Érdekességek a világ országaiból

Amúgy már tesztelik Putyin új autóját.... nekem kicsit olyan Phantom felling...
1.jpg
16630351.jpg

Az USA egyik államában be akarták tiltani az orosz vodkát
"Az Egyesült Államok északkeleti szövetségi államában, New Hampshire-ben a törvényhozók leszavazták azt a törvénytervezetet, amely be akarta tiltani az orosz vodka árusítását.
A törvényjavaslatot a New Hampshire-i törvényhozás demokrata párti frakciójának vezetője, Jeff Woodburn nyújtotta be. Ötletét azzal indokolta, hogy Oroszország tavaly beavatkozott az elnökválasztási folyamatba, ezért “válaszcsapásként” meg kell tiltani a vodkája árusítását az állam egész területén.
Woodburn javasolta, hogy állítsanak fel parlamenti bizottságot, amely kivizsgálja a vodkaárusítás helyzetét, egyúttal újragondolja orosz cégek esetleges ottani beruházásainak engedélyezését is. A frakcióvezető a törvényjavaslat mellett szólva kijelentette, hogy “Oroszország példa nélküli mértékű befolyást gyakorolt” az elnökválasztási folyamatra, ezt pedig “New Hampshire államnak komolyan kell vennie”.
A szenátorok azonban csütörtök este, hosszú vita után leszavazták a törvényjavaslatot."

Ez egy különösen barátságtalan, sőt kegyetlen lépés lett volna.
Természetesen a józan törvényhozásban nem ment át a törvény - így a népek e széttörhetetlen barátságát szimbolizáló ital fogyasztása továbbra is engedélyezett az államban.
Oroszország így viszont töretlenül folytathatja eme államban is kulturális menetelését - amit az USA demokratáinak ezúttal sem sikerült megállítani.
:)

• Tetszik
Reactions: fishbed and vilmoci
Igen, ilyesmi valaminek kell lennie 2018-ra.....

Hát külsőleg egyáltalán nem jön be. Nagyon RR Phantom. Az előző ZiL amit visszadobtak valamiért, az szebb volt és egyedibb. Inkább abba kellett volna pénzt tolni, esetleg akár a németek bevonásával a motorfejlesztésnél. Egyébként rövidebbnek tűnik a kocsi, mint akár a ZiL,akár a most használt Pullman merci, aminek annyi előnye lehet,hogy kevésbé látszik az autó méretéből,hogy abban ül az elnök, és fordulékonyabb is.

Солярис. Серия 1 / Solaris (Tarkovszkij, Mosfilm, 1972) - HD-ben !!! 1. rész

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Солярис. Серия 2 / Solaris (Tarkovszkij, Mosfilm, 1972) - HD-ben !!! 2. rész

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

http://cinema.mosfilm.ru/films/film/Solyaris/solyaris/

Ajjaj. Azt hiszem, azt az ajtót elnézve... hát nem baleset volt.

(Pedig brutális biztonsági intézkedések és rendőri jelenlét van tudomásom szerint arrafelé és mégis.)

Vagy ongyilkos merénylo volt, vagy pedig egy csomagot hagytak az egyik ulés alatt.

P@csába,elkezdődött a demokrácia export!?

Ha arra akarsz utalni, hogy ez esetlegesen US által megrendelt/végrehajtott akció, nos, felejtsd el.

Én a metroba dolgozok igaz itthon sajnos azt kell mondjam lehetetlen kivédeni , nálunk is voltak (vannak) probálkozások de kb egyenlő a 0-val

Ami igaz az igaz, viszont ahogy hallottam, az oroszok igencsak kimaxolták a védekezést. Szóval én náluk nem vártam iylet, mert elvileg ott a legnehezebb.