[BIZTPOL] Szíriai helyzet

És? Az izraeli reguláris erőkre csak suttyó gerillák jelentenek veszélyt és nem könnyű célpontot nyújtó suttyó regulárisok!

A völgyben elérték az SAA. egységek a forrásnak otthont adó települést.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: jani22
az IA. stratégiai magaslatokat foglalt el Deir ez-Zourban így nem lehetséges a helikopteres deszantolás csal utánpótlást tudnak ledobni.

• Tetszik
C2V1h_5UkAANkdk.jpg

Állítólag viszonylagos nyugalom lett reggelre Deir ez-Zournál (az orosz és szír gépek egész éjjel támadták a terrorista állásokat) . Most a twitteken a remény kezd éledezni.
friss képek:
C2WYEERXcAA_wkt.jpg
C2WOYTcXUAE6g5C.jpg
C2VTn0SXEAAEyMK.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and jani22

Aleppótól keletre indult egy SAA támadás, az Abud nevű falut(bal felső sarok) foglalták el eddig, valószínűleg al-Bab felé fognak tovább haladni

C11r0pfXgAEqdcU.jpg:orig

Annyira éreztem, hogy oda akarják átdobni a "fővárosukat" Rakkából.
Igazából azt nem vágom, hogy én hetek óta nézem a liveuamaps-ot, hogy megindul-e már a támadás, a nagy orosz, szir, ami, tökömtudja ki meg nem számit rá......
Mégis mi a [email protected] csinálnak stratégiai elemzés címen?

Deir Ezzort felmenteni akármelyik irányból egy legalább fél éves hadművelet lenne, úgy, hogy közben az SAA nem sok minden egyebet tudna csinálni. Jelenleg ennyire képesek.

• Tetszik
Reactions: jani22 and gioo
Barada völgy Ajn al Fejah kipipálva. Szerintem elég lassan haladnak a völgyben. Belőtték a dombokról az egészet, ki kellene már pucolni azokat településeket.
C2YBzjlXcAAlo9a.jpg

• Tetszik