[Kantin] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Ezt honnan szedted? Szerintem ok is csak a Soros-fele libbantkepzok ellen szolaltak fel.

Ez is eleg az ellehetetleniteshez elso lepesben. Es az emberek tajekoztatasa is fontos. Legalabb a diakok tudjak milyen oktatast kaphatnak ha oda jelentkeznek. Korabban sokan jelentkeztek oda tajekozatlansagbol, de ma hatarozottan nem ez a helyzet. :)

Tudod ez olyan, hogy egy professzor gecizik egy hallgatóval a vizsgán, az akkor is gáz, ha olyannal teszi, akit te amúgy utálsz.

Amúgy itt van egy rész Szávay sajtótájékoztatójából:

Szávay István értékelése szerint Magyarországon diktatúra épül, ennek egy állomása, hogy a Fidesz egy nap alatt megpróbál ellehetetleníteni egy felsőoktatási intézményt. Kiemelte azt is, hogy a Jobbik nem akar választani Orbán Viktor és Soros György között, elutasítja “azt a szélsőliberális szemléletet”, amelyet Soros György és a hozzá köthető intézmények képviselnek, és elutasítja a Fidesz hatalmi arroganciáját is.

A jobbikos politikus szerint a kormánynak nem a CEU-val van problémája, és ha komolyan venné saját állításait, miszerint a tüntetéseket Soros György szervezi és a kormány megdöntése a célja, akkor “megtehetné, hogy ellene eljárást indít alkotmányos rend megdöntésére irányuló szervezkedés vádjával”.

Szávay István azt is szóvá tette, hogy Palkovics László oktatási államtitkár Brüsszelben úgy nyilatkozott, a CEU a feltételek elmaradása esetén is folytathatná tevékenységét. Szerinte ez ellentmond annak, hogy Magyarországon mindenkinek be kell tartani a törvényeket.

Tudod ez olyan, hogy egy professzor gecizik egy hallgatóval a vizsgán, az akkor is gáz, ha olyannal teszi, akit te amúgy utálsz.
Nem. Az szerintem nem gaz. :)
A szoveget ertem, de valahogy megis sikerult magukat olyan helyzetbe lavirozni, hogy a ballibbantakat segitsek. A tobbi csak duma.

Szávay István értékelése szerint Magyarországon diktatúra épül, ennek egy állomása, hogy a Fidesz egy nap alatt megpróbál ellehetetleníteni egy felsőoktatási intézményt. Kiemelte azt is, hogy a Jobbik nem akar választani Orbán Viktor és Soros György között, elutasítja “azt a szélsőliberális szemléletet”, amelyet Soros György és a hozzá köthető intézmények képviselnek, és elutasítja a Fidesz hatalmi arroganciáját is.

A jobbikos politikus szerint a kormánynak nem a CEU-val van problémája, és ha komolyan venné saját állításait, miszerint a tüntetéseket Soros György szervezi és a kormány megdöntése a célja, akkor “megtehetné, hogy ellene eljárást indít alkotmányos rend megdöntésére irányuló szervezkedés vádjával”.

Szávay István azt is szóvá tette, hogy Palkovics László oktatási államtitkár Brüsszelben úgy nyilatkozott, a CEU a feltételek elmaradása esetén is folytathatná tevékenységét. Szerinte ez ellentmond annak, hogy Magyarországon mindenkinek be kell tartani a törvényeket.

Eljátszhatjuk az egyrészt-másrésztezést, de szerintem te is világosan látod, hogy mi a tendencia, és mi történik jelen helyzetben is: a Jobbik mindig a felforgatók oldalára áll, és minden lépésével, megszólalásával ezek alá adja a lovat. Ha a Jobbik ezt nem támogatta volna, nem tudtak volna az Alkotmánybírósághoz fordulni, így viszont nyúlik az ügy, az erre felkapaszkodott felforgatók alól nincs kihúzva a talaj. A Jobbik piszkos játékot játszik.

Szóval Szávay szerint Magyarországon diktatúra épül mert megpróbálnak ellehetetleníteni egy felsőoktatási intézményt.

Szóval Szávay szerint a kormánynak nincs is problémája azzal az intézménnyel amit el akar lehetetleníteni.

Szóval Szávay szerint gáz ha a CEU a törvények felett áll.

Csak nekem tűnik ez olyan nesze semmi fogd meg jól nyilatkozatnak?

Szerintem Vona rájött hogy a büdös életbe nem választják meg őt elnöknek amíg van a Vektor úgyhogy simán beáll a baloldal mellé hogy megdöntsék.

• Tetszik
Reactions: closed society
Szóval Szávay szerint Magyarországon diktatúra épül mert megpróbálnak ellehetetleníteni egy felsőoktatási intézményt.

Szóval Szávay szerint a kormánynak nincs is problémája azzal az intézménnyel amit el akar lehetetleníteni.

Szóval Szávay szerint gáz ha a CEU a törvények felett áll.

Csak nekem tűnik ez olyan nesze semmi fogd meg jól nyilatkozatnak?

Szerintem Vona rájött hogy a büdös életbe nem választják meg őt elnöknek amíg van a Vektor úgyhogy simán beáll a baloldal mellé hogy megdöntsék.

Te is tudod, hogy nem csak ezért.

Nos, az államtitkár maga nyilatkozta ezt több estben is.

Miért, nem az?

Neked, meg még gondolom pár másik fidesznyiknek:)

Alapvetően magyar nemzeti érdek lenne Orbánék megdöntése, és az is, hogy az internacionalista ballib visszaszoruljon.

Alapvetően magyar nemzeti érdek lenne Orbánék megdöntése, és az is, hogy az internacionalista ballib visszaszoruljon.

És erre az a megoldás ha beállnak az internacionalista ballib hisztéria mögé? HA sikerülne valamilyen módon megdönteni a kormányt a keletkező hatalmi vákumban nem nagyon lehetne matekolni. (Főleg nem egy Vona kaliberű embernek.)
HA meg nem sikerül akkor meg minek égetik magukat az összedolgozással?

• Tetszik
Reactions: fip7
Viszont a mandiner elesett. Ekkora Soroscsicska szarkupacot amit Stumpf otthagyott, komolyan én még nem láttam. Az UFI után ez kb. akkora change, mint a Magyar Nemzet esete ...

• Tetszik
És erre az a megoldás ha beállnak az internacionalista ballib hisztéria mögé? HA sikerülne valamilyen módon megdönteni a kormányt a keletkező hatalmi vákumban nem nagyon lehetne matekolni. (Főleg nem egy Vona kaliberű embernek.)
HA meg nem sikerül akkor meg minek égetik magukat az összedolgozással?

A ballib mögött nincs népi támogatás. Ezért is hőzöngenek.

Amúgy mitől félsz?

Hogy a Fidesz által delegált alkotmánybírák úgy találják, hogy a Fidesz által hozott törvény nem felel meg a Fidesz által írt és több ízben átírt alaptörvénynek?

"Látom az új cél a parlamenti küszöb elérése.... hajrá gabica!" (komment a kurucról)

"Mocskos,hazaáruló csürhe! ..és én még ezekre szavaztam 2010 és 2014.ben!Becsaptak,elárultak,szembeköptek! Iszonyú mennyiségű munkát fektettem a Jobbikba,időt és pénzt nem sajnálva!
Mocskos politika! Kiábrándultam mindenből,amiből,azt hittem lehet változás!
Ez a ballib csürhe pedig az utcán van....,ugyan kérem! Műbalhé az egész!
Nyomulnak a zsidrákok,ezerrel! Remélem,azért mi többen vagyunk!

Hol a vezér??? NINCS! sajnos....." (ugyanonnan)

• Tetszik
Status
Not open for further replies.