[Kantin] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Naigen. Eléggé tanácstalan vagyok.
Lehet lezárom a topikot és kész.

Most ugyan miért vagy tanácstalan? A bejelentésekben megírtam mindent. Amit nem, abban sem kell széttenned a kezed hanem mondjuk lehet a felszólítás és a törlés eszközeivel élni.
Elhiszem, hogy a "lezárom és kész" a legkönnyebb, de ez nem vezet sehová.
Ha ennyi gondot okoz (és ezt most nem bántásból írom) add vissza a stafétát, neked kevesebb feladat, itt rendezettebb fórum.

Alapból nem politikai vitafórum, tehát ebben az esetben történetesen le lehet szarni és aztán kész lesz. Ami ahhoz vezet, hogy aki nagyon politizálni akar, az keres egy ilyen témájú fórumot és ott folytatja.

Annyi a valóságalapja, hogy még eseményt is csináltak neki amit hitetlenkedés helyett meg lehet tekinteni.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kösz, hogy belinkelted.
Az újság ezt írja:
A felhívás szerint törvényszegésre készülnek, be akarnak jutni a tranzitzónákba, sőt, egyes információk szerint a biztonsági határzár bontását is tervezik nagyszombaton.
Ők meg ezt:
Felhívás! Nemzetközi demonstráció a szerb-magyar határon, április 15-én a menekültek bebörtönzése, a rendőri erőszak és az állami propaganda ellen!
blabla

Azért ven egy kis különbség. Ha törvényt sértenek, akkor le kell őket tartóztetni stb. stb.

Kösz, hogy belinkelted.
Az újság ezt írja:
A felhívás szerint törvényszegésre készülnek, be akarnak jutni a tranzitzónákba, sőt, egyes információk szerint a biztonsági határzár bontását is tervezik nagyszombaton.
Ők meg ezt:
Felhívás! Nemzetközi demonstráció a szerb-magyar határon, április 15-én a menekültek bebörtönzése, a rendőri erőszak és az állami propaganda ellen!
blabla

Azért ven egy kis különbség. Ha törvényt sértenek, akkor le kell őket tartóztetni stb. stb.

Ide:
15:00: közös vonulás a kerítéshez
15:30: beszédek a kerítésnél
16:00: átvonulás a tranzitzónákhoz
16:30: beszédek a tranzitzónáknál

Ezek műveleti területként vannak nyilvántartva tudtommal, tényleg törvénytelen az engedély nélküli belépés.
Kíváncsi vagyok, hogy a körzetvezető pari kiadja-e a papírt vagy egyáltalán fordulnak-e hozzá ilyen igénnyel.

"ha én 5 percre tilosban parkolok és feltartom a forgalmat, akkor kapok egy ötvenezer forintos büntetést. de ha kétezer tüntető "elfoglalja" az oktogont és megbénítja a forgalmat, akkor azt elnézik a rendőrök... (ez már nem volt a bejelentett tüntetés része/útvonala!)"

Ennyike.

Én ott voltam az elmúlt napok tüntetésein és megnyugtatok mindenkit, hogy addig NEM HAGYJUK ABBA, amíg a hazaáruló ovi és a csicskása el nem takarodnak. Lehet, hogy sokáig fog tartani, de ideális tüntetőidő van, így holnap is megyünk "konzultálni".

Arra persze kíváncsi lennék, hogy a 2006-os törő-zúzó, rabló, fosztogató és gyújtogató fideszes csürhét mikor fogják bíróság elé állítani. Mert ha most 2 festékes flakont hajigáló /és senkit el nem találó/ ember közmunkát kap, akkor a fideszeseknek 20 év fegyház kéne...!!!

Nem lepődtem meg, hogy ott voltál, mert pont ilyen elborult agyú, trágár, faék egyszerűségű alakok tűntek fel a videókban is, mint amilyen te is vagy.
Röviden: oda való vagy. Az a szinted. Az alpári hangnem, pusztítás, rongálás, a város összemocskolása.

Status
Not open for further replies.