[BIZTPOL] Magyarország

Élőben a provokáció a határon:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szegény Hazám!
Már többször több helyen említettem: Nyugat-Római Birodalom bukása.

Hát tegnap éjszaka mikor jöttünk haza a színházból és a rendőrök elkezdtek terelgetni a sötét városban, hát vidékiként alig ismerve a várost rohadtul "élveztem" a dolgot és emlegettem a jó édes olyan szülőjüket!! De nincs akkora kulcs az ülés alatt, rögtön a pumpával kellene kezdeni, csak nem engedtek oda a kékruhások. Még jó hogy nagy kerülővel, csak hogy az ismert főutcákon tudjak maradni kitaláltam valahogy a városból.
Miért nem voltál régebben taxis?:p
Mea Culpa!

Miért nem voltál régebben taxis?:p
Mea Culpa!
Akár taxis akár nem (egyébként meg van jobb szakmám), attól még nem megoldás hogy "Viktátorra" haragszol és velem cseszel ki!! Ha én rossz helyen parkolok és elállom a villamos útját, örülhetek ha még ott találom a kocsit mikor visszamegyek, mindenesetre jópár tízezerre megvágnának!! Nektek mitől van erre több jogotok szerinted?!! :mad: :hadonaszos:

Amúgy ahogy követem az eseményeket, ez eléggé lagymatag egy valaminek néz ki. Még szerencse, hogy hippik.

• Tetszik
Reactions: lgabo
Akár taxis akár nem (egyébként meg van jobb szakmám), attól még nem megoldás hogy "Viktátorra" haragszol és velem cseszel ki!! Ha én rossz helyen parkolok és elállom a villamos útját, örülhetek ha még ott találom a kocsit mikor visszamegyek, mindenesetre jópár tízezerre megvágnának!! Nektek mitől van erre több jogotok szerinted?!! :mad: :hadonaszos:
Bocsika, viccnek szántam!
De, Te, egész másról kezdesz el felháborodni! Kérlek olvasd el az eredeti bejegyzésedet, amire válaszoltam! (Tudod, elég jó szakmám volt(van)!):hadonaszos:

Bocsika, viccnek szántam!
De, Te, egész másról kezdesz el felháborodni! Kérlek olvasd el az eredeti bejegyzésedet, amire válaszoltam! (Tudod, elég jó szakmám volt(van)!):hadonaszos:
Nem kell semmit elolvasnom, én írtam és emlékszek rá. Nem viccből írtam, akkor és ott sem volt vicces mikor a rendőrök elkezdtek össze-vissza terelgetni a sötétben egy olyan városban amiből csak a főutak egy részét ismerem. Te azt képzeled hogy bohócok módjára jó vicc másokkal, többezer emberrel kicseszni ahelyett akivel problémád van?!! Szóval amit ti csináltatok az se vicces, úgyhogy komolyabban is vehetnétek magatokat mert amíg nem, addig mástól se várd ezt el.

Nem kell semmit elolvasnom, én írtam és emlékszek rá. Nem viccből írtam, akkor és ott sem volt vicces mikor a rendőrök elkezdtek össze-vissza terelgetni a sötétben egy olyan városban amiből csak a főutak egy részét ismerem. Te azt képzeled hogy bohócok módjára jó vicc másokkal, többezer emberrel kicseszni ahelyett akivel problémád van?!! Szóval amit ti csináltatok az se vicces, úgyhogy komolyabban is vehetnétek magatokat mert amíg nem, addig mástól se várd ezt el.
"Akár taxis akár nem (egyébként meg van jobb szakmám), attól még nem megoldás hogy "Viktátorra" haragszol és velem cseszel ki!! Ha én rossz helyen parkolok és elállom a villamos útját, örülhetek ha még ott találom a kocsit mikor visszamegyek, mindenesetre jópár tízezerre megvágnának!! Nektek mitől van erre több jogotok szerinted?!!"
Akkor ez mi? A kötőszót lehagytam a végéről! Tudod, amikor először Bécsben jártam a belvárosban még nem volt GPS navigátor és a sok egyirányú utca és nem súg senki, hogy merre menjél... Na, erre válaszoltam és nem arra, hogy a parkolásommal akadályozom a villamos forgalmat. Bocsika!

Pár hete tette be fórumtárs az oldalra a szabadkőműves rendezvényt, ami a Magnet Házban lesz kedden. A mostani események kontextusában az is érdekes lehet.

A sátorozás kérdéséhez annyit, hogy azzal megint csak átlépnének egy határt, amivel okot adnának a határozottabb fellépésre velük szemben. Ráadásul nem is pofájukat kéne szétcsapni a rendőrségnek, hanem csak a sátrakat elvinni. :)

Hogy lehet kibirni ep esszel hogy tobb mint egy hete zajlik a tomegdemonstracio es meg csak egy maroknyi jobboldali hazafit se tudott Viktorovics osszekaparni?
Ennel tobbet vártam....

Pár hete tette be fórumtárs az oldalra a szabadkőműves rendezvényt, ami a Magnet Házban lesz kedden. A mostani események kontextusában az is érdekes lehet.
Fent lesz YT-on az egész, de ha valaki el tud rá menni kérem menjen el és csináljon fotókat a közönségről is, meg mindenről amit nem vesz a kamera. Köszi. (Szerintem lesznek "érdekes" dolgok")