[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nanuchka osztályú korvett nehezen vehette volna észre a holland tengot, mert nem ASW egység. Az Admiral Kulakov volt, amely Udaloy osztályú tipikusan ASW-re tervezett hajóosztály, A Szovremennij volt a légvédelmi, az Udaloy a tengok elleni szinte utolsóként tervezett és nagyobb sorozatban gyártott rombolók. (egyébként a megnevezés kicsit téves, mert könnyűcíkáló nagyságú hajók, az amcsi Tico-khoz hasonlóan amelyek viszont cirkálók, de először módosított Spruance osztályú rombolóként akarták eladni őket a kongresszusnak, majd megváltoztatva a felépítményt légvédelmi cirkálóként lettek végül hadrendbe állítva.
A Udaloyok hivatalos orosz elnevezése is más: Lider osztályú nagy ASW (tengoelhárító) hajók

Szíriai Express: 5 nagy leszálló hajó az orosz haditengerészet áthaladt a Boszporusz és Gibraltár (fénykép, videó)

http://rusvesna.su/news/1479334382

desantnyy_korabl_aleksandr_shabalin.jpg

Ezt még muszáj a fizikai jelenség miatt. :)
andreevskiy_flag_bdk_bosfor.jpg

A két kép nem ugyanaz. Az alsó jelzése: Korlátozott manőverezőképességű hajó.

A két kép nem ugyanaz. Az alsó jelzése: Korlátozott manőverezőképességű hajó.
Jogos. :)

Ugyanabból a cikkből vettem ki példaképpen. A 2. betett kép tényleg más hajóhoz tartozhat.

Ennyire nem változtatja meg a hőáramlás a képet. Ó ezek az o ...

(Egyébként ezt néztem párhuzamosan a linkelésnél. :D
)

• Tetszik
Reactions: antigonosz and zeal
Valami probléma volt. Ha jól értelmezem, ez vette észre a holland tengót.
CxkLa4MWgAQvIvt.jpg

Zr.Ms. De Ruyter@ HNLMS_RUYT
# NATO kiemelt SNMG2 HNLMS De Ruyter találkozik orosz irányított rakéta korvett Mirazh (Nanuchka osztály) vontatott vissza Fekete-tenger. # Tengeri

Bosphorus Observer ‏@YorukIsik 5 ó5 órával ezelőtt
# ВМФ # ЧФ BSF Mirazh 617, már nem vontatott vontató Muru. A projekt 1234 Nanuchka osztályú korvett Mirazh 617 visszatért a fekete-tengeri alatt saját erő.

CxsNWHRXUAAjAVV.jpg
Emel: a felső képen a vontató, miutàn korlàtolt manöverezèsi képesseggel rendelkezik a vontatmàny miatt, az àbócon feket gömb-duplakúp-gömb jelzést visel. A vontatott motoros hajó egy duplakúpot visel. Ez utal arra, hogy vontatjàk ès 30m- nél hosszabb.
Éjjel ennek megfelelő fenyelket viselnek.
A hajózàsi szabàlyzatban vannak ezeknek a jelzèseknek a hasznàlata leirva, szabàlyozva.

Ma válaszképp az SAA. támadásra a FÉRGEK meg gradozták a nyugati részt.
Kapott belőle egy kórház (nem is értem mert én eddig úgy tudtam az csak keleten van) és egy iskola is.
CxsZ-BFWEAAnV4l.jpg

Ulipók mártírjai és Obama kegyeltjei sikeresen megöltek 5 kis iskolás gyereket 10 pedig súlyosan megsérült.
Vannak képek leszakadt pici lábakról és félig hiányzó fejecskékről.De azt hiszem ennyi elég lesz:
CxsnmfrW8AAOWtj.jpg

• Tetszik
Reactions: lgabo
Emel: a felső képen a vontató, miutàn korlàtolt manöverezèsi képesseggel rendelkezik a vontatmàny miatt, az àbócon feket gömb-duplakúp-gömb jelzést visel. A vontatott motoros hajó egy duplakúpot visel. Ez utal arra, hogy vontatjàk ès 30m- nél hosszabb.
Éjjel ennek megfelelő fenyelket viselnek.
A hajózàsi szabàlyzatban vannak ezeknek a jelzèseknek a hasznàlata leirva, szabàlyozva.
Köszi, ezek szerint vannak hajózási szakértőink :-)

• Tetszik
Reactions: mirella