Még mindig nem tudjuk, mi van benne GoreTex helyett?.
No para, a nyugat már lemondott, az Ukrán nép is, a jelenlegi Ukrán vezetés rugkapál már csak, de lehet hogy ők meg nem sokáig, mert elviszi őket a népharag idővel, ugyanis biztos vagyok benne, hogy egy átlag Kijevi szavazót nem az érdekel, hogy most kihez tartozik a Krím, hanem az, hogy 1. ne kelljen neki ott meghalni egy értelmetlen félig meddig testvérháborúban, 2. legyen kenyér meg tej a következő étkezésnél 3. ne fogyjon el a gáz/tüzifa télen.Szépen épül a Krím félszigetre vezető híd.
https://ria.ru/society/20170131/1486827100.html
https://ria.ru/society/20170202/1487008285.html
Ideje volna lemondani az ukránoknak (és a nyugatnak) véglegesen a terület visszaszerzéséről, ui ezt az oroszok kizárt dolog hogy eltűrnék.
No para, a nyugat már lemondott, az Ukrán nép is, a jelenlegi Ukrán vezetés rugkapál már csak, de lehet hogy ők meg nem sokáig, mert elviszi őket a népharag idővel, ugyanis biztos vagyok benne, hogy egy átlag Kijevi szavazót nem az érdekel, hogy most kihez tartozik a Krím, hanem az, hogy 1. ne kelljen neki ott meghalni egy értelmetlen félig meddig testvérháborúban, 2. legyen kenyér meg tej a következő étkezésnél 3. ne fogyjon el a gáz/tüzifa télen.
Hát az szerintem nem egészen tiszta lap, hogy rátették a kezüket olyan területekre ahol 70-80%-ban nem ukrán kisebbségek éltek, aztán meg a ráadás ahogy bántak velük. Szóval esetleg lehetett volna tiszta lapjuk, de a vezetőik agya nem volt ehhez elég tiszta.Az a legszomorúbb, hogy egyébként még akármi is lehetett volna Ukrajnából, tiszta lappal indult pár éve.
Lehet, hogy tervebe van, hogy ha Szíriában végeztek, oda mennek rendet tenni?Líbiából 70 sebesültet légi úton szállítanak OO-ba. Valamiféle együttműködés kezd kialakulni? Ugye megállt a Kuznyi érdeklődőket felvenni.
Épp most tettem be az ukriba.No para, a nyugat már lemondott, az Ukrán nép is, a jelenlegi Ukrán vezetés rugkapál már csak, de lehet hogy ők meg nem sokáig, mert elviszi őket a népharag idővel, ugyanis biztos vagyok benne, hogy egy átlag Kijevi szavazót nem az érdekel, hogy most kihez tartozik a Krím, hanem az, hogy 1. ne kelljen neki ott meghalni egy értelmetlen félig meddig testvérháborúban, 2. legyen kenyér meg tej a következő étkezésnél 3. ne fogyjon el a gáz/tüzifa télen.
Lehet, hogy tervebe van, hogy ha Szíriában végeztek, oda mennek rendet tenni?

Hát az szerintem nem egészen tiszta lap, hogy rátették a kezüket olyan területekre ahol 70-80%-ban nem ukrán kisebbségek éltek, aztán meg a ráadás ahogy bántak velük. Szóval esetleg lehetett volna tiszta lapjuk, de a vezetőik agya nem volt ehhez elég tiszta.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..