Közben a moszkvai letartóztatottak száma 800-ra nőtt és a karhatalom egyre agresszívabban lép fel a civilekkel szemben.
Kozákok rohanják le a tüntetőket.
Вперёд, казаки!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közben a moszkvai letartóztatottak száma 800-ra nőtt és a karhatalom egyre agresszívabban lép fel a civilekkel szemben.
Kozákok rohanják le a tüntetőket.
Ne adj a számba olyat amit nem mondtam. Én ezeket a tiszta tekintetű fiatalokat nem hasonlítanám azokhoz a símaszkos kalasnyikovos gyilkosokhoz. Ezek a fiatalok éppen hogy nem akarnak Putyin "bányászai és traktoristái" és "udvarias zöld emberkéi" lenni akiket "régi szovjet szénbányából előgördülő tankokon" vezet bele egy cinikusan hazug háborúba a vén KGB-s.
A fő üzenetük éppen az, hogy Oroszország gazdag ország, a lakói mégis szegények és nyomorognak, mert a korrupt vezetőik elvesztették a mértéket a harácsolásban.
Tömegesen viszik majd a fiatalokat Szibériába? Azért mert tüntettek? Életfogytiglant az ellenzéki politikusoknak azért mert azt teszik amit az ellenzéki politikusok tesznek? Egy demokráciában ezek nem büntetendők, csak a diktatúrában.
Az orosz fiatalság nagy része itt él és dolgozik velem a szabad liberális nyugaton. Szégyellik az országukat, tudom milyen érzés én is hasonlót érzek a sajátomra gondolva.Már írtam: minden látszik az átlagpolgár öltözékén, csak az nem, hogy nyomorogna. Az öltözet alapján bármely eu-s országban készülhettek volna a képek. Ezért rúgtál hálószaggató öngólt a képekkel. Putyin 2000 óta irányítja az országot, és meg lehet nézni az átlagkereset alakulását: abból világosan kiderül, hogy jelentősen emelkedett az életszínvonal 2015-ig.
"A fiatalokat" nem kéne tömegesen Szibériába vinni. A fiatalok elsöprő többsége nincs kapcsolatban ezekkel a felforgatókkal. Éppen elég, ha a fiataloknak a törpe minoritásához tartozó megvezetett/gonosz/torz értékrenddel rendelkező része kap egy kis leckét az élettől Szibériában. Viszont a szervezőket, akik egy számos irányból, több szinten támadás alatt álló országban felforgatást generálnak, teljesen jól beazonosítható érdekekért, azokat örökre ki kell vonni a forgalomból. Mert a hazaárulókat hazaárulókként kell kezelni.
Az orosz fiatalság nagy része itt él és dolgozik velem a szabad liberális nyugaton. Szégyellik az országukat, tudom milyen érzés én is hasonlót érzek a sajátomra gondolva.
Néha beszélgethetnél egyikkel akik Európába költöztek, otthon Volgográdban nyilván mást hallani.Aha, jó. Ez már a bullshit generátornak olyan terméke, amire inkább nem reagálok.
Néha beszélgethetnél egyikkel akik Európába költöztek, otthon Volgográdban nyilván mást hallani.
Ne izgulj, ez kétoldalú, Magyarország és mi is szégyenlünk téged...Az orosz fiatalság nagy része itt él és dolgozik velem a szabad liberális nyugaton. Szégyellik az országukat, tudom milyen érzés én is hasonlót érzek a sajátomra gondolva.
Kifogasokat keresel, de benned van a problema. Majd rajonnek az uj barataid is nagyon hamar. Sajat magad elol ugysem tudsz elfutni... Ja, es ne hatrafele kopkodj, hanem felfele.Az a rendszer tett ilyenné ahonnan jövök.
Néha beszélgethetnél egyikkel akik Európába költöztek, otthon Volgográdban nyilván mást hallani.
Brühühű,Putyin biztos fél a népétől brühühű,Amúgy ilyen helyzetben minden más országban ezt csinálnák.A Kreml urai elkordonozták magukat.
![]()
Szerintem meg a nép se hülye,pontosan látják,hogy Putyin eddigi ellen lépései nagyjából olyan nagyságrendűek,amiket a NATO tett Oroszország ellen.Nah. Szóval, amikor ezek megdöntik Putyint, akkor a CCCP-esek bevezetik a hadiállapotot, mert meg kell védeni a hazát a nyugati felforgatástól/támadástól.
Hát erről beszélek, ha felfele köpködök az egész nacionalista moszkvabarát kommentrohamosztag nekem ugrik hogy ne szidjam a drága nagyonnemzeti moszkvabarát kormányt.Kifogasokat keresel, de benned van a problema. Majd rajonnek az uj barataid is nagyon hamar. Sajat magad elol ugysem tudsz elfutni... Ja, es ne hatrafele kopkodj, hanem felfele.![]()
A Kreml urai elkordonozták magukat.
![]()
Hát erről beszélek, ha felfele köpködök az egész nacionalista moszkvabarát kommentrohamosztag nekem ugrik hogy ne szidjam a drága nagyonnemzeti moszkvabarát kormányt.
Nem igy ertettem. Latom nem sikerult megertened ezt az egyszeru koncepciot sem.Hát erről beszélek, ha felfele köpködök az egész nacionalista moszkvabarát kommentrohamosztag nekem ugrik hogy ne szidjam a drága nagyonnemzeti moszkvabarát kormányt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..