Putyin jön 5-én. Már elkezdődtek az "előkészületek", mindenki izgul, gondolom nem véletlenül.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Más miét nem hozta le ezt a konzulos esetet? Vagy már nem hír eg halott orosz diplomata?
Az interfax még 9-én este ezt írta.
http://www.interfax.ru/russia/544635
Athénban meghalt az orosz nagykövetség konzuli osztályának a vezetője Andrej Malanin. . Az orvosszakértők szerint természetes okoból kifolyólag halt meg.
http://rusvesna.su/news/1483989422
(09.01.2017 - 22:17 ) Athénban meghalt az 55 éves orosz konzul. Az orosz nagykövetség megerősítette a diplomata halálát... A diplomata nem ment dolgozni reggel, és nem válaszolt a hívásokra. A kollégái a rendőrséggel közösen kimentek hozzá, kinyitották a lakása ajtaját, ami belülről volt kulcsra zárva. A rendőrségi forrás azt mondta, a konzul halála természetes okok miatt történt. A vizsgálat folyamatban.
Sem az interfaxon sem a rusvesnán nem volt róla azóta hír. ( Ennél bővebben nem néztem utána)
Más miét nem hozta le ezt a konzulos esetet? Vagy már nem hír eg halott orosz diplomata?
Aha, már szervezik a sípoló hadosztályokat megállítani az orosz veszedelmet.Putyin jön 5-én. Már elkezdődtek az "előkészületek", mindenki izgul, gondolom nem véletlenül.
Én ugyanígy jártam a koreai billentyűzettel. Megoldás ebay-ről kb 1600 ft egy jó minőségű matrica szet és kb 2000 ft itthon egy normálisabb angol vagy magyar billentyűzet. Kell még hozzá kb fél óra meg egy műszerész vagy szemöldök csipesz.Én fejleszteném az orosz nyelvtudásom, de nem tudok ciril betűs billentyűzetet szerezni.
Hajaj, már várom hogy a DK is felhozza a témát.Más miét nem hozta le ezt a konzulos esetet? Vagy már nem hír eg halott orosz diplomata?
Közben már 20 országnál tartanak a CIA szerint ahol az oroszok befolyásolni akarták a választásokat.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20170...befolyasolni-a-valasztast-orosz-hackerek.html
Sz.V. Taraszkin "ideiglenes szovjet elnök" sajtótájékoztatója Szocsiban 2016.12.28-án
1.rész
2.rész
3.rész
Volt nekik olyan? Mennyi vagyona meg hatalma volt és tudtak-e egyáltalán a svédek róla?Múlt héten halt meg Svédországban a jog szerinti cár.
Gondolom, mint Károly Királynak Madeirán.Volt nekik olyan? Mennyi vagyona meg hatalma volt és tudtak-e egyáltalán a svédek róla?
Múlt héten halt meg Svédországban a jog szerinti cár.
Spengler használt ehhez hasonló kategóriákat. Ő pszeudomorfózisról beszélt az orosz civilizáció kapcsán, tehát olyan folymatról, amely Nagy Péter óta az orosztól idegen, a nyugattól kölcsönzött kulturális formákban kényszerítette az orosz népi alkotóerőt. Spenglernél alapvetően két rétege van az orosz világnak:
1. nyugatos, a néplélektől elszakadt elemek, akik idegen formákkal fejezik ki magukat (klasszikus képviselő a kultúrában Tolsztoj)
2. orosz elemek, akik az eurázsiai formákat képviselik (klasszikus képviselő a kultúrában Dosztojevszkij)
Ebben a szituációban a bolsevik forradalom egy hatalmas lázadás volt a nyugatosság ellen, amely alapvetően eltörölte a nyugatos elemeket azzal a fenntartással, hogy a Dugin által marxista kommunistáknak nevezet tisztán nyugati eszmeiséget képviselő kaszt megmaradt és bizonyos mértékű hatást is gyakorolt a péteri művet teljesen és joggal, az oroszság védelmében elpusztítani akaró nyugatellenes bolsevizmusra.
Azt nem tudom csak, hogy Dugin mit nevez cárizmusnak. Az önkényuralom és az orosz népiség egyértelműen eurázsiai (az egykori cári birodalom területe lefedi az eurázsiai civilizáció területét, a közép-ázsiai török, az orosz, fehérorosz és ukrán népek tartoznak ide megkérdőjelezhetetlenül). Ha a cárizmus a forma, akkor abban inkább Spenglernek van igaza, hogy a péteri örökség minden, csak nem orosz. Ha a cárizmus mint népi ide az atyáról, a gazdáról, akkor az orosz.
Sztálin ebben az értelemben egyértelműen orosz volt, a szlavofilizmus netovábbja.
Volt gyereke?
Melyik, mert van vagy három trónkövetelő!