[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Most jött olyan hír, hogy oroszok véletlenül eltaláltak Al-bab-nál török állásokat. 3 katona meghalt, 11 sebesült. Állítolag Putyin már felhívta Erdogant.... jobb koordinálásról beszéltek. Szóval: 1:1.....

Hat en teljesen el tudom kepzelni, hogy semmi szandekossag nem volt benne, veletlen talalat, esetleg informacio hiany. Szerintem nem egy fajsulyu a repulogep lelovesevel...

megérkeztek a hadászati közepes hatótávú rakéták Tartuszba (én azt gondolom ezt már az FSA.(török) csapatoknak szánják ha nem lesznek jó fiúk.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

már csak Tadif van az SAA. és Bab között az FSA. a kórháznál meg állt a silókat és ipari negyedet már nem tudták bevenni
C4OE173VcAIJMmC.jpg

Hat en teljesen el tudom kepzelni, hogy semmi szandekossag nem volt benne, veletlen talalat, esetleg informacio hiany. Szerintem nem egy fajsulyu a repulogep lelovesevel...
Persze, hogy véletlen, hisz oroszoknak ez most épp nem hiányzott.... nem ironizáltam.... de ettől még tényleg 1:1 lett.

itt az első hír SAA vs. FSA. összecsapás Al-Bab-nál. Lehet nem véletlen volt az orosz csapás csak virágnyelven kommunikálnak.

erdekes lesz az osszehasonlitas Tigriseg vs. FSA

• Tetszik
Reactions: jani22
\Kozben folynak beketargyalasok is, ezzel is szep teruleteket/eredmenyeket lehet elerni. Eszak Aleppo 6 ujabb varosbol/telepulesbol *(Tell Rifaat, Menagh, Mayer, Tell Jibbin, Ma'arasteh Khan + Hardatnin) buszoztathatjak az arra erdemes demokratakat Idlibbe.

• Tetszik
Reactions: gioo
Valaki kerdezte, hogy tudja ellatni Sziria magat olajjal es foldgazzal. Hat kb igy> kilometers dupla sorokban varakoznak a benzinre Latakiaban,,,

Urak szerintem ide lehet kapcsolni Szu-34-kel kapcsolatos hírt is miszerint kötelék biztosítására alkalmas zavaró konténerrel gyakorlatoznak.
Ezen eszköz is alkalmas török vagy ukránnok megregulázára. Ha egy hasonló usa Eagis rendszerű hajóját képes volt lefogni elektronikusan!

• Tetszik
Reactions: gacsat

FSA zsákmánya az SAA-tól Al-Bab

Talán Szíria a cél:

• Tetszik
Reactions: fishbed
az űrerő ismét Iránban fog vendégeskedni (offenzíva várható keleten)

• Tetszik
Reactions: fishbed and jani22