[BIZTPOL] Szíriai helyzet

C4TP52ZUMAAipzN.jpg

ilyenkor hány allah ahbar a elégséges mennyiség?

• Tetszik
Reactions: fishbed
Az az érdekes,hogy a Mil.Maps potosan jelöli a bombázás helyét,és az jóval a front mögött volt szinte közel Al-Bab centrumához.Én arra tudok csak gondolni.hogy egy török beszivárgó sf. egységet kaptak el.Az is lehet,hogy pont célmegjelölés céljából voltak ott.
Az a baj, hogy ott mindenki lehet török egység...:-)

Megvan Abu Taltal az SAA-nak, de szerintem mar lekestek Al-BAB-rol. Ha nincs az a Barada volgyi tokolodes akkor eselyes lett volna, de igy sajna eluszott ez a hajo

C4U7lptWIAApCa1.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and jani22
Megvan Abu Taltal az SAA-nak, de szerintem mar lekestek Al-BAB-rol. Ha nincs az a Barada volgyi tokolodes akkor eselyes lett volna, de igy sajna eluszott ez a hajo
Par hettel, honappal ezelott nekem nem ugy tunt mintha be akartak volna venni. Inkabb csak azon dolgoztak, hogy a torokok aktivan be akarjak venni a varost. A vegen ugysem tarthatjak meg, de legalabb most szenvednek ok is egy kicsit. Persze lehet, hogy csak en kombinalom tul. (Bar ilyen kifejezes nincs is a kozel-keleten. :))

C4U7lptWIAApCa1.jpg
Csak sz...kodjon vele az FSA, városi harcokat vigyék. Hogy mi lesz utána még nem lefutott. Elég, ha a kurdok elkezdik szorongatni őket. Úgy se tudják tartani. Más harci kategória, mint az IS.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Par hettel, honappal ezelott nekem nem ugy tunt mintha be akartak volna venni. Inkabb csak azon dolgoztak, hogy a torokok aktivan be akarjak venni a varost. A vegen ugysem tarthatjak meg, de legalabb most szenvednek ok is egy kicsit. Persze lehet, hogy csak en kombinalom tul. (Bar ilyen kifejezes nincs is a kozel-keleten. :))

Hat nem tudom, nagyon tepernek oda. Ha a torok vesztesegeket akarnak maximalizalni, akkor eleg lenne lezarniuk a zsakot, aztan kikerni a popcorn-t de nekem ugy tunik, hogy aktivan nyomulnak al-Bab fele.

...de nekem ugy tunik, hogy aktivan nyomulnak al-Bab fele
A torokok is azt hihettek. :) Pofatlanul hatradoltek al-Bab elott es ugy nezett ki, hogy a szinte semmi befektetesukkel komoly targyalasi poziciot szereznek, A mostani helyzet pedig az, hogy rohadtul megdolgoztatjak oket es a targyalasi poziciojukat sem erositi al-bab elfoglalasa. Ez mar nem az euphrates shield. Igy mar tenyleg semmi legitimaciojuk nincs beavatkozni.
(Egyetlen pillanatig sem szeretnem azt a latszatot kelteni, mintha barmi fogalmam is lenne az ott tortentekrol. Mindez csak naiv agyalas reszemrol. De az elmult hetekben mindenki evidencianak tekintette, hogy az SAA al-Bab-ot akarja elfoglalni. Szerintem az tul nagy aldozattal jart volna es csak egy ujabb forro pontot hoztak volna letre vele.)

• Tetszik
Reactions: ornagy
Ilyet se minden nap látni

• Tetszik
Reactions: venus1500
Hat nem tudom, nagyon tepernek oda. Ha a torok vesztesegeket akarnak maximalizalni, akkor eleg lenne lezarniuk a zsakot, aztan kikerni a popcorn-t de nekem ugy tunik, hogy aktivan nyomulnak al-Bab fele.

Idleb egyre gyakrabban lesz hadászati rakéták célpontja.

• Tetszik
pár órával a rakéták előtt pedig nagy volt a forgalom

• Tetszik