[Kantin] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Talan azert mert kezdi atvenni a volt Munkasmozgalmi muzeum meg a Partian muzeum szellemi orokseget.

Ferdit hazudik lasd Pruck vs Dozsa tortenet peldakeppen.

Bezzeg ha civilek üzemeltetnék, mondjuk egy Soros alapítvány pénzéből! Tuti nem lenne ferdítés, csakis ellenőrzött hitelességű infók. Lásd: http://www.poynter.org/2015/poynter...w-international-fact-checking-network/374139/ és hasonló sóhivatalok, akik megmondják mi a véleményed.

• Tetszik
Reactions: closed society
Én ott voltam az elmúlt napok tüntetésein és megnyugtatok mindenkit, hogy addig NEM HAGYJUK ABBA, amíg a hazaáruló ovi és a csicskása el nem takarodnak. Lehet, hogy sokáig fog tartani, de ideális tüntetőidő van, így holnap is megyünk "konzultálni".

Arra persze kíváncsi lennék, hogy a 2006-os törő-zúzó, rabló, fosztogató és gyújtogató fideszes csürhét mikor fogják bíróság elé állítani. Mert ha most 2 festékes flakont hajigáló /és senkit el nem találó/ ember közmunkát kap, akkor a fideszeseknek 20 év fegyház kéne...!!!

Én ott voltam az elmúlt napok tüntetésein és megnyugtatok mindenkit, hogy addig NEM HAGYJUK ABBA, amíg a hazaáruló ovi és a csicskása el nem takarodnak. Lehet, hogy sokáig fog tartani, de ideális tüntetőidő van, így holnap is megyünk "konzultálni".

Arra persze kíváncsi lennék, hogy a 2006-os törő-zúzó, rabló, fosztogató és gyújtogató fideszes csürhét mikor fogják bíróság elé állítani. Mert ha most 2 festékes flakont hajigáló /és senkit el nem találó/ ember közmunkát kap, akkor a fideszeseknek 20 év fegyház kéne...!!!

Ilyenkor érzem,hogy semmi szükség belpol topikra,ugye nem vagyok egyedül?
:(

Nem lepodtunk meg, de ez mar most unalmas.
A libbantak csicskasai mikor fognak eltakarodni? Mert a veget azert még megneznem. :D

Kicsit felfújtnak érzem ezt a CEU dolgoit. Nem egy műszaki / orvosi egyetem, hogy akkora nagy hasznot hozzon az országnak. És egyszerűen hoztak egy törvényt ami szabályozza, hogy milyen körülmények között működhetnek egyetemek Magyarországon, ebbe ha nem fér bele akkor nem működik és kész. Most ha hoznának egy törvényt valamilyen környezetszennyezési előírással, amit a cégek be kell tartsanak, az amelyik emiatt plusz lépéseket kellene tegyen vagy be kell zárjon amiatt is tűntetnének ugyanezek, hogy haggyák a céget tovább szennyezni? Sorost meg tiltólistára kellene rakják a pénzével együtt, amelyik szervezet meg hozza köthető vagy az alapítványához annak zárolni a számláit, nem sokáig tudnák fizetni a szervezkedőket.

Nem, csak értő olvasásnak vetjük alá azt amit pl. a kormány kiad.
Emellett meg sokkal komolyabb elfojtásnak tennénk ki a CEU-s közeget, itt senki nem táncolna vissza. Szövegértés, szövegértés, szövegértés! Nem szégyen ha nincs, csak kellemetlen...
A többi csak duma :D

Nem a CEU miatt megy főleg az izmozás. Hanem a civilnek mondott szervezetek miatt. A CEU max annyit fog veszíteni, hogy Szép-Kolompár Eszmeralda Dzsennifer Mózes Tillácska von Habsburg nem fog amerikai diplomát kapni gender szakon egy olyan szakdolgozatért, mint a Szex Kasztrált Prérifarkassal a budapesti narancsos forradalom idején egy romkocsmában, hanem kénytelen lesz tanulni, és ha külföldön akar érvényesülni, akkor tényleg értelmes életet és diplomamunkát kell majd választania egy jónevű amerikai egyetemen.

Status
Not open for further replies.