Szerintem ez ironikus megjegyzés akart lenni jurgenbauer részéről.
Ebben az esetben elnezest kerek.
Szerintem ez ironikus megjegyzés akart lenni jurgenbauer részéről.
Teljesen egyetertek veled !Szerintem meg hazai problemakat kezelje hazai joghatosag. Elegge felb...sz, hogy egyfelol fuj, kulfoldi machinaciok es beavatkozas, masreszt meg jojjenek a csecsenek rendet rakni. Senkinek nem esik le a kettos merce?
Az emlekmuvet megdobalo csavo egy fasz volt, megbuntettek erte, nagyon helyesen.
Itt sirna a nagy fuggetlenseg-parti tarsasag fele, ha teszem azt egy zsido csavo rakott volna helyre egy Holocaust-emlekmuvet megdobalo faszt. Legyunk mar eszunknel!
Nem dobalunk emlekmuveket es hazai jogkorben intezzuk a buntetest, ez a normalis hozzaallas.
Saját tapasztalat: a magyar net Nyíregyháza jobb mint a Toronto melletti Bramptonba és a német Rastattban...Az állam nem szabályozni, hanem fosztogatni akart a netadóval és nekem, a többi magyarnak és tudod mit, a tüntetést szervező sorosistáknak köszönheted, hogy most nem fizetsz duplaakkora pénzt, ugyanazért a szar netért!
Alapvetoen az Europai es erdekes modon a Magyar net messze az atlag felett van a vilagban.Saját tapasztalat: a magyar net Nyíregyháza jobb mint a Toronto melletti Bramptonba és a német Rastattban...
Na ennek azért nézz utána. Annyi k.anyázást szolgáltatóra mint a SingTel kap twitteren, sehol se látni. De legalább rohadt drága.... Szingapur ....
Saját tapasztalat: a magyar net Nyíregyháza jobb mint a Toronto melletti Bramptonba és a német Rastattban...
Na ennek azért nézz utána. Annyi k.anyázást szolgáltatóra mint a SingTel kap twitteren, sehol se látni. De legalább rohadt drága.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/..._leggyorsabb_a_mobilnet_a_vilagon.236421.htmlSaját tapasztalat: a magyar net Nyíregyháza jobb mint a Toronto melletti Bramptonba és a német Rastattban...
Na ennek azért nézz utána. Annyi k.anyázást szolgáltatóra mint a SingTel kap twitteren, sehol se látni. De legalább rohadt drága.
Ezzel lesz teljes a kep:Velemeny ?
Tavaly juliusban voltam ott harom hetet es semmi ilyesmit nem tapasztaltam . Neked e szemelyes tapasztalat vagy olvastad ?Ezzel lesz teljes a kep:
https://444.hu/2016/08/03/magyarorszag-tokutolso-mobilinternetben-az-eu-ban
Gyors, jo lefedettsegu, de korlatozott adatforgalmu.
Az a vicces, hogy a német Vodafon mobilnetem itt németben max H+ al csordogál általában, és ha hazalátogatok folyton jó 4G vel fut a teló. Én a magyar nettel nagyon elégedett vagyok.Utanna neztem !
"Magyarország mobilinternet-hálózata a világ élvonalába tartozik: a miénk a harmadik leggyorsabb mobilnet. Csak Dél-Korea és Szingapúr előz meg minket ebben. Ezzel szemben a 3G/4G lefedettséget tekintve már csak a 46.helyen vagyunk, így még volna hova fejlődnünk...."
Velemeny ?
Nyet. 150 pengő gigabájtonként és végfelhasználónként, havonta. (Ami egy rossz vicc.) Ez volt az első tervezet. Aztán jött a módosítás, a max. 700 forint/user. Maradjunk annyiban, hogy ez vagy egy kifejezetten "stresszteszt" volt a nép felé, vagy a totális dilettantizmus a "szakértő" tanácsadóktól.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..