A hídfős cikkben van a páholy honlapjára mutató link:
http://afelvilagosodashoz.nagyoriens.hu/nemzeti-minimum/
Igen, és?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A hídfős cikkben van a páholy honlapjára mutató link:
http://afelvilagosodashoz.nagyoriens.hu/nemzeti-minimum/
Igen, és?
Azt sugalltad, mintha kamu lenne az egész, amit a Hídfő állít. Én meg belinkeltem azt az oldalt, amire a Hídfő hivatkozik. Nem tudom, mi nem világos.
Onnét is mennek vissza rendes rendőrnek és a rendőrségből is mennének fel a TEK-be ez természetes dolog. Ha van elég létszám akkor stop van volt mindig, ha kellett utánpótlás megnyitották és felvételizhettek a jelentkezők. Nekem csak helyi megyei szinten vannak emlékeim ilyesmiről. Nálunk is volt az Igazgatóságon egy kis létszámú ún "bevetési csoport" akik voltak kb 5-10-en. Ők végezhettek olyan feladatokat mint a TEK. Megkapták az olyan információkat amiket mi nem, de végeztek felderítést is mindenféle módon, valamint elfogásokat célzottan információ alapján, minket csak felhasználtak elterelésre ilyenkor,és semmit se kötöttek az orrunkra,vagy épp le kellett mennünk a térképről ilyenkor. A tőlünk járőröktől beáramló információt is összegyűjtötték és ez alapján rakták ki a kirakósokat, ők meg bementek,vagy autókból kiszedtek,esetleg 2-3 napig figyeltek egy civil autóból egy helyben, ilyenek. Mobil cella infókkal rendelkeztek ,így követtek le csempészeket,stb. Be lehetett jutni,de csak ha volt hely, megpályáztad,megnézték mit csináltál addig, jellemzések rólad a korábbi parancsnokoktól, emelt szintű fittségi,gyanítom komolyabb pszichologiai kórlap, gondolom még jobban lekádereztek mert ugye még otthon se nagyon beszélhetsz róla hol voltál mit csináltál 2 napig,stb. Nem családosoknak való, elhivatottaknak csak. Mehettem volna, a kondícióm fellépésem megvolt hozzá,a pénz is több lett volna a pótlékok miatt, de én nem voltam soha olyan szemellenzős típus,na meg este 9-kor ha tehettem lehúztam a Níván a redőnyt.Most ez létszámhiány feltöltés lesz, vagy bővítés ?
http://nepszava.hu/cikk/1118869-kaderhiany-a-tek-nel/
Ja és szerintem ez csak a szokásos január eleji jövés menéssel függ össze.Onnét is mennek vissza rendes rendőrnek és a rendőrségből is mennének fel a TEK-be ez természetes dolog. Ha van elég létszám akkor stop van volt mindig, ha kellett utánpótlás megnyitották és felvételizhettek a jelentkezők. Nekem csak helyi megyei szinten vannak emlékeim ilyesmiről. Nálunk is volt az Igazgatóságon egy kis létszámú ún "bevetési csoport" akik voltak kb 5-10-en. Ők végezhettek olyan feladatokat mint a TEK. Megkapták az olyan információkat amiket mi nem, de végeztek felderítést is mindenféle módon, valamint elfogásokat célzottan információ alapján, minket csak felhasználtak elterelésre ilyenkor,és semmit se kötöttek az orrunkra,vagy épp le kellett mennünk a térképről ilyenkor. A tőlünk járőröktől beáramló információt is összegyűjtötték és ez alapján rakták ki a kirakósokat, ők meg bementek,vagy autókból kiszedtek,esetleg 2-3 napig figyeltek egy civil autóból egy helyben, ilyenek. Mobil cella infókkal rendelkeztek ,így követtek le csempészeket,stb. Be lehetett jutni,de csak ha volt hely, megpályáztad,megnézték mit csináltál addig, jellemzések rólad a korábbi parancsnokoktól, emelt szintű fittségi,gyanítom komolyabb pszichologiai kórlap, gondolom még jobban lekádereztek mert ugye még otthon se nagyon beszélhetsz róla hol voltál mit csináltál 2 napig,stb. Nem családosoknak való, elhivatottaknak csak. Mehettem volna, a kondícióm fellépésem megvolt hozzá,a pénz is több lett volna a pótlékok miatt, de én nem voltam soha olyan szemellenzős típus,na meg este 9-kor ha tehettem lehúztam a Níván a redőnyt.
Orbán Viktor beszéde a Lámfalussy-konferencián /2017.01.23./
A legelejét és legvégét leszámítva nagyjából elmondja, hogyan látja a világ helyzetét.
Ami szerintem az egyik legfontosabb megállapítása, hogy a multilaterális egyezmények korszakát felváltja a bilaterális egyezmények korszaka.
Úgyhogy amennyiben így van, nagyon is lényeges, hogy kik kerülnek kormányra 2018-ban. Hogy kik kötik meg ezeket az ország sorsát évtizedekre meghatározó kétoldalú megállapodásokat, és milyen logika, törekvés mentén. Amennyiben Orbánék nem maradnak hatalmon, nekünk csengettek, mert a balliberálisok kötik meg ezeket az egyezményeket. Szándékosan balliberálisokról írok, mert amennyiben nem Orbánék nyernek, a balliberálisoknak komoly befolyása lesz a kormányra. Hogy úgy, hogy egyedül kormányoznak, esetleg a szintén balliberálisodó ( http://pestisracok.hu/vona-mar-ballibekkel-keszittetne-jobbik-programjat/ ) Jobbikkal koalícióban, esetleg a balliberálisok által megszállt Jobbikon keresztül, az lényegében mindegy is. Kezd letisztulni a kép, két oldal maradt, miután a Jobbik a saját, eredeti pozícióját feladta.
Lehet választani, hogy milyen jövőt akartok.
Azzal a megállapításoddal teljes mértékben egyetértek, hogy két pólus marad hosszú távon a hazai politikai palettán. A Jobbik a jobboldalt feladta, vagy feladatták vele.
Bizony van az a pénz. Simicska csatlakozása után kezdtek kifordulni magukból, és irányt váltani.Tavaly pedzegették, hogy Simicska támogatásért cserébe a Jobbik balra tolódását kéri...
...Naponta jönnek elő otrombábbnál otrombább,ügyek,100%-ig belterjes a dolog,nincs felelőse semminek,csak épp a pénz,ingatlan,kötvény,akármi eltűnt,se pénz,se posztó.
Mi meg dolgozhatunk 150 rongyért,ne,demokrácia....
http://index.hu/belfold/2017/01/30/orosz_propaganda_magyarorszagon/
Itt hányan vannak feliratkozva ehhez a Kiállunk Oroszországhoz?
Ha jól emlékszem nekem megvan a Fbookon. Még az rumli mikor elkezdődött akkor jelöltem meg őket hogy minél több információt kapjak. Mára már kb oda jutott a dolog hogy saccra egy éve nem olvastam, pláne mivel nem Fbookozom, max évi 5-6 fellépés igazából a 0 kategória. Viszont Dezső Andriskát rendszeresen olvasok,bármennyire is blikk színvonal a munkássága és maga az Index is, átlag heti 2 alkalommal átfutom az oldalukat a " hallgattassék meg a másik oldal is" szellemében. Igazából Dezső Andris+Index és a Kiállunk Oroszország mellett kb ugyan az szint és ugyanúgy propaganda tevékenység külföldi finanszírozásból, csak a finanszírozók mások.http://index.hu/belfold/2017/01/30/orosz_propaganda_magyarorszagon/
Itt hányan vannak feliratkozva ehhez a Kiállunk Oroszországhoz?
Ha jól emlékszem nekem megvan a Fbookon. Még az rumli mikor elkezdődött akkor jelöltem meg őket hogy minél több információt kapjak. Mára már kb oda jutott a dolog hogy saccra egy éve nem olvastam, pláne mivel nem Fbookozom, max évi 5-6 fellépés igazából a 0 kategória. Viszont Dezső Andriskát rendszeresen olvasok,bármennyire is blikk színvonal a munkássága és maga az Index is, átlag heti 2 alkalommal átfutom az oldalukat a " hallgattassék meg a másik oldal is" szellemében. Igazából Dezső Andris+Index és a Kiállunk Oroszország mellett kb ugyan az szint és ugyanúgy propaganda tevékenység külföldi finanszírozásból, csak a finanszírozók mások.