a Magyar Időket pont ugyanebben az ügyben helyreigazításra és perköltség fizetésre kötelezték. Csak nem ukáz volt azóta?

Amúgy ha jól nézem itt csak arról van szó, hogy a bíró szerint belefér az újságírói véleménybe.
1. a képen nem vona gabi van
2. a képen vona gabi van egy árnyékbábozó szakkör tagjaként
szabadon választott jobbikos igazság

A per tárgya az volt, hogy tag-e.

Az ugye egyértelmű, hogy VG van rajtuk, de ki a többi?
tehát ha a prideon lesz lefotózva, mert jövőre már az is esedékes a cukiság miatt, akkor az lesz e a kérdés, hogy tagja e valamelyik buziszervezetnek vagy ő maga az?
mert számomra egykutya

tehát ha a prideon lesz lefotózva, mert jövőre már az is esedékes a cukiság miatt, akkor az lesz e a kérdés, hogy tagja e valamelyik buziszervezetnek vagy ő maga az?
mert számomra egykutya

Nekem sem tetszik ez a hun-szittya vonala, de ettől még nem biztos, hogy a képen levő egyedek Szürke Farkas tagok, az meg pláne nem, hogy ettől ő is azzá vált volna.

Én is vagyok lefotózva F1-es Ferrari csapattagokkal/szerelőkkel meg Zengősökkel, meg könnnyűzenei együttes tagjaival, mégsem voltam/vagyok tagja egyiknek sem.

Nekem sem tetszik ez a hun-szittya vonala, de ettől még nem biztos, hogy a képen levő egyedek Szürke Farkas tagok, az meg pláne nem, hogy ettől ő is azzá vált volna.

Én is vagyok lefotózva F1-es Ferrari csapattagokkal/szerelőkkel meg Zengősökkel, meg könnnyűzenei együttes tagjaival, mégsem voltam/vagyok tagja egyiknek sem.
de ugye gondolom sejted, hogy az a nem mindegy kivel vagy lefotózva, mert van akivel áldás és van akivel átok
az hogy a képen szereplők tagok e vagy csak annak mutatják magukat teljesen mindegy, mert ez egy politikai üzenet és mint ilyet fel kellene vállalni ha már megszületett
mert letagadni a hitványság legnagyobb jele

• Tetszik
Reactions: phaidros
de ugye gondolom sejted, hogy az a nem mindegy kivel vagy lefotózva, mert van akivel áldás és van akivel átok
az hogy a képen szereplők tagok e vagy csak annak mutatják magukat teljesen mindegy, mert ez egy politikai üzenet és mint ilyet fel kellene vállalni ha már megszületett
mert letagadni a hitványság legnagyobb jele

Mivel eléggé hangoztatja ezt a türk testvérnép vonalat, a törökbarátságát sajnos nagyon is felvállalja.