De azokról csak "cenzúrázott" infó van...
Mindenről csak cenzúrázott infó van minden oldalon, de így is elég sok infó eljutott ide még az elcseszett hadműveletekről meg kudarcokról is. Mégsem emlékszem orosz baráti tűzre vagy bombázásra, pedig ha gyakran lenne ilyen akkor legalább 1-2 ide is eljutna, vagy valami hír a katonák rossz moráljáról, mert rosszul bombáznak az oroszok vagy akármilyen hírfoszlány amiből erre lehet következtetni.

Az amcsi védelmi miniszter 4 pesmergát tüntetett ki Bátorság Érdeméremmel.
CzafJA_WIAEgZIC.jpg

Jó kis fegyver gyakorló lézeres változatával sokat lezeres harcaszkodtunk. Talán nallunk is rendszeresitve lessz nagy számban.

Nem gyenge ez ahhoz hogy ez legyen nálunk rendszeresítve? Én úgy tudom hogy tankot ezzel nagyon nehéz nyitni. Akkor már inkább rpg-7 vegyenek modern fejekkel. (Az usánál azért érthető a rendszerben léte mert nekik van egy csomó minden páncél nyitásra ami nekünk nincs.)

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Elfogott IÁ-sok Moszulban.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Moszul:

Kíváncsi vagyok, ki merik-e próbálni Szíriában. Lehet letesztelik az oroszok észreveszik-e. Oszt ha kiderül, hogy tényleg észreveszik, akkor jó befektetés volt. Ja, USA fizette, akkor mindegy. :)

Irak, síita milícia, autóbomba kilövés.

Nem gyenge ez ahhoz hogy ez legyen nálunk rendszeresítve? Én úgy tudom hogy tankot ezzel nagyon nehéz nyitni. Akkor már inkább rpg-7 vegyenek modern fejekkel. (Az usánál azért érthető a rendszerben léte mert nekik van egy csomó minden páncél nyitásra ami nekünk nincs.)
Nem az rpg7 kiváltására lenne a rendszeresites... hanem mellé.