Érdekességek a világ országaiból

Végig lő az akinél a kamera van és végig a földet lövi.

Azt látom, és értem, hogy így kívánja sokkban tartani a delikvenst, de amíg a kocsiban van addig a látható mellélövéseknek milyen célja van? Csak a torkolati dörej és a lövedék csattanása ott is elég?

Egy jó éve, hogy téma volt a Yotaphone 2 ebben a topikban. Elég sokan nyálaztunk az új orosz csodára, köztük én is, de akkor irtózatos ára volt. Ha még valakit érdekel, akkor meg lehet kapni vadiújon 120 dollárért gearbest-en, igaz Hong Kongból érkezik és van még a vámolás meg ÁFA része. Érdemes utánanézni, hogy van-e több változata és az miben tér el, meg hogy kompatibilis-e a magyarországi szolgáltatól által használt frekvenciákkal, de ha nem lenne új telóm most lehet vennék egyet magamnak.

• Tetszik
Reactions: cinikus
Nem ezt akartam...
Ezt:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Milyen jó kis horrorfilmeket lehetne csinálni ebből az alaphelyzetből kiindulva. :) Mert ugye miért is lett elhagyva a bázis mindent otthagyva? Földönkívüli támadás, titkos biológiai kísérlet stb. :)

• Tetszik
Reactions: fip7
Egy jó éve, hogy téma volt a Yotaphone 2 ebben a topikban. Elég sokan nyálaztunk az új orosz csodára, köztük én is, de akkor irtózatos ára volt. Ha még valakit érdekel, akkor meg lehet kapni vadiújon 120 dollárért gearbest-en, igaz Hong Kongból érkezik és van még a vámolás meg ÁFA része. Érdemes utánanézni, hogy van-e több változata és az miben tér el, meg hogy kompatibilis-e a magyarországi szolgáltatól által használt frekvenciákkal, de ha nem lenne új telóm most lehet vennék egyet magamnak.
Szerintem eMAG-on is láttam korábban. (...és tényleg: http://www.emag.hu/yotaphone-2-mobi...2gb-4g-fekete-yotaphone-2-black/pd/DQVRBMBBM/ )

Nálunk is az emag próbálkozott vele, de kb akkor mikor megjelent vagy kicsivel utána és nagyon nagyon sok pénz volt. A csúcskategóriás áraknál meg vannak elég jól bejáratott márkák még ha gyiknek most robbannak is a tlefonjai, másik kémkedik, harmadikat meg csak a zombijai tartanak életben.

Nálunk is az emag próbálkozott vele, de kb akkor mikor megjelent vagy kicsivel utána és nagyon nagyon sok pénz volt. A csúcskategóriás áraknál meg vannak elég jól bejáratott márkák még ha gyiknek most robbannak is a tlefonjai, másik kémkedik, harmadikat meg csak a zombijai tartanak életben.
Engem is az ára rettentett el anno, de a jelenlegi 120 USD már barátibb. Köszi a tippet! :)

Engem is az ára rettentett el anno, de a jelenlegi 120 USD már barátibb. Köszi a tippet! :)
Szivesen, nekem is ha a cég nem újított volna be, akkor vettem volna egyet magamnak. Meg kell nézni a tulajdonságait, hálózatkompatibilitást, a mobilarena.hu -n van tesztje meg fórumja (sok esetben onnan és társoldalairól szoktam kiokosítani magam), ha minden ok vele és sietsz, az angyalka el is hozza. :)

• Tetszik
Reactions: cinikus
Matua-sziget (?)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Megint valami meteor csinálta a világítást valahol Oroszországban. Nem olyan nagy fényt csinált, mint pár évvel ezelőtt, de így is nagy volt.

Ez így túlzás, mert sokba kerűlt nekik is, sokkal jobb lett volna ha ezt az átmenetet még a szankciók előtt csinálják meg, de legalább ráébredtek, hogy nem lehet ennyire az olajra alapozni a költségvetés bevételeit.

Ez így túlzás, mert sokba kerűlt nekik is, sokkal jobb lett volna ha ezt az átmenetet még a szankciók előtt csinálják meg, de legalább ráébredtek, hogy nem lehet ennyire az olajra alapozni a költségvetés bevételeit.

Úgy tudom valami 14% jön olajból nekik,a.gázt nem tudom, nem tűnik vészesnek. Nekünk mennyi jön a multiktól?:(

Export bevetelek
A kőolaj exportból 14-15% körül
A földgáz exportból 20% körül
A finomított olaj exportbol 30% körül
És ez csak az export a hazai felhasználás is számít...
De ezt nagyjából ellensúlyozzák az olcsó energiával járó hasznok.

Oroszorszagon az eggyetlen fogás a föderáció jellegéből adódó dolgok.
Csak belülről lehet szetszedni ahogy usat vagy kínát indiat is.

Olajon kívül nem tudják mire alapozni a gazdaságot. Az olajpénzek egy jelentős részét a hazai oktatás és iparfejlődésre kellett volna fordítaniuk. De elszalasztják ezt a szükséges történelmi lépést.

Olajon kívül nem tudják mire alapozni a gazdaságot. Az olajpénzek egy jelentős részét a hazai oktatás és iparfejlődésre kellett volna fordítaniuk. De elszalasztják ezt a szükséges történelmi lépést.
Jelöltesd magad pénzűgyminiszternek az oroszoknál, ha jobban tudod. És honnan veszed azt a hűlyeséget, hogy oktatásba meg iparba nem fektettek nagy pénzeket?