[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Latakia,szerintem Wagner-esek
C9Nqcx0XcAIXvyQ.jpg
C9Nqf9gXYAA_Vc8.jpg
C9Nqh-ZXsAA1kNt.jpg
C9NqjvOXoAAO-iQ.jpg
Pepsi? Jó ellátásuk lehet. Szírben a fronton,az isten háta mögött Pepsi.

Tudom,hogy amit mond az mit sem ér de gondoltam több köze van Szíriához mint egy nagybani kőművesnek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az ENSZ BT arról akart elfogadni egy határozatot, hogy megkérjék a szíriai kormányt: működjön együtt a legalább 87 halálos áldozatot követelő idlíbi gáztámadás kivizsgálásának ügyében. Oroszország azonban – immáron nyolcadszor – vétót emelt Aszad érdekében.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa helyi idő szerint szerdán kora délután szavazott arról a határozattervezetről, amely a szíriai kormány együttműködését kéri a múlt héten történt – és legalább 87 halálos áldozatot követelő – gáztámadás kivizsgálásának ügyében. Oroszország már szerdán délelőtt jelezte, hogy a tervezet szövegét „elfogadhatatlannak” tartja, és kiszivárgott hírek szerint az ENSZ-ben arra számítanak, hogy meg is vétózza majd a délután. Ez végül meg is történt. Ez volt a nyolcadik alkalom, hogy a Biztonsági Tanácsban Moszkva vétót emelt valamely, Szíriát érintő határozat ügyében.
http://mandiner.hu/cikk/20170413_oroszorszag_megint_vetozott_az_ensz_bt_ben_aszad_erdekeben

Ezután elég cinikus lesz arra hivatkozniuk a gáztámadással kapcsolatban, hogy nem volt vizsgálat és nincs bizonyíték, ha egyszer ők vétózták meg a vizsgálatot.
Nem volt megfelelően szövegezve, azért volt a kifogás.

• Tetszik
Reactions: gioo
Az OPCW ellenőrei Hágában elemezték a mintákat a vegyi támadás után. A vegyi fegyverek tilalmával foglalkozó nemzetközi szervezet bejelentette, hogy a teszt pozitív lett szarinra.
http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-chemicalweapons-idUSKBN17F0TP
Ki vett ott mintát? Mert csak lefejezős Aliékat láttuk ott beöltöztetve. Ha járt volna arra hivatalos szerv akkor dugig lett volna vele a média. Így nem hiteles,pláne +2 hét és 8 határ távolságból. Pláne Hága...

• Tetszik
Reactions: dragonette