[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Kinai Beijing BJ2022 az SAA szolgalataban

C6O3lp_WgAAZc6H.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
t-90 akcióban

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Itt látszik, hogy mostmár nincs tökölés.
Keményen odavágnak, megjött az önbizalmuk.
Az IS kb. ki is űríthette a területet Kelet-Aleppoban.
Szerintem behúzzák gyorsan a fekete részeket, addig hagyják a zöldeket érlelődni egymással.
Gáz és olajmezők az IS kezén vannak jobbára. Kell a pénz, vissza kell szerezni őket. Ahogy megvanbak látható, hogy rohamtempóban javítják, meg se várják a front stabilizálódását.

Tesztelik Sziriában АК-74М3 - t, amely anno 2011 ben Ratnyik csomag része volt és átmenetet képez AK-74 és AK-12 között.
Szerintem sima 100-as sorozat. Zenit első markolatok,amcsi infrabak szerelék nyugati optikákkal.A tusi is a nyári 100-as sorozat behajtható fix. teli változata. A tár Bulgár átlátszó fajta.A hátsó markolat talán szintén zenit de nem sok látszik belőle.

Ja így már ok. nem üti egymást a kettő.Én csak a képen szereplő konkrét fegyverről írtam attól még lehet ott más is sőt biztos,hogy van. Az új AK. rendszeresítése körül vannak a hadseregnek fenntartásai mert úgy gondolják,hogy bár modernebb de veszített a strapabíróságából megbízhatóságából (itt nyilván nem a külső kiegészítőkről van szó) na pont ezt ott kivesézhetik.

• Tetszik
Reactions: varga dima