[BIZTPOL] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Én azért érzek különbséget Dezsőék és a "Kiállunk..." mellett. Dezsőék rendkívül sunyik és pofátlanok, és veszik a bátorságot ahhoz, hogy maguk, a jól fizetett valódi ügynökök mások tevékenységét minősítsék propagandának. Az abszurd jelző sem fejezi ki igazán megfelelően ezeknek az amorális liberális, atlantista korcsoknak a természetét.
Akiknek ilyen vastag bőr van a pofáján, azokkal vigyázni kell.
A Nógrádis lufijukból lett valami egyébként a bukásuk után? Per, mellőzés, helyreigazítás?

Viktor a déli határon járt :

http://m.origo.hu/itthon/20170130-orban-viktor-szemle-a-deli-hataron.html
n09.jpg

n10.jpg

n03.jpg

Két kérdésem lenne :
Az egyik, ezek után javulnak-e a határon szolgálatot adók munkakörülményei?
A második, a macska valamilyen operatív állományban van, vagy csak simán migráns?
A macskán látszik, hogy operatív! :)))))

• Tetszik
Reactions: szuvorov and lgabo
Így ér véget ! Rengetegen csatlakoztak annak idején 2006-9 a jobbikhoz és a gárdához .
Minálunk is volt lincselés és gárda demonstráció is volt aminek az lett a eredménye hogy a lincselők rokonival még a faluból is elmenekültek .helyettük a szomszéd falukból hozták be a többi romát tiltakozni.

Ezzel nem méltatni akarom mert bár én sosem voltam odáig értük mégis sok kisfalusi ember örült ennek.

A tag megmondja az elején! Én száz százalékban egyetértek vele.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: lgabo
  • Tetszik
Reactions: lgabo
én úgy érzem az erkölcseire én tudnék a legjobban vigyázni ;)

http://mno.hu/belfold/demeter-marta-besokallt-kilep-az-mszp-bol-1383792

872bcf4f3c92c9c3401e26bda996d70b.jpeg

Mitől "igen csak dekoratív hölgy"?

Arcvonásai aránytalanok, nem kecsesek, agresszivitást sugallók. Bőre "penészes", szeplős, egészségtelen anyagcserére, egészségtelen életmód folytatására utal. Ez utóbbi, együttesen az agresszív arcvonásaival, domináns viselkedést jelez.
A képen ugyan nem látszik, de kedves hangja különösen manipulatív képességgel ruházza fel a hölgyet, én óvakodnék tőle és messzire kerülném :)

Status
Not open for further replies.