Szerintem csak azèrt viszik ezeket oda, hogy "elfogyjanak" és helyettük otthoni gyàrtmànyt szerezzenek be.
Szerintem csak azèrt viszik ezeket oda, hogy "elfogyjanak" és helyettük otthoni gyàrtmànyt szerezzenek be.
Sokan gondolják úgy, hogy a háborúkban a tábornokokra nincs túl nagy veszély. Ezzel szembe a valóság az, hogy bakáktól a tábornokokig, minden szarzsi kb azonos arányban döglik. Kivéve a hadnagyokat, mert azok kétszer annyian.Ezek is "hazai gyártásúak" olasz licenc alapján gyártották Oo-ban. Risz-nek nevezik(magyarul hiúz) Egyébként IED rádióhullám zavaró berendezések vannak rájuk szerelve. Tanultak a Tiyas-Homsz úton felrobbantott orosz katonai jármu esetébol , ahol 4 orosz katona meghalt és ketto súlyosan megsebesult, koztuk a vezérornagy..
Volt ennél két nagyságrenddel buzisabb kép is róla, arra nem emlékszem, hogy azon ez volt-e a köcsöge, de ha visszakeresel megtalálod.Mindig is gyanús volt nekem, hogy homár az öreg és úgy tűnik már büszke is rá.
Mindig is gyanús volt nekem, hogy homár az öreg és úgy tűnik már büszke is rá.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..