Egyre több hackertámadás éri Oroszországot
http://m.origo.hu/nagyvilag/20170115-egyre-tobb-hackertamadas-eri-az-oroszorszagot.html
http://m.origo.hu/nagyvilag/20170115-egyre-tobb-hackertamadas-eri-az-oroszorszagot.html
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hírtelen az ukrán topikba akartam rakni húúúúúú de meleg volt rá is csaptam a kezemre
Miért telepitik ezeket ilyen közel egymáshoz? Hogy egy mozdulattal le lehessen pucolni őket? Nem értem igazán.Hírtelen az ukrán topikba akartam rakni húúúúúú de meleg volt rá is csaptam a kezemre
Valószínűleg csak a fotó kedvéért. Lehetőség van sokkal jobban szétszórni az ütegeket a nehezebb támadhatóság végett. Nem hiszem, hogy kevés lenne a csapatlégvédelem ami ezeket védi.Miért telepitik ezeket ilyen közel egymáshoz? Hogy egy mozdulattal le lehessen pucolni őket? Nem értem igazán.
Akkor végre rájöhetnek az oroszok, hogy:
Minden cisco termékben amerikai kiskapu van
Minden huawei termékben kínai kiskapu van
Ideje lesz felfuttatni az orosz IT ipart.
Először is saját hálózati hardver eszközök kellenek és minden stratégiai fontosságú helyről ki kell dobálni a ciscokat.
Saját oprendszer kell, amiben nincs NSA key.
Amíg ez nincs meg felesleges is tűzfalazniuk vagy bármit csinálniuk mert az usa számára nagy nyitott könyv minden.
Természetesen. Nem azért kellene megcsinálniuk, hogy rajtuk kívül bárki más használhassa.Saját oprendszerhez persze saját kiskapu dukál - kizárólag a nép érdekében.
Orwell most röhöghet a sírjában.
Először is saját hálózati hardver eszközök kellenek és minden stratégiai fontosságú helyről ki kell dobálni a ciscokat.
Amíg ez nincs meg felesleges is tűzfalazniuk vagy bármit csinálniuk mert az usa számára nagy nyitott könyv minden.
Én úgy tudtam eddig, mindkét procigyártó amcsi.Cisco-ban amerikai szoftveres és kínai hardveres, Huawey-nél legalább kínai mindkettő...
Mellesleg Intel izraeli, AMD német fejlesztés, meglehet nézni melyiket preferálják pl. állami szinteken...
Teljes erővel csinálják. Saját internetet is akarnak. Szerinte teljesen reménytelen. Olyan másfél generációval vanak lemaradva mikroelektronikában. Nanométreben és frekvenciában is.Akkor végre rájöhetnek az oroszok, hogy:
Hálózati eszközökhöz nem kell akkora high-tech. Azzal kell kezdeni mert ott lehet a legkisebb befektetésel a legtöbbet elérni. Nem véletlen, hogy a Huawei is nyomul Európában a kormányzatoknál.Teljes erővel csinálják. Saját internetet is akarnak. Szerinte teljesen reménytelen. Olyan másfél generációval vanak lemaradva mikroelektronikában. Nanométreben és frekvenciában is.
Mellesleg Intel izraeli, AMD német fejlesztés, meglehet nézni melyiket preferálják pl. állami szinteken...
Én úgy tudtam eddig, mindkét procigyártó amcsi.
Elég ha csak a saját gazdasági szférája megveszi.Az amerikaiak jobbat gyártanak, a kínaiak meg olcsóbbat, az oroszok meg a kettő között a padlóra esnek. A terméküket meg az orosz kiskapu miatt nem veszi majd senki.