[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: gacsat

Líbiából 70 sebesültet légi úton szállítanak OO-ba. Valamiféle együttműködés kezd kialakulni? Ugye megállt a Kuznyi érdeklődőket felvenni.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Szépen épül a Krím félszigetre vezető híd.
https://ria.ru/society/20170131/1486827100.html
https://ria.ru/society/20170202/1487008285.html

Ideje volna lemondani az ukránoknak (és a nyugatnak) véglegesen a terület visszaszerzéséről, ui ezt az oroszok kizárt dolog hogy eltűrnék.
No para, a nyugat már lemondott, az Ukrán nép is, a jelenlegi Ukrán vezetés rugkapál már csak, de lehet hogy ők meg nem sokáig, mert elviszi őket a népharag idővel, ugyanis biztos vagyok benne, hogy egy átlag Kijevi szavazót nem az érdekel, hogy most kihez tartozik a Krím, hanem az, hogy 1. ne kelljen neki ott meghalni egy értelmetlen félig meddig testvérháborúban, 2. legyen kenyér meg tej a következő étkezésnél 3. ne fogyjon el a gáz/tüzifa télen.

No para, a nyugat már lemondott, az Ukrán nép is, a jelenlegi Ukrán vezetés rugkapál már csak, de lehet hogy ők meg nem sokáig, mert elviszi őket a népharag idővel, ugyanis biztos vagyok benne, hogy egy átlag Kijevi szavazót nem az érdekel, hogy most kihez tartozik a Krím, hanem az, hogy 1. ne kelljen neki ott meghalni egy értelmetlen félig meddig testvérháborúban, 2. legyen kenyér meg tej a következő étkezésnél 3. ne fogyjon el a gáz/tüzifa télen.

Az a legszomorúbb, hogy egyébként még akármi is lehetett volna Ukrajnából, tiszta lappal indult pár éve.

• Tetszik
Reactions: fip7
Az a legszomorúbb, hogy egyébként még akármi is lehetett volna Ukrajnából, tiszta lappal indult pár éve.
Hát az szerintem nem egészen tiszta lap, hogy rátették a kezüket olyan területekre ahol 70-80%-ban nem ukrán kisebbségek éltek, aztán meg a ráadás ahogy bántak velük. Szóval esetleg lehetett volna tiszta lapjuk, de a vezetőik agya nem volt ehhez elég tiszta.

Líbiából 70 sebesültet légi úton szállítanak OO-ba. Valamiféle együttműködés kezd kialakulni? Ugye megállt a Kuznyi érdeklődőket felvenni.

Lehet, hogy tervebe van, hogy ha Szíriában végeztek, oda mennek rendet tenni?

• Tetszik
Reactions: jani22
Épp most tettem be az ukriba.

Hát az szerintem nem egészen tiszta lap, hogy rátették a kezüket olyan területekre ahol 70-80%-ban nem ukrán kisebbségek éltek, aztán meg a ráadás ahogy bántak velük. Szóval esetleg lehetett volna tiszta lapjuk, de a vezetőik agya nem volt ehhez elég tiszta.

Amikor még indultak annyira nem volt elhatalmasodva rajtuk ez a banderista őrület. 95-ben alig hallottam ukránul beszélni bárkit is Kárpátalján, és Kijevben dettó.
Menet közben ment el a séró, a frusztráció csúcsra járatódott és ezzel azok a kisebbségek szívták meg akik a területükön élnek.

• Tetszik
Reactions: cinikus and lgabo
Miért nem költöztök a csatornaszagú moszkvába?!? Tényleg, a rabló ruszkik hogy bánnak a kisebbségekkel? Vagy nekik szabad? Megszállni, leigázni, legyilkolni mindenkit?

Jártatok ti iskolába? Tanultatatok történelmet? Magyarok vagytok egyáltalán, vagy ruszki bérencek? - Szégyen!!! 56 hősei forognak a sírjukban!!!

Az is hülye, aki ezt a diktátort idehívta! Ki fizeti a pesti káoszt és a Gripen kíséretet? - Ennyi pénzből rendbe lehetne tenni néhány kórházi osztályt vagy iskolát! De a jelenlegi hatalomnak ez nem fontos, mert ők hülye szavazógépeket akarnak nevelni. /Akinek esze van, az úgyis kimegy Londonba./

Én ma tuntetni mentem volna, de sajnos a megfázás erősebb, így megyek haza a citromos teás bögre fenekére nézni. Inkább azt nézem, mint a putyinimádó ovihíradót...