Nemcsak ott megy ám az info, igen mobilak tudnak lenni a "brotherek"Itt van a lényeg.
(Akkor nem csak nekem szúrt szemet a követség tetején az antennarengeteg )
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nemcsak ott megy ám az info, igen mobilak tudnak lenni a "brotherek"Itt van a lényeg.
(Akkor nem csak nekem szúrt szemet a követség tetején az antennarengeteg )
Ja, jobbára amerikai háttérrel."Egy titkosszolgálati offenzíva zajlik az Európai Unió ellen..."
Ühüm."...kötvényprogram...
Tömegben ? Járt ez a figura az elmúlt két évben a déli határon ?Ismerve a rendszert, nagyon komoly kockázat, ha ilyen tömegben engedünk be embereket az EU-ba,"
Ez nyilván Földinek szólt."Aki szakértőnek vallja magát, miközben háborút, megszállást emleget, az nem szakértő, hanem valami más."
Röviden és tömören: a NATO érdekei - ha van olyan - nem a mi érdekünk. Ez felszólítás a nyalásra durván fogalmazva."...mindenkinek NATO-elkötelezettnek kellene lennie. "
Ha tudott erről az ügyről akkor osztoznia kell abban a felelősségben is, amely a 2008-as hatalom által irányított szolgálatokat terheli."Ön tehát érintett volt a romagyilkosságokkal kapcsolatos nyomozásban?
Továbbá jó lenne átvilágítani az újságírókat is, mert államellenes uszítás amit művelnek egy-két helyen.
Csak vele ellentétben Földi tökös volt és csinált is dolgokat, vele ellentétben.Ez nyilván Földinek szólt.
E cikket olvasva biztos vagyok benne, hogy az USA budapesti nagykövetségének tetejére az oroszok szerelték fel a lehallgatót. Az NSA valójában a GRU, az SZVR és az FSZB közös leányvállalata. A Facebookot az orosz hírszerzés működteti. Orosz ügynökök toborozzák és látják el mindennel az illegális bevándorlókat. Az oroszok szervezték meg az összes tüntetést Magyarországon. Ők pénzelik a "civil szervezeteket". Az oroszok tenyeréből eszik a média túlnyomó része. Az MTV, a Duna TV és a TV2 műsorait közvetlenül az orosz RT-nél készítik. Az összes Fidesz szavazó tarkójához a Krímből importált zöld emberkék nyomták a kalasnyikovot, amikor a fülkében behúzta az X-et. Orbán Viktort személyesen Putyin nevezte ki helytartónak és Vonát pedig szintén ő rakta oda ál-ellenzéki pártot vezetni.
Azért meg külön köszönetet kell mondjak, hogy az "interjú angol fordításban is olvasható."
A NATO érdek magyar érdek. Lehet hogy te szeretsz fülyülni a sötétben, de én beismerem hogy veszélyben vagyunk az oroszok céljai miatt.Röviden és tömören: a NATO érdekei - ha van olyan - nem a mi érdekünk. Ez felszólítás a nyalásra durván fogalmazva.
A NATO alapokmányában védelmi szövetségként van aposztrofálva, támadás esetére. Namármost a VSZ megszűnt így a NATO-nak nem sok értelme, hiszen az a nagy ellenség amely megvolt 89-ig mára köddé vált és amely miatt az összhaderőre szükség lett volna. A NATO átalakult egy amerikai offenzív társasággá amely ténykedése oroszlánrészt vállalt a migrációs válság kialakításában és egyéb konfliktusokban. Honnan érkeznek a bevándorlók jórészt ? Afganisztán, Szíria, Irak és most Líbián át, a NATO egykori és jelenlegi műveleti területeiről. Ehhez képest még csak elvi szinten sem merült fel hogy a szövetség lezárja a migrációs útvonalakat.
Surgosen utazz el Beregszászra!A NATO érdek magyar érdek. Lehet hogy te szeretsz fülyülni a sötétben, de én beismerem hogy veszélyben vagyunk az oroszok céljai miatt.
Úgy megnézném egy lengyel egy ukrán grúz kazah újabban fehérorosz vagy egy balti eltorzuló arcát, miközben fennhéjazva előadod neki a káros NATO vs baráti Oroszország érveidet.
Voltam már ott, szép meghitt város.Surgosen utazz el Beregszászra!
Az ukránnak akkor torzul az arca ha rájön, hogy a sárga folyadék nem pia amit a szakiknak odaadott fegyverekért kapott.A NATO érdek magyar érdek. Lehet hogy te szeretsz fülyülni a sötétben, de én beismerem hogy veszélyben vagyunk az oroszok céljai miatt.
Úgy megnézném egy lengyel egy ukrán grúz kazah újabban fehérorosz vagy egy balti eltorzuló arcát, miközben fennhéjazva előadod neki a káros NATO vs baráti Oroszország érveidet.
Gyanítom nem az utóbbi pár évben jártál arrafelé.Voltam már ott, szép meghitt város.
A NATO érdek magyar érdek. Lehet hogy te szeretsz fülyülni a sötétben, de én beismerem hogy veszélyben vagyunk az oroszok céljai miatt.
Innentől irreleváns.Tarjányi Péter....
Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő szerint nem lehet félvállról venni azokat az állításokat, amiket Katrein Feren, a kémelhárítás korábbi műveleti igazgatója mondott az Indexnek.
Magyarországon szabadon ténykedő orosz ügynökökről, az állami tévé segítségével közvetített Kreml-propagandáról és a politikusok tanácsadóinak átvilágításáról is beszélt egy kiugrott kémelhárító az Indexnek. „Az oroszok keresik a lehetőségeket, hogyan lehet úgymond új életeket felépíteni EU-s országokban. És erre sajnos remek lehetőséget kínál például a magyar letelepedési kötvényprogram” – mondta többek között a férfi. A teljes interjút itt lehet elolvasni.
Tarjányi: Orbánnak meg kell hallania, amikor a kémelhárítás volt főnöke üzen