Egy érdekes cikk, érdemes elolvasni, kicsit bepillantást enged a hazai titkosszolgálati világba. Illetve nem enged, de ez érthető is.
http://index.hu/belfold/2017/03/21/titkosszolga_orosz_fenyegetes_romagyilkossag_interju/
Ezer sebbol verzik ez a cikk:
Panyi Szabolcs munkaja.
- Ezt nem is kell tovabb magyarazni.
"
Kathrein Ferenc: 2000-től 2013-ig dolgoztam..."
2006 nem zavarta. A szilvasy-galambos ugy lezarasaig dolgozott a cegnel... (Khmm!) Most kulfoldon
civil... (Bajnai is az

). A TASZ, a helsinki bizottsag es Soros sem zavarja, de az durva orosz titkosszolgalati akcio volt, hogy az oroszok mertek beszelni Kolnrol. Pedig a nyugati ujsagok rendesen meg vannak nevelve (Ulfkotte) es semmit sem irtak a temarol. A csunya oroszik viszont irtak a bevandorloi hatterrol, pedig az igazsag szerint nem is elso generacios migri volt az elkovetok tobbsege. (Szerintem ezt nem is allitottak illetve igy csak meg sulyosabb a helyzet.)
"
Miért szerelt le?
Úgy vettem észre, hogy azok a szakmai értékek és elvek, amiket vallok és ami mellett én felnőttem, nem teljesen valósultak meg az utolsó időszakban."
Hálisten'!
"
Egy titkosszolgálati offenzíva zajlik az Európai Unió ellen..."
Pedig az eu milyen szepen mukodik...
"...
kötvényprogram...
Ismerve a rendszert, nagyon komoly kockázat, ha ilyen tömegben engedünk be embereket az EU-ba,"
A szazezer szamra erkezo migrans es a dzsihadistak egyaltalan nem zavarjak. De a kinaiak es az oroszok biztos kuldenek kemeket ezeken a csatornakon, noha tudjak, hogy ellenorzesen fognak atesni... Nonszensz.
"A magyar elhárítás kihelyezett embere elvileg ott ül a közmédia épületében is, nem?"
"
...elméletileg valóban védett objektumnak számít a közmédia."
Es ezzel mi a problema? Az a dolguk. Az index mar bukott le kulfoldi szervekkel valo osszejatszassal. Az nem zavarta?
"
Aki szakértőnek vallja magát, miközben háborút, megszállást emleget, az nem szakértő, hanem valami más."
A migracio tamogatasa nem a menekultek megsegiteserol szol, csak uzlet. Tudjuk.
"
...mindenkinek NATO-elkötelezettnek kellene lennie. "
A magyar-elkotelezettseggel mi a helyzet?
"
Ön tehát érintett volt a romagyilkosságokkal kapcsolatos nyomozásban?
Nagyon eroltetett.
Azt hiszem a titkosszolgalat is megtalalta a maga Sandor Mariajat.